Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 905,938,525.00 3,260 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Delvine (3704) BALILI-KO Delvine 49,425 2014-12-30 2014-12-31 21710130662014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Lik.fat.nr.212 date 29.12.2014 nga spitali per sigurimin e objektit roje private siaps urdher prok.nr.17 date 23.04.2014
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) VRANA SECURITY GROUP Durres 435,045 2014-12-30 2014-12-31 84610111502014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOMPESIM CMIMI I KONTRATES/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) VRANA SECURITY GROUP Durres 435,045 2014-12-30 2014-12-31 84710111502014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOMPESIM I CMIMIT TE KONTRATES / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) VRANA SECURITY GROUP Durres 531,278 2014-12-30 2014-12-31 84510111502014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJE DHJETOR/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) VRANA SECURITY GROUP Durres 537,974 2014-12-30 2014-12-31 84410111502014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJE DHJETOR / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Gjykata e rrethit Elbasan (0808) SANTI / ELBASAN Elbasan 275,862 2014-12-30 2014-12-31 31510290162014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes roje Gjykata
  Spitali Elbasan (0808) M Y R T O SECURITY Elbasan 689,204 2014-12-31 2014-12-31 77210130162014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Spitali Civil Elbasan roje
  Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) KUMRIA 1 Elbasan 1,578,528 2014-12-31 2014-12-31 39710110992014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes roje Universiteti El
  Gjykata e rrethit Elbasan (0808) SANTI / ELBASAN Elbasan 119,239 2014-12-30 2014-12-31 31410290162014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes roje Gjykata
  Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Gjirokaster (1111) T A U L A N T I Gjirokaster 40,000 2014-12-30 2014-12-31 26310120042014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1012004 D.R.K.K GJIROKASTER ROJE JANAR 2014 KONTR SHTESE NJOFT FITUES
  Spitali Gjirokaster (1111) ANAKONDA Gjirokaster 245,252 2014-12-30 2014-12-31 57710130182014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER ROJE DHJETOR 2014 FAT NR 200 DT 26.12.2014 NR SER 13731342 KONTR 156 DT 06.05.2014
  Komuna Golem (3513) "SSX" Kavaje 164,400 2014-12-30 2014-12-31 49624750012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOMUNA GOLEM FATURE NR 257 DT 30.11.2014 NR SERIE16799899 E KONTRATES SE PLANIFIKUAR
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 121,112 2014-12-30 2014-12-31 21410100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE LIKUJDIM ROJE PRIVATE FAT 137 DATE 30.12.2014
  Bordi i Kullimit Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 154,818 2014-12-30 2014-12-31 24510050722014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BORDI I KULLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI FAT.421 DT 29.12.14
  Drejtoria e Bujqesise Korce (1515) EUROGJICI - SECURITY Korçe 30,809 2014-12-30 2014-12-31 26310050152014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DR.BUJQESISE KORCE FAT 726 DT 09.12.14 ROJE OBJEKTI
  Sp. Kruje (0716) EUROGJICI - SECURITY Kruje 166,616 2014-12-30 2014-12-31 62810130732014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR SERIAL 18038135 DT 29.12.2014
  Bashkia Mamuras (2019) "SAFE" / TIRANE Laç 255,552 2014-12-30 2014-12-31 61521620012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA MAMURRAS PAGUAR FATURE NR 158 DT 29.12.2014 NR SERIAL 16357284 ROJE PRIVATE DHJETOR 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) " 2 L X " Lezhe 43,200 2014-12-31 2014-12-31 16510130112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 283 DT 29.12.2014
  Sp. Librazhd (0821) DEA SECURITY Librazhd 154,044 2014-12-31 2014-12-31 48110130762014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM FAT NR 413 DATE 31.12.2014,KONTRATE 37/31 DATE 16.06.2014,UB 2994 DATE 19.06.2014.
  Spitali Lushnje (0922) NAZERI 2000 Lushnje 273,320 2014-12-31 2014-12-31 58910130222014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.DETYRIME PER SHERBIM ROJE CIVILE SIPAS FATURES PER KONTRATEN NR.292/1 DATE 27.05.2014