Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 193,200,515.00 141 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) BANKA CREDINS Durres 580,000 2014-12-30 2014-12-31 12110940042014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/RIMBURSIM LIST PAGESA
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 83,355 2014-12-18 2014-12-18 45710250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala Zyra e punes 1025009 sigurime per ish punonjesit e Albpetrolit
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 523,347 2014-12-18 2014-12-18 45510250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala Zyra e punes 1025009 sigurime per ish punonjesit e Albpetrolit
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 189,616 2014-12-18 2014-12-18 45410250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala Zyra e punes 1025009 tatim page per ish punonjesit e Albpetrolit
  Zyra e Punes Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,841,562 2014-12-18 2014-12-18 45810250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala Zyra e punes 1025009 paga per Albpetrol
  Drejtoria Vendore e Policise Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 20,280 2014-12-12 2014-12-15 29210160292014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1016029 DR.POLICISE KORCE DERDHUR TVSH
  Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 42,337 2014-12-12 2014-12-15 20210161052014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala DR.RAJ.KUFIRI-MIGRACIONI KORCE DERDHUR TVSH
  Zyra e Punes Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 305,215 2014-12-10 2014-12-10 39610250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala ZR.Punes 1025009 pagese papunesie
  Zyra e Punes Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 14,486 2014-11-18 2014-11-19 29210250072014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1025007 ZYRA PUNESIMIT SIG SHOQ "ALBPETROL" TETOR 2014
  Zyra e Punes Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 3,476 2014-11-18 2014-11-19 293/10250072014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1025007 ZYRA PUNESIMIT TAP "ALBPETROL" TETOR 2014
  Zyra e Punes Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 73,843 2014-11-18 2014-11-19 29010250072014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1025007 ZYRA PUNESIMIT PAGA "ALBPETROL" TETOR 2014
  Zyra e Punes Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 9,715 2014-11-18 2014-11-19 29110250072014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1025007 ZYRA PUNESIMIT SIG SHOQ "ALBPETROL" TETOR 2014
  Zyra e Punes Mallakaster (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 17,499 2014-11-18 2014-11-18 156 1025024 2014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala PAGESE PER AGJENSINE TATIMORE MALLAKASTER NGA ZYRA E PUNES MALLAKASTER ASISTENCE VKM 106
  Zyra e Punes Mallakaster (0924) POSTA SHQIPTARE SH.A Mallakaster 689,973 2014-11-18 2014-11-18 154 1025024 2014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala PAGESE PER ZYREN E PUNES MALLAKASTER ASISTENCE VKM 106
  Zyra e Punes Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 16,000 2014-11-17 2014-11-17 36210250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala ZR.Punes 1025009 ndales page per Bardhyl SH Tosku
  Zyra e Punes Fier (0909) ILIRJAN SHKRELA Fier 16,721 2014-11-17 2014-11-17 36110250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala ZR.Punes 1025009 ndales page per Ektor Vrenozin
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 765,838 2014-11-17 2014-11-17 36010250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala ZR.Punes 1025009 sigurime shendetesore
  Zyra e Punes Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 76,329 2014-11-17 2014-11-17 36310250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala ZR.Punes 1025009 tarif sherbimi per posten
  Zyra e Punes Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 5,388,954 2014-11-17 2014-11-17 35810250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala ZR.Punes 1025009 sigurime shoqerore
  Zyra e Punes Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 19,082,259 2014-11-14 2014-11-17 35710250092014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala ZR.Punes 1025009 pagat albpetrol