Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 115,383,707.00 140 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Cakran (0909) J O R D I L SH.A. Fier 48,760 2014-12-30 2014-12-31 38424230012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 5% GARANCI PUNIMI KOMUNA CAKRAN DETYRIM I PRAPAMBETUR
  Komuna Ksamil (3731) JODY-KOMPANY Sarande 65,158 2014-12-30 2014-12-31 16827360012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala lik garanci e vitenve te kaluara nga kom ksamil
  Komuna Bushat (3333) DERBI-E Shkoder 779,040 2014-12-30 2014-12-31 31527640012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala KOMUNA BUSHAT 40% TRUSH I PASHTEM FSHAT I RI MALI JUSHIT -HOTEN -KUKEL
  Bordi Rajonal i Kullimit Durres (0707) FUSHA Durres 1,156,051 2014-12-29 2014-12-30 31310050682014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 1005068 BORDI I KULLIMIT DURRES KRUJE SHPENZIME 5% GARANCI TE FURNIZIMIT DHE VENDOSJE TE DY ELEKTROPOMPAVE NE HIDROVORI PORTO ROMANE DURRES
  Komuna Shllak (3333) BENA-THANZA Shkoder 736,957 2014-12-29 2014-12-30 15927590012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala KOM SHLLAK LIKUJ 5% PER OBJEKTIN SHKOLLA 9 VJECARE KODER NIKAJ
  Bashkia Durres (0707) KOMBEAS Durres 303,510 2014-12-22 2014-12-23 66721070012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 2107001 BASHKIA DURRES 5% GARANCI RIK RRUGA BELISTAR SHKRESE NR 8494 DT 16.12.2014
  Bashkia Fier (0909) F I L I P I Fier 785,880 2014-12-19 2014-12-22 42321110012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 5% garanci punimi rruga "Riza Shanaj"
  Bashkia Fier (0909) F I L I P I Fier 416,214 2014-12-19 2014-12-22 42421110012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 5% garanci punimi rruga "Astrit Toto"
  Bashkia Fier (0909) SARK Fier 1,531,946 2014-12-19 2014-12-22 41921110012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 5% garanci punimi
  Bashkia Lezhe (2020) ERZENI/SH Lezhe 467,197 2014-12-19 2014-12-22 64921270012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala BASHKIA LEZHE PAG 5%G.O PER BLERJE PAISJE PER SHKOLLEN 9 VJECARE BESLIDHJA
  Bashkia Lezhe (2020) ERZENI/SH Lezhe 472,302 2014-12-19 2014-12-22 65021270012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala BASHKIA LEZHE PAG 5%G.O PER BLERJE PAISJE PER SHKOLLEN E MESME
  Komuna Macukull (0625) "VLLAZNIA NDERTIM I.S" Mat 264,503 2014-12-18 2014-12-19 17426500012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Komuna Macukull (2650001) Lik.5% Garanci Punimesh te Objekt"Rikons. te kaptazheve te ujsjellsit Macukull.Proces.Verbal perfund. Marrjes ne dorzim Dt.15.12.2014.
  Dega e rezervave Puke (3330) ENNO Puke 34,700 2014-12-17 2014-12-18 16810160982014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala dega e rezerve puke kodi 1016098 clirim garancie per objekti agjensia kukes
  Bordi i Kullimit Shkoder (3333) CO-1 RROKU KONSTRUKSION TIRANE Shkoder 3,715,350 2014-12-17 2014-12-18 16710050782014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala BORDI KULLIMIT SHKODER 5% GERRYRJE LUMI DRIN TE HARKU I BERDICES
  Bordi i Kullimit Shkoder (3333) CO-1 RROKU KONSTRUKSION TIRANE Shkoder 1,980,924 2014-12-16 2014-12-17 16810050782014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala BORDI KULLIMIT SHKODER 5% RIK I KANALIT UJITES SHTODER PJESA 2
  Bordi i Kullimit Vlore (3737) NEAL-86 Vlore 42,003 2014-12-16 2014-12-17 18410050802014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 5% GARANCI RIPARIM K-1 VRINE B.KULLIMIT 1005080
  Komuna Cepo (1111) SCAI / GJIROKASTER Gjirokaster 1,488,387 2014-12-15 2014-12-16 13024500012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 2450001 KOMUNA CEPO GARANCI 5% E UJESJE MASHKULLOR. CERTIF E MARRJES PERFUNDIMTARE NE DOREZIM. PV 03.11.2014 NR 43 PROT
  Komuna Lukove (3731) ALBETON Sarande 229,600 2014-12-15 2014-12-16 14627300012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala lik garancie kom lukove
  Komuna Luftinje (1134) "FEBA" Tepelene 1,315,807 2014-12-12 2014-12-16 134/27840012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 5% GARENCI RRUGA IZVOR KOMUNA LUFTINJE
  Bashkia Durres (0707) ARIFAJ Durres 8,854,692 2014-12-11 2014-12-12 62621070012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 2107001 BASHKIA DURRES 5% GARANCI NDERTIM SHKOLLE MESME KENETE CERTIFIKAT GARANCIE 8002 DT 04.12.2014