Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 158,380,188.00 333 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Durres (0707) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Durres 395,998 2014-12-30 2014-12-31 18510100812014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri BL. PAISJE KOMPJUTERI /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) BNT ELECTRONIC`S Elbasan 235,163 2014-12-30 2014-12-31 46510160622014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Prefektura paisje kompjuteri
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 98,400 2014-12-30 2014-12-31 14510940122014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER BLERJE INFORMATIKE PV 22.12.2014. UP 13 DT 18.12.2014. FTESE PER OFERTE, KERKESA TE PERGJITHSHME . FH 10 FAT TAT 185 SERIA 17692419.
  Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 130,800 2014-12-30 2014-12-31 26210120042014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012004 D.R.K.K GJIROKASTER PAISJE FAT NR 109 DT 26.12.2014 NR SER 17681339 UP NR 24 DT 17.12.2014 NJOFT FITUES VLERES PERF FH NR 24 DT 26.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) RABIAN GEGA Korçe 17,000 2014-12-30 2014-12-31 18210940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERJE MONITOR KOMPIUTERI FAT.NR.39 DT.29.12.2014
  Komuna Buz (1134) LORENC LAZO Tepelene 90,000 2014-12-30 2014-12-31 124/27850012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri KOMUNA BUZ
  Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) ADVANCE BUSINESS SOLUTIONS - ABS Tirane 5,734,800 2014-12-30 2014-12-31 22410040932014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 231 QKR ndertime sisteme te vazhdueshmerise,up nr 189 dt 15.08.2014,njoftim fit dt 28.10.2014,njoftim app dt 03.11.2014,kontrate nr 13592 dt 25.11.2014,fat nr serie 16049340 dt 12.12.2014,akt kolaudimi dt 24.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) FASTECH Tirane 219,480 2014-12-30 2014-12-31 229 10940022014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Drejt.Pergjith.Aluiznit blerje paisje fat 1418 s 18444721 fh 49 26.12.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) SINTEZA CO Tirane 4,454 2014-12-30 2014-12-31 95610120012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012001, mk MIN KLUTURES, Blerje UPS UP 60 dt.13.10.14 akt lidhje kont.60/8 dt.10.12.14 oferte 06.11.14 kont.5976 dt.22.12.14 ft.2421 dt.22.12.14 seri 13679621 fh 12 dt.22.12.14 fit.09.12.14
  Biblioteka kombetare (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 7,889,640 2014-12-29 2014-12-31 27910120252014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012025 BIBLIOTEKA Blerje pisje kont.290/1 det.26.12.14 ft.558 dt.26.12.14 seri 19451660 fh 89 dt.26.12.14
  Universiteti Bujqesor (3535) ALFA SUPPLIES Tirane 149,040 2014-12-30 2014-12-31 55810110412014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Univer.Bujqesor. BL.PAJISJE UP300 DT 14.12.2009 PV 15.12.2009 FAT 501 DT 15.12.2009 S 68517621 FH 139 DTB.17.12.2009
  Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 117,600 2014-12-30 2014-12-31 8010940292014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri AKB paisje komjuteri up 24 11.12.2014 fat 19451663 fh 17 29.12.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) SINTEZA CO Tirane 187,250 2014-12-30 2014-12-31 95510120012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012001, MIN KLUTURES, Blerje printera UP 60 dt.13.10.14kont.5977 dt.22.12.14 ft.2420 dt.22.12.14 seri 13679620 fh 11 dt.22.12.14 marrje dorezim 22.12.14
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) FASTECH Tirane 418,800 2014-12-30 2014-12-31 112510100392014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft bl cryptgaphic USB Token up dt 9.12.2014, nj fit dt 17.12.2014, seri 18444710 dt 24.12.2014, fh dt 24.12.2014
  Agjensia e Prokurimit Publik (3535) C.C.S. Tirane 2,810,856 2014-12-29 2014-12-31 15510870012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Agjen.Prok. Publik lik b paisje hardware,autoriz lidhje kontr 2/18 dt 3.09.2014,kontr 19.9.2014,fat 450 dt 13.11.2014,seri 18596450,fl hyr nr 43 dt 23.12.2014
  Biblioteka kombetare (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 13,639,512 2014-12-29 2014-12-31 27810120252014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012025 BIBLIOTEKA Blerje pisje KONT.248/1 DT.16.12.14 FT.80770103 DT.26.12.14 FH 88 DT.26.12.14
  Universiteti Bujqesor (3535) KRIJON Tirane 534,000 2014-12-30 2014-12-31 55710110412014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Univer.Bujqesor. BL. PAJISJE UP 281 DT 8.12.2009 PV 15.12.2009 FAT 152 DT 15.12.2009 S 68132989FH 152 DT 18.12.2009
  Drejtoria e Akreditimit (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 401,016 2014-12-31 2014-12-31 119100400920141 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 231 drejt.pergj.akreditimit pajisje,up nr 21 dt 29.10.2014,ftese per oferte d t29.10.2014,fat nr 447 d t25.11.2014,seri 1789548,fh nr 7 dt 25.11.2014
  Federata Te Tjera (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 119,500 2014-12-30 2014-12-31 22421460252014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri KOMPJUTERA SHUMSPORTI 2146025 FAT 221 DT 23.12.2014
  Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Berat (0202) EURO OFFICE Berat 20,040 2014-12-29 2014-12-30 22110120022014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri monumentet berat lik fat 26.12.2014 pajisje zyre