Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 18,566,744.00 52 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kastrat (3323) TIM M.Madhe 67,440 2014-12-30 2014-12-31 26826270012014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje 2627001-Kom.Kastrat(likfat.nr.528,dt.18.12.2014,ser.16368824-bl.printer)
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) SINTEZA CO Tirane 216,720 2014-12-28 2014-12-29 58210130012014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje Ministria shendetesise paisje zyre Up. 13/24 dt. 09.12.2014 njft. 09.12.2014 fat.2329 dt. 12.12.2014 (13679529) fh. 25 dt. 12.12.2014 pvmd dt. 12.12.2014
  Komuna Klos (0625) / Bashkia Klos (0625) KASTRIOT VORFI Mat 24,900 2014-12-23 2014-12-26 36326540012014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje Bashk. Klos (2654001) Lik. Shpenz. per Blerje Fotokopje Fat.Nr.87 Dt.19.12.2014 Urdh. Prok. Nr.34 Dt.12.12.2014.
  Nd-ja Ruget Rurale (0606) PC STORE Diber 318,000 2014-12-23 2014-12-24 12920460122014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje RR RURALEBLERJE KOMPJUTERA FAT NR 3736 DATE 10.12.14
  ALUIZNI - Drejtorite Korce + Pogradec (1515) ALEKO VASILLAQ MICO Korçe 92,000 2014-12-22 2014-12-23 17610940062014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje DREJTORIA E ALUIZNIT KORCE BLERE FOTOKOPJE ,PAJISJE KOMPIUTERIKE(MONITOR) FAT.NR.7 DT.18.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) PC STORE Elbasan 454,800 2014-12-19 2014-12-22 17610940052014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje PAISJE KOMPJUTERIKE ALUIZNI
  Komuna Fshat Ballsh (0924) PC STORE Mallakaster 45,600 2014-12-15 2014-12-16 266 2635001 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje PAGESE PER PC STORE NGA KOMUNA QENDER MALLAKASTER
  Spitali Shkoder (3333) ENDRIT ULIGAJ Shkoder 309,399 2014-12-12 2014-12-15 46910130232014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje spitali shkoder likuj fat nr 17282935 dt 17.11.2014
  Qendra e Formimit Profesional Gjirokaster (1111) ALTIN MAMANI Gjirokaster 2,000 2014-12-10 2014-12-12 20610251042014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje 1025104 D.R.F.PROFESIONAL , BLERJE PINTER, SKANER, FAX, DIF FATURES NR 06 SERIA 000684 DT 18.11.2014
  Gjykata e rrethit Korce (1515) ARBEN PANDILI Korçe 145,000 2014-12-11 2014-12-11 28510290232014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje GJYKATA E RRETHITBLERJE FOTOKOPJE FAT NR 2 DAT 4.12.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0808) BOLT Elbasan 276,000 2014-12-03 2014-12-03 13920480192014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje ORENDI E PAISJE ZYRE MIRM.RRUGE RURALE
  Dega e Thesarit Kruje (0716) ERISONI COMPANY Kruje 142,800 2014-11-27 2014-11-27 13210100162014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje sa lik fat nr 16381542 dt 18.11.2014 nga thesari kruje
  Komuna Ulez (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 160,000 2014-11-25 2014-11-26 16426460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje Komuna Ulez (2646001) Lik. Blerje Fotokopje komplet (Fotokopje,printer e skaner).Fat.Nr.70 Dt.14.11.2014 Urdh. Prok. Nr.13 Dt.21.10.2014.
  Qendra e Formimit Profesional Gjirokaster (1111) ALTIN MAMANI Gjirokaster 30,900 2014-11-20 2014-11-21 19010251042014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje 1025104 D.R.F.PROFESIONAL , BLERJE PAISJE ZYRE, FATURA NR 06 SERIA000684 DT 18.11.2014, UP NR 25 DT03.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Tirane nr.4 (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 14,700 2014-11-20 2014-11-21 12910250392014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje 1025039 DRF. PP4 lik ft bl printera me ngjyra up dt 17.10.2014, nj fit dt 21.10.2014, seri 17897952 dt 23.10.2014, fh dt 24.10.2014
  Dogana Vlore (3737) TE ELECTRONICS Vlore 54,000 2014-11-17 2014-11-18 13210100872014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje FOTOKOPJE DOGANA 1010087 FAT 750 DT 03.11.2014
  Gjykata e rrethit Diber (0606) LAVDRIM KOCI Diber 33,200 2014-11-13 2014-11-14 141/110290142014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje GJYKATA1029014 blerje fotkopje fat ne 11 date27.10.14
  Gjykata e rrethit Diber (0606) LAVDRIM KOCI Diber 185,800 2014-11-13 2014-11-14 14110290142014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje GJYKATA1029014 blerje fotkopje fat ne 11 date27.10.14
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) TE ELECTRONICS Vlore 120,000 2014-11-10 2014-11-11 15021460142014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje FOTOKOPJE MULTIFUNKSIONALE TEATRI 2146014 FAT 715 DT 22.10.2014
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) INFOSOFT SYSTEM Tirane 69,173 2014-11-04 2014-11-07 59410060012014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje MTI, shpenzim blerje Fotokopje,fat,nr.80768697dt.01.10.14,F.H.nr.41dt.1.10.14akt dorezimidt.01.10.14P.Verbal marrjes nje dorezimdt.01.10.14,Autorizim per lidhje kontrate M.B.nr.2/15dt.04.08.14