Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 27,209,212.00 33 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 798,000 2014-12-19 2014-12-26 53721150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , trajtim i mbetjevete ngurta, fatura nr 34 dt 15.12.2014, nr serial 15977035, sit nr 2
  Bashkia Lac (2019) "LEKA - 2007" Laç 418,800 2014-12-22 2014-12-24 98521260012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget BASHKIA LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE KONTINEREVE PER PASTRIMUP NR17 DT 06.10.2014 FT NR 149 DT 06.11.2014 FH NR 27 DT 06.11.2014
  Bashkia Mamuras (2019) V.A.L.E RECYCLING Laç 876,970 2014-12-15 2014-12-19 56021620012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget BASHKIA MAMURRAS PAGUAR URDHER PROKURIMI NR 23 DT 21.10.2014 FT NR 01 DT 15.12.2014 SER 19107801 KONTRATE NR 2182/12 DT 03.12.2014
  Komuna Gjinar (0808) SINANI&LICI Elbasan 98,400 2014-12-16 2014-12-17 27223860012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget blerje kazana Komuna Gjinar
  Komuna Dajc (2020) "LEKA - 2007" Lezhe 749,334 2014-12-11 2014-12-12 11125770012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget KOM DAJÇ PAG FAT DIFERENCE E FATURES NR 200 DT 23.12.2011
  Bashkia Patos (0909) TECHNO - ALB Fier 1,350,000 2014-11-25 2014-11-26 66421120012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget Bashkia Patos 2112001 likujdim fature
  Komuna Fratar (0924) ADIDAS - ONE Mallakaster 285,600 2014-11-18 2014-11-19 200 2638001 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget PAGESE PER ADIDAS-ONE NGA KOMUNA FRATAR
  Bashkia Lezhe (2020) "IRIDIANI &KADELI" Lezhe 420,000 2014-11-06 2014-11-11 55621270012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget BASHKIA LEZHE LIK FAT.172 DT.06.10.2014
  Komuna Orosh (2026) T.T.A ALBA - LAM Mirdite 1,068,400 2014-11-06 2014-11-06 11126670012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget KOMUNA OROSH PER tvsh DHE SUBVENCIONIM per pajisje dhe mjete per Pl menaxhimin e mb urbane kom orosh
  Komuna Fushe Kuqe (2019) KTHELLA Laç 1,584,000 2014-10-15 2014-10-17 23325620012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget Komuna Fush Kuqe paguar UP nr 2 dt 21.07.2014 Kontrate nr 2 dt 26.08.2014 fd nr 143 dt 22.09.2014 nr serie 171014487 fh nr 11 dt 22.09.2014
  Komuna Dajc (2020) "LEKA - 2007" Lezhe 800,000 2014-10-15 2014-10-16 9725770012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget KOM DAJC PAG DIFERENCE FATURE NR 200 DT 23.12.2011 FAT
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0603) "RUÇI" Bulqize 987,600 2014-10-15 2014-10-15 7121030032014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget ND. PASTRIM-GJELBRIMIT(2103003) likujdim furnitorin "RUÇI" per PO nr.3832.
  Bashkia Belsh (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 189,840 2014-10-08 2014-10-09 16221520012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget Bashkia Belsh shpenzime kazan plehrash
  Bashkia Lezhe (2020) "IRIDIANI &KADELI" Lezhe 840,000 2014-10-08 2014-10-09 50221270012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget BASHKIA LEZHE LIK FAT.94 DT.06.06.2014(PJESOR) DHE FAT 172 DT.06.10.2014(PJESOR)
  Komuna Klos (0625) / Bashkia Klos (0625) "LEKA - 2007" Mat 964,800 2014-10-07 2014-10-08 25926540012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget Bashk. Klos (2654001) Lik. Blerje Kontinieresh per mbetur. te qyt. Fat.Nr.151 Dt.12.09.2014 Kontr. Nr.07 Dt.03.09.2014 Urdh. Prok. Nr.07 Dt.12.06.2014.
  Komuna Shengjin (2020) "LEKA - 2007" Lezhe 432,000 2014-09-26 2014-09-29 13725720012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget 2572001 KOM SHENGJIN PAG FAT NR 144 DT 03.09.2014
  Komuna Gruemire (3323) N.N.Z.K. SHKODRA M.Madhe 2,086,800 2014-09-24 2014-09-25 11026290012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget Komuna Gruemir (bl.kontenjer meturinash)fature.nr.08931272
  Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 664,620 2014-09-10 2014-09-11 39321150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,TRAJTIMI I MBETJEVE URBANE, SIT NR 1, FATURA NR 01 DT 25.08.2014, SERIA 13728551, KONTRATE DT 06.04.2014
  Komuna Ostren (0603) 2AF COMPANI Bulqize 414,000 2014-09-05 2014-09-08 8723170012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget KOMUNA OSTREN (2317001) likujdim furnitorin 2AF COMPANI per PO nr.3769.
  Bashkia Gjirokaster (1111) PROQUAL Gjirokaster 2,143,200 2014-08-20 2014-08-27 36121150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje pastrimi per rruget 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , KOntrate 23.04.2014, blerje kazanesh metalike 1100l per mbetjet urbane, fatura nr 159,170, dt 08.07.2014, 25.07.2014, seria 12754720, 12754731, fh nr 26, 19, dt 08.07.2014, 25.07.2014, pv