Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 20,947,366,922.00 2,874 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Berat (0202) VLER-INVEST Berat 237,600 2014-12-30 2014-12-31 76921020012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Berat 2102001,likujdim fature nr 79.dt.10.12.2014
  Bashkia Bulqize (0603) HAJREDIN MURGU Bulqize 92,880 2014-12-30 2014-12-31 22621030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA BULQIZE (2103001) likujdim furnitorin Hajredin MURGU per PO numer 4070.
  Bashkia Durres (0707) EURONDERTIMI 2000 Durres 2,812,800 2014-12-30 2014-12-31 69421070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2107001 BASHKIA DURRES SIT NR RIK RRUGES TASIM KELLICI L 18 ISH KENETA FAT NR 460 DT 24.12.2014
  Komuna Xhafzotaj (0707) A R G I Durres 240,000 2014-12-31 2014-12-31 33423660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2366001 KOM XHAFZOTAJ SUPERVIZIM ASFALTIM RRUGE KOXHAS KODER
  Bashkia Durres (0707) GJEOKONSULT & CO Durres 212,800 2014-12-30 2014-12-31 70821070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2107001 BASHKIA DURRES MBIKQYRJE PUNIMESH RIKUALIFIKIM I SHESHIT ILIRIA FAZA E DYTE FAT NR 109 DT 29.12.2014
  Bashkia Durres (0707) VLLAZNIA SH.P.K. Durres 9,056,400 2014-12-30 2014-12-31 70721070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2107001 BASHKIA DURRES LIK SIT NR 1 RIK RRUGA SULEJMAN PITARKA NE L. 18 ISH KENETA FAT NR 470 DT 24.12.2014
  Komuna Xhafzotaj (0707) ALB SUPERVIZION - D.S. Durres 198,000 2014-12-30 2014-12-31 33223660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2366001 KOM XHAFZOTAJ SUPERVIZIM RRUGE RADIOSTACIONI
  Komuna Zharres (0909) "SHENDELLI" Fier 327,214 2014-12-31 2014-12-31 41524190012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve K/Zharrez Fier 2419001 rikonst. rruge
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 5,693,418 2014-12-30 2014-12-31 56721150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I III-TE INFRASTRUKTURA RRUGORE NE QYTET, KONTRATE 20.08.2014, FATURA NR 41 DT 25.12.2014, NR SERIAL 18042891, SIT NR 4
  Komuna Qender (1111) GAQE MEÇI Gjirokaster 15,600 2014-12-30 2014-12-31 17924450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE SUPERVIZIM RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 24 DT 29.12.2014 NR SER 14405675 UP NR 21 DT 17.09.2014 FTES OFERT NJOFT FITUES
  Komuna Picar (1111) KIRCHBERGER - ALBANIA Gjirokaster 14,357,531 2014-12-30 2014-12-31 21024510012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2451001 KOM.PICAR GJIROKASTER RIKONSTRUKS RRUGE PICAR KOLONJE GOLEM FAT NR 90 DT 25.12.2014 NR SER 04485491 KONTR NR 2 DT 6.11.2012 UP NR 3 DT 31.8.2012 SIT NR 4
  Komuna Picar (1111) K&F CONSULTING Gjirokaster 27,359 2014-12-30 2014-12-31 20424510012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2451001 KOM.PICAR GJIROKASTER KOLAUDATOR SUPERVIZOR RIKONS LERAVE KOLONJE ,BETONIM RRUGEVE DYTESORE FAT NR 1 DT 05.12.2014 NR SER 07883130 UP NR 12.1-15.1-16.1 DT 26.06-21.07-23.08.2014 FTES OFERT VLERES PERF
  Komuna Qender (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 750,360 2014-12-30 2014-12-31 17824450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 31 DT 29.11.2014 NR SER 13732387 SITUAC NR 2 PERFUNDIMT KONTR NR 393 PROT DT 25.09.2014 CERTIF MARJE DOREZ
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 2,016,911 2014-12-30 2014-12-31 56621150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,NDERTIMI I RRUGES GRANICE GERHOT, KONTRATE DT 22.07.2014, FATURA NR 37 DT 23.12.2014, NR SERIAL 18042887, SIT NR 5
  Komuna Cepo (1111) C O B I A L Gjirokaster 1,609,932 2014-12-30 2014-12-31 14024500012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2450001 KOMUNA CEPO RRUGA ZHULAT . FAT E PRAPAMBETURA KONT 09.01.2013 FAT NR 29 DT 19.06.2013 NR SERIAL 70430475
  Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 3,848,532 2014-12-30 2014-12-31 57121150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I II-TE INFRASTRUKTURA RRUGORE, FATURA NR 1 SERIA 18365951 DT 28.12.2014
  Komuna Qender (1111) ANTONETA CAKO Gjirokaster 4,799 2014-12-30 2014-12-31 18024450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE KOLAUDIM RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 11 DT 22.12.2014 NR SER 85866281 UP NR 22 DT 17.09.2014 FTES OFERT NJOFT FITUES
  Bashkia Gramsh (0810) OSMANI/G Gramsh 3,465,860 2014-12-31 2014-12-31 81121140012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2114001 Fat.nr.13855522 dt:24.12.2014,situacion pjesor nr.3 nga Bashkia Gramsh
  Komuna Pishaj (0810) SULEJMAN SHEMSIU Gramsh 480,000 2014-12-31 2014-12-31 59324300012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2430001 Fat.nr.85287427 dt:28.04.2014 nga Komuna Pishaj
  Komuna Golem (3513) AL-ASFALT Kavaje 130,632 2014-12-30 2014-12-31 52624750012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA GOLEM LIKUJDIM PROCES VERBAL MARRJE DOREZIM DT 24.11.2014 URDHER NR 3969 DT 21.11.2014 PER FATUREN 70 DT 01.4.2011PER RRUGEN UXHVE ISTERI RIFAT KAZIU SHELGJE