Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) 4 A-M Tirane 194,858 2014-12-30 2014-12-31 24910940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare rehabilitimi fshatit Alonja Himare sit 3 fat 22 s 12794224 kon va urdher 29.12.2014
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 2,446,000 2014-12-30 2014-12-31 85710170012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Minis.Mbrojtje sistem administrimi financ.alpha web kontr 9390 d 21.11.14 ft 894 d 12.12.14 s 16310594 up 1629 d 24.10.14 nj.fit 879/1 d 4.11.14
  Ministria e Integrimit (3535) AMBASADA AUSTRIAKE Tirane 577,300 2014-12-30 2014-12-31 53710780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT TVSH per PPF urdher 175 dt.29.12.2014 kerk lista prot.2090 dt.16.12.2014 per rimbursim
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) GJINI CONSULTING PER CID Tirane 376,633 2014-12-31 2014-12-31 10410059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH(CID & GJINI Consulting). likujd fat nr 09 s. 09990459 dt 29.12.2014 kontrate dt 06.06.2013 u.p. dt 29.12.2014
  Komuna Zall Bastar (3535) RUPA Tirane 113,100 2014-12-30 2014-12-31 15027980012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Komuna Zall Bastar Mbikqyrje punime urdher kryetari per lik.29.12.2014 kont 10.05.2013 fat.45 dt.21.10.2013 seria 85849799
  Ministria e Integrimit (3535) AL-TEK Tirane 306,000 2014-12-30 2014-12-31 53910780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Kondicionere up.87 dt.31.10.14 ft. of.31.10.14 njof. fit.07.11.2014 fat.464 dt.13.11.2014 seria 18001446 fh.51 dt.29.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 63,000 2014-12-30 2014-12-31 52810780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Blerje program , up.86 dt.31.10.14 up.91 dt.04.11.14 ft.03.11.14 njof. fit.anullim procedure form 6 dt.11.11.2014 ft.827 dt.11.11.2014 seria 16310527 fh.50 dt.29.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) 4 A-M Tirane 98,667 2014-12-30 2014-12-31 24810940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare rehabilitimi fshatit Alonja Himare sit 3 fat 20 s 12794222 kon va urdher 29.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) ALBERT KURHANI Tirane 149,856 2014-12-30 2014-12-31 54310780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Blerje aparat up.121 dt.10.09.14 ft.25.09.14 pv. form 6 dt.26.12.2014 fat.0388 dt.26.12.2014anullim procedure seri 85303244 fh.52 dt.30.12.2014
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 25,530 2014-12-31 2014-12-31 10510059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, Kosto lokale ( siguracion automjeti, + tvsh ) likujd fat nr 1237 s. 09735307 dt 29.12.2014 vkm nr 105 dt 31.03.2002, u.p,. dt 30.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) MANDI1 Tirane 64,794 2014-12-31 2014-12-31 25010940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare garanci punimesh fat 6,7,8,9 15.05.2014 urdher 30.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) MUCA Tirane 1,998,600 2014-12-30 2014-12-31 52310780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT blerje paisje up.23 dt.06.05.2014 njof. fit 23/5 dt.24.07.2014 kont.1426/4 dt.04.09.2014 pv. marrje dorez.18.11.2014 fat4636 dt.03.11.14 seria 16468537 fh55 dt.18.11.2014
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) PC STORE Tirane 186,000 2014-12-30 2014-12-31 29310310012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231, ATSH-ja INSTALIM KAMERA, UP 31 D 21/11/14,NJF 5/12/14,KON 27/11/14, FAT 3774 D 18/12/14 S 18923844,FH 25 D 19/12/14
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) ARTAN LEKA (L31406016V) Tirane 260,000 2014-12-30 2014-12-31 28410310012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231, ATSH-ja INSTALIM SISTEMI KONTR , UP 32 D 21/11/14, NJF 5/12/14,FAT 56 D 16/12/14 S 7325457,FH 22 D 16/12/14
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 214,200 2014-12-30 2014-12-31 89710260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJEDIISIT tatim
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,927,800 2014-12-30 2014-12-31 89610260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJEDIISIT honorare k 18.6.14 sit 29.12.14 lp 29.12.14
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) PROJEK. NDERT.TE PORTIT TE PESHK.DURRES Tirane 380,650 2014-12-29 2014-12-30 10310059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, K. lokale,transf. fondi BKT, rimbur.18% te fat nr 11 te CID( 3,318.56 USD me 114.70 LEKE),shkrese M.F.nr 5216/3 dt. 04.10.14,SHKRESE TITULL NR 74 DT 29.12.2014ME KURSIN E DT 26.12.2014,urdher pag,dt 29.12.14
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) SKENDERI G Tirane 16,000 2014-12-29 2014-12-30 9610059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH (Karburant), lik TVSH e fat seri 16827371 nr T.1781,dt 26.12..14,Kontrate dt 01.03.14,Urdh pagese dt 26.12..14,,FH nr 13dt 26.12..14
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) KRISTINA MJEDA Tirane 500,000 2014-12-29 2014-12-30 351100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 333 dt 09.12.2014,marreveshje nr 292/1 dt 04.08.2014,raport vleresimi nr 292 dt 08.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) BANKA CREDINS Tirane 155,334 2014-12-30 2014-12-30 53210780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Diete shp. jashte vendit Sention Zotaj urdh.174 dt.26.12.2014 kont.2013/335067 dt.23.12.2014 autorizim 29.12.2014