Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Gjinaj (1812) All All 29,918,753.00 70 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 3,105 2014-12-30 2014-12-30 76/24620012014 Posta dhe sherbimi korrier 1812kom gjinaj tarife sherbimi per invalid,ndihme ekonomike (shperblim)dhjetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 621,000 2014-12-30 2014-12-30 7624620012014 Pagese paaftesie 1812kom gjinaj invalid,ndihme ekonomike (shperblim)dhjetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) REXH CAHANI Has 99,600 2014-12-19 2014-12-22 6624620012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme fat 100 dt 19.12.2014,per matriale shkollore
  Komuna Gjinaj (1812) REXH CAHANI Has 53,400 2014-12-19 2014-12-22 6724620012014 Kancelari 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme fat 101 dt 19.12.2014,per kancelari
  Komuna Gjinaj (1812) REXH CAHANI Has 39,600 2014-12-19 2014-12-22 6824620012014 Blerje dokumentacioni 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme fat 102 dt 19.12.2014,per shtypshkrime
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 7,785 2014-12-12 2014-12-15 662/4620012014 Posta dhe sherbimi korrier 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme tarife sherbimi per ndihme ekonomike dhe invalite per dhjetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 1,557,100 2014-12-12 2014-12-15 6624620012014 Pagese paaftesie 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme ndihme ekonomike dhe invalite per dhjetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 85,000 2014-12-12 2014-12-15 6924620012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1812 kom gjinaj ,sa likujdojme paga nentor-dhjetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 4,320 2014-12-12 2014-12-15 7224620012014 Posta dhe sherbimi korrier 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme fat 108,132,204,227 dt 30.11.2014,per sherbim postar
  Komuna Gjinaj (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 3,904 2014-12-12 2014-12-15 6824620012014 Elektricitet 2462001 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme 618653228,618653226,618653230 dt 30.11.2014 per energji ,me kontrate (H116342),(H116343),(H114850),(H116414)
  Komuna Gjinaj (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 563,120 2014-12-04 2014-12-05 6224620012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme pagat bordoro nentor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) REXH CAHANI Has 64,800 2014-12-04 2014-12-05 6424620012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme fat 96 dt 02.12.2014 per riparim kompjuteri
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 14,498 2014-12-05 2014-12-05 63/24620012014 Posta dhe sherbimi korrier 1812 kom gjinaj sa likujdijme tarife sherbimi invalid dhe ndihme ekonomike per tetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Has 107,860 2014-12-05 2014-12-05 6524620012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1812 kom gjinaj,sa likujdojme fat 118635506,118635527,118635545,11863569,118638579 dt 04.12.2014,per takse automjeti te komunes per vitet 2011,2012,2013,2014
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 1,488,490 2014-12-05 2014-12-05 6324620012014 Pagese paaftesie 1812 kom gjinaj sa likujdijme invalid dhe ndihme ekonomike per tetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 3,820 2014-11-18 2014-11-19 6124620012014 Elektricitet 2462001 1812 kom gjinaj 2462001 sa lik fat 616984569,616984570,616984566,617828542 dt 20.10.2014,per kesh me kontrata H116342,H116343
  Komuna Gjinaj (1812) MAZRREKU Has 392,000 2014-11-12 2014-11-18 6024620012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1812 kom gjinaj 2462001 sa likujdojme fat 000727 dt 11.11.2014,per dru zjarri
  Komuna Gjinaj (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 580,120 2014-11-05 2014-11-05 5724620012014 Paga baze 1812 kom gjinaj 2462001 sa lik pagat bordoro tetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 1,574,890 2014-11-05 2014-11-05 5624620012014 Ndihme ekonomike 1812 kom gjinaj sa likujdijme invalid dhe ndihme ekonomike tetor 2014
  Komuna Gjinaj (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 7,874 2014-11-05 2014-11-05 56/24620012014 Posta dhe sherbimi korrier 1812 kom gjinaj sa likujdijme tarife sherbimi per invalid dhe ndihme ekonomike tetor 2014