Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Lazarat (1111) All All 22,330,495.00 95 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Lazarat (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 138,000 2014-12-26 2014-12-29 15424490012014 Pagese paaftesie 2449001 KOMUNA LAZARAT pagese ndihma dhe paaftesia viti 2014 . liste pagese
  Komuna Lazarat (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 564,950 2014-12-24 2014-12-26 15224490012014 Pagese paaftesie 2449001 KOMUNA LAZARAT pagese ndihma dhe paaftesia dhjetor 2014. liste pagese
  Komuna Lazarat (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 90,000 2014-12-24 2014-12-26 15324490012014 Kompesim per leje lindje 2449001 KOMUNA LAZARAT shperblim lindje shkurt-shtator 2014.nr e CEKUT 0000764 dt 24.012.2014 shero Basho nr 031448564.liste pagese
  Komuna Lazarat (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 612,300 2014-12-24 2014-12-24 15124490012014 Ndihme ekonomike 2449001 KOMUNA LAZARAT pagese ndihma dhe paaftesia nentor 2014
  Komuna Lazarat (1111) GENC HASANI Gjirokaster 297,360 2014-12-18 2014-12-19 14624490012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 2449001 KOMUNA LAZARAT PJESE KEMBIMI PER MJETET E KOMUNES.PREVETIV CMIMESH, UP 16 DT 25.11.2014 FAT TAT 103 SERIA 10122871.
  Komuna Lazarat (1111) SIN-TEL Gjirokaster 2,758 2014-12-17 2014-12-18 14524490012014 Sherbime telefonike 2449001 KOMUNA LAZARAT pagese fat922892.70390.70325. UP 21 DT 16.12.2014
  Komuna Lazarat (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 176,934 2014-12-17 2014-12-18 14424490012014 Elektricitet 2449001 KOMUNA LAZARAT energji elektrike up 20. dt 15.12.2014 nr kontra M55539.M55545.M55540.M55542.M55544.
  Komuna Lazarat (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 10,462 2014-12-17 2014-12-18 14324490012014 Posta dhe sherbimi korrier 2449001 KOMUNA LAZARAT pagese sherbime postare fat tat 247 seria 16491703.08748437.
  Komuna Lazarat (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 408,238 2014-12-10 2014-12-10 13824490012014 Elektricitet 2449001 KOMUNA LAZARAT energji elektrike tetor. M55545.M55540.M55548.M55547.
  Komuna Lazarat (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 43,028 2014-12-02 2014-12-03 13424490012014 Shtese page per vjetersi ne pune 2449001 KOMUNA LAZARAT pagat gjendja civile nentor 2014. liste pages
  Komuna Lazarat (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 8,415 2014-12-02 2014-12-03 1354490012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2449001 KOMUNA LAZARAT pagese tatim ne burim nentor 2014
  Komuna Lazarat (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 261,600 2014-12-02 2014-12-02 13724490012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2449001 KOMUNA LAZARAT materiale kancelar,mjete ndricimi etj fat nr 161 seria 17692490, preventiv cmimesh, up nr 14 dt 25.11.2014, formualr oferte, kerkese,
  Komuna Lazarat (1111) JORGO BOBOLI Gjirokaster 50,000 2014-12-02 2014-12-02 13624490012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2449001 KOMUNA LAZARAT materiale pastrimi. kerkese dt 21.11.2014 up nr.13 dt 24.11.2014, preventiv cmimesh, ftese per oferte, njoftim fitusi 27.11.2014 fat nr 43/44 dt 27.11.2014 seria 4247747/48
  Komuna Lazarat (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 155,400 2014-12-02 2014-12-02 13324490012014 Paga baze 2449001 KOMUNA LAZARAT pagat ujesjellesi nentor 2014. liste pages
  Komuna Lazarat (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 727,541 2014-12-02 2014-12-02 13224490012014 Paga baze 2449001 KOMUNA LAZARAT pagat. dieta, keshilltaret nentor 2014. liste pagese
  Komuna Lazarat (1111) OREA Gjirokaster 325,015 2014-11-26 2014-11-27 13024490012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2449001 KOMUNA LAZARAT mirembajtje te ndryshme ne ne shkolle e kopshte, kerkese. preventiv cmimesh, up nr 02.10.2014 ftese per oferte, formular i ofertes,situacion punimesh procesverbal 18.11.2014 fat tat 30 seria13250529
  Komuna Lazarat (1111) OREA Gjirokaster 84,360 2014-11-26 2014-11-27 13124490012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2449001 KOMUNA LAZARAT mirembajtje te ndryshme ne komune. kerkese, preventiv cmimesh, up 10 dt 02.10.2014 ftese per oferte, formular i ofertes, situacion punimesh, pv 17.11.2014, fat tat 31 seria 13250530
  Komuna Lazarat (1111) SIN-TEL Gjirokaster 2,480 2014-11-24 2014-11-26 12924490012014 Sherbime telefonike 2449001 KOMUNA LAZARAT pagese fat 921947.001013369.921882.
  Komuna Lazarat (1111) OREA Gjirokaster 335,976 2014-11-24 2014-11-26 12824490012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 2449001 KOMUNA LAZARAT mirembajtje te ndryshme ne varrezat Fite Derven., kerkese. preventiv cmimesh, up 9 dt 02.10.2014, fat tat 26 seria 13250525., situacion punimesh
  Komuna Lazarat (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 13,500 2014-11-20 2014-11-21 11824490012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2449001 KOMUNA LAZARAT SHERBIME PRINTIMI E PUBLIKIMI KONSULENCE PROKURIMI,URDHER PAGESE 519 PROT DT 30.10.2014,KERKESE, PREVENTIV CMIMESH, UP 123/01.123/02, PV 17.3.2014, KONTRATE SEZONALE 17.03.2014, LISTE PAGESE