Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Gracen (0808) All All 52,694,945.00 88 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 346,620 2014-12-30 2014-12-31 15623840012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 454,620 2014-12-30 2014-12-31 15123840012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 164,000 2014-12-30 2014-12-30 15523840012014 Kompensime speciale te tjera kompensim energjie Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 492,000 2014-12-30 2014-12-30 15223840012014 Ndihme ekonomike shperblim pndihme Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,979,050 2014-12-30 2014-12-30 15423840012014 Kompensime speciale te tjera paaftesi Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 297,000 2014-12-30 2014-12-30 15323840012014 Pagese paaftesie shperblim paaftesi Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) ALESJO Elbasan 477,600 2014-12-23 2014-12-23 14923840012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj mirembajtje Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) PETRIT LIKA Elbasan 78,360 2014-12-23 2014-12-23 15023840012014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale blerje uniforme Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,124,100 2014-12-16 2014-12-17 14323840012014 Ndihme ekonomike ndihme ekonomike, paaftesi Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 8,091 2014-12-16 2014-12-17 14123840012014 Sherbime te tjera shpenzime kolaudimi Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) EUROSIG SHA Elbasan 16,920 2014-12-16 2014-12-16 14023840012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit siguracion makine Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) ERVIS XHELO Elbasan 125,000 2014-12-15 2014-12-16 13823840012014 Sherbime te tjera sherbim interneti Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) ERVIS XHELO Elbasan 162,000 2014-12-15 2014-12-16 13723840012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri blerje kompjutera Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 7,193 2014-12-12 2014-12-15 13923840012014 Sherbime te tjera siguracion mjeti Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 9,965 2014-12-11 2014-12-12 13423840012014 Elektricitet 2384001 energji Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 6,293 2014-12-10 2014-12-11 13523840012014 Sherbime te tjera kolaudime Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) UNION BANK SHA Elbasan 262,440 2014-12-10 2014-12-10 12823840012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh qera shkollash Komuna Gracen A
  Komuna Gracen (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 29,160 2014-12-10 2014-12-10 12923840012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh tatim qera shkollash Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) ERVIS XHELO Elbasan 67,400 2014-12-09 2014-12-10 13123840012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres bojra per printerin Komuna Gracen
  Komuna Gracen (0808) UNION BANK SHA Elbasan 398,350 2014-12-09 2014-12-09 12723840012014 Shtese page per funksionin paga Komuna Gracen Igli Domi