Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Sllove (0606) All All 55,253,821.00 114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Sllove (0606) PLLUMB PUCI Diber 200,000 2014-12-30 2014-12-31 18923520012014 Te tjera transferime korrente KOM SLLOVE pastrim rrugesh nga bora fat nr 42 date 30.12.14
  Komuna Sllove (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,275,000 2014-12-30 2014-12-30 19123520012014 Ndihme ekonomike KOM SLLOVE 21011014 nd.ek shperblim per 2014
  Komuna Sllove (0606) ZENULLA MEHMETI Diber 200,000 2014-12-24 2014-12-26 18423520012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime K.SLLOVE 2352001 HARTIM PROJEKTI
  Komuna Sllove (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 19,800 2014-12-24 2014-12-26 17623520012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes K.SLLOVE PUNONJES ME KONTRAT
  Komuna Sllove (0606) NDREGJONI Diber 153,900 2014-12-26 2014-12-26 18523520012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) KOM SLLOVE 2352001 RIP.RRUGESH KOMUNE,FSHATI SHUMBAT DHE VENISHT FAT NR 41 DATE 16.12.14
  Komuna Sllove (0606) NDREGJONI Diber 1,064,340 2014-12-26 2014-12-26 18323520012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOM SLLOVE 2352001 MIR.RRUGESH KOMUNE,FSHATI SHUMBAT DHE VENISHT FAT NR 42 DATE 16.12.14
  Komuna Sllove (0606) RADIKA Diber 68,682 2014-12-24 2014-12-26 181/323520012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala K.SLLOVE LIK.5% NDERTIM ujesjelles vleshe SLLOVE
  Komuna Sllove (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 294,000 2014-12-26 2014-12-26 19023520012014 Pagese paaftesie KOM SLLOVE 2352001 SHPERBLIM PAAFTESIS PER 2014
  Komuna Sllove (0606) RADIKA Diber 332,609 2014-12-24 2014-12-26 18123520012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala K.SLLOVE LIK.5% NDERTIM unaza vleshe SLLOVE
  Komuna Sllove (0606) RADIKA Diber 253,142 2014-12-24 2014-12-26 181/223520012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala K.SLLOVE LIK.5% RIK SHKOLLE SLLOVE
  Komuna Sllove (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,000 2014-12-18 2014-12-18 179 23520012014 Posta dhe sherbimi korrier k.sllove sherbim postar 2014
  Komuna Sllove (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 125,000 2014-12-18 2014-12-18 17923520012014 Te tjera transferta tek individet k.sllove shperblim lindje 2014
  Komuna Sllove (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 3,281,506 2014-12-18 2014-12-18 18023520012014 Ndihme ekonomike k.sllove nd. ekonomike dhjetor 2014
  Komuna Sllove (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 37,800 2014-12-16 2014-12-17 17123520012014 Paga baze KOM SLLOVEpaga neto nentor 2014
  Komuna Sllove (0606) BANKA CREDINS Diber 803,610 2014-12-15 2014-12-16 17823520012014 Te tjera transferime korrente KOM SLLOVE nd.fatkeqesie
  Komuna Sllove (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,415,050 2014-12-12 2014-12-12 17723520012014 Pagese paaftesie K.Sllove pagese paaftesie dhjetor 2014
  Komuna Sllove (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 199,250 2014-12-10 2014-12-11 17623520012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOM SLLOVE 2352001 paga keshilltare nentor 2014
  Komuna Sllove (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 96,350 2014-12-10 2014-12-11 17523520012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOM SLLOVE 2352001 paga roje + sanitarenentor 2014
  Komuna Sllove (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 556,248 2014-12-10 2014-12-10 16723520012014 Shtese page per funksionin KOM SLLOVE 2352001 paga neto nentor 2014
  Komuna Sllove (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,273,310 2014-11-25 2014-11-26 16623520012014 Pagese paaftesie k sllove2352001 pagese paaftesie nentor 2014