Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION All 76,887,162.00 21 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 476,286 2014-12-22 2014-12-23 58321660012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Bashkia Kamez Pastrimi i lanes , urdh.dorezim 259 dt.19.11.2014 proc. verbal emergjence dt.19.11.2014 situacion dt.19.11.2014 kont.19.11.2014 fat.198 dt.01.12.2014 seria 05930871
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 124,739 2014-10-27 2014-10-28 42221660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik. 5% rr.Golaj 1 Bathore Um.dorez.nr.204dt.16.07.2014 pv. dt.16.07.2014 kont ne vazhdim 177dt03.04.2013 sit perf.dt.18.04.2013 fat.154 dt.03.06.2013 seria 05930827 akt. kol. dt.17.05.2013
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 168,731 2014-10-27 2014-10-28 42421660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik. 5% garanci rr.28 nentor L.Bathoreurdh.md.nr.203 dt.16.07.2014 pv.md16.07.2014fat155dt.03.06.13seria05930828kont.ne vazh nr.154dt.03.04.2013akt.kol.24.05.14sit.perf.20.05.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 600,000 2014-10-27 2014-10-28 42321660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik. dif. sit. perf. rr.Helsinki lik 5% kont ne vazhdim nr217 dt.04.04.13 sit. perf.02.05.2013 akt. kol.03.05.2014 fat.153 dt.22.05.2013 seria 059300826
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 702,401 2014-10-27 2014-10-28 42121660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez lik.5%Ndertim rr.Rozafa Umd.205dt16.07.14 pv. marrj.dorez.16.07.14 akt. kol.22.05.13 kont. vazhdim 193dt.04.04.13 sit. perf.22.05.13 fat.163dt.20.06.13seria 05930836 fat.146dt.16.04.13 seria 05930819
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 600,000 2014-10-27 2014-10-27 42021660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Nd.rruga Sofia dif.sit.per fat.161dt.17.06.13 lik.5%urdh.dorez.nr.207dt.16.07.14 pv.dorez16.07.14 fat.162dt.17.06.13seria 05930835akt.kol.06.06.13kont.vazh.nr.165dt03.04.13 sit.perf.05.06.13 fat161dt.17.06.2013 ser.05930834
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 368,602 2014-10-14 2014-10-14 40621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert rruga selishte(lik me von mung fondi) dif e fat 183,296 dt 30.07/01.08.2014 sit 29.07.2014 kontr vazhd 162 dt 30.06.2014 akt kol 29.07.2014 up 161 dt 30.06.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 667,455 2014-10-14 2014-10-14 40521660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert rruga selishte(lik me von mung fondi) dif e fat 184 dt 30.07.2014 sit perf 30.07.2014 up 164 dt 30.06.2014 kontr vazhd 165 dt 30.06.2014 akt kol 30.07.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 2,400,000 2014-08-01 2014-08-01 29521660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez ndertim Selishta bathore6 up.164dt30.06.2014 njof. kont.166 dt.30.06.2014 kont.165 dt.30.06.14 akt kol.30.07.2014 sit. perf. 30.07.2014 fat.184 dt.30.07.2014 seria 05930857
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 1,000,000 2014-08-01 2014-08-01 29621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndertim rruga Selishta , up.161 dt.30.06.2014 njof. kont.163 dt30.06.2014 kont.162 dt.30.06.2014 akt. kol.29.07.2014 sit. perf. 29.07.2014 fat.183dt.29.07.2014 seria 05930856
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 558,322 2014-07-29 2014-07-29 28621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik 5% garanci fat.149 dt.08.05.2013 seria 05930822 urdh.209 dt.16.07.2014 pv. marrje dorez.16.07.2014 kon. ne vazhd.392 dt.30.11.2011 sit. perf.08.05.13 akt. kol.08.05.2013 fat.91 dt.09.03.13 seria 83896763
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 973,240 2014-07-29 2014-07-29 28521660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve bashkia Kamez lik.5% rr.Selita bathore 6 urdher.m.dorez.208 dt.16.07.2014 pv. marrje dorez. 16.07.2014 fat.138,123,130 kont. ne vazhdim 201 dt.10.09.12 sit. perf.13.06.13 akt.kol.13.06.2013 fat.159 dt.13.06.2013 seri 05930832
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 2,000,000 2014-07-17 2014-07-17 27621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik situacion perfundimtar rr.rozafa Bathore kont. ne vazhdim 193 dt.04.04.2013 sit. perf. 07.07.2014 fat,182 dt07.07.2014 seria 05930855 akt. kol.07.07.2013
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 705,888 2014-07-11 2014-07-14 27221660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Lik. sit. perfundimtar rr. 28 nentori kont. ne vazhdim 154 dt.03.04.13 sit perf. dt.20.05.14 akt. kol.24.05.14 fat.155 dt.03.06.13 seria 05930828 dif.urdhshp nr.245 dt.13.06.13 dif. fat.155 dt.03.06.13 seria 05930828
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 163,800 2014-05-19 2014-05-20 16621660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Bashkia Kamez Konstruksion metalik sit 05.05.2014 up 84 dt 02.05.2014 pv 03.05.2014 njoft fit 04.05.2014 umd 105 dt 07.05.2014 pvmd 07.05.2014 fat 180 dt 05.05.2014 kontr 04.05.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 22,708,873 2014-05-07 2014-05-08 13921660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Kamez Ndert shkolla Kamza 4 kontr vazhd 187 dt 03.09.2012 sit perf 01.04.2014 fat 179 dt 02.05.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 3,825,091 2014-05-05 2014-05-05 13821660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert rruga Sofja up 13 dt 17.01.2013 pv 12.02.2013 rap perf 12.02.2013 njoft fit 60 dt 12.02.2013 kontr 165 dt 03.04.2013 sit perf 05.06.2013 fat 161 dt 17.06.2013 fat 162 dt 17.06.2013 akt kol 06.05.2013
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 2,081,393 2014-05-05 2014-05-05 13721660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert rruga helsinki Kontr vazhd 217 dt 04.04.2013 sit perf 02.05.2013 akt kol 03.05.2014 fat 153 dt 22.05.2013
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 28,086,636 2014-04-08 2014-04-09 10821660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Kamez Ndertim shkolla Kamez 4 lik pjesor kontr vazhd 187 dt 03.09.2012 sit perf01.04.2014 akt kol 01.04.2014 fat 176 dt 01.04.2014
  Bashkia Kamez (3535) KLAJGER KONSTRUKSION Tirane 2,198,980 2014-04-03 2014-04-04 8721660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Kamez Ndert rruga Selishte kontr vazh 181 dt 03.04.2013 sit perf pjesor 07.05.2013 akt kol 07.05.2013 fat 160 dt 15.06.2013