Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) All All 59,755,108.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 966,000 2014-12-29 2014-12-30 25121550012014/1 Pagese paaftesie bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 shperblime v.2014ndihma ekonomike paaftesi sipas listes
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) BERTIEN Puke 104,760 2014-12-26 2014-12-29 25321550032014 Sherbim per ngrohje 2155001 b. fushe arrez puke kodi 2155001 dru zjarri fat.9 dt.24.11.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) DELIA IMPEX Puke 49,260 2014-12-26 2014-12-29 25221550012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2155001 bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 blerje ushqime fat.108 dt.22.12.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 58,799 2014-12-22 2014-12-23 24821550012014 Sherbime telefonike 2155001 bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 SHP. TELEFONI nentor 2014 NR.KLIENTIT 310001890811 FAT.718992832 dt.30.11.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) BERTIEN Puke 427,000 2014-12-22 2014-12-23 25021550012014 Sherbim per ngrohje 2155001 b. fushe arrez puke kodi 2155001 dru zjarri fat.9 dt.24.11.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 2,981,900 2014-12-23 2014-12-23 25121550012014 Pagese paaftesie bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 ndihma ekonomike paaftesi dhjetor 2014 vkb 27 dt.17.12.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 9,636 2014-12-22 2014-12-23 24921550012014 Posta dhe sherbimi korrier 2155001 bashkia fushe arrez KODI 2155001 SHERBIM POSTAR nentor 2014 fat.fat.274 304 dt.30.10.2014 dt.30.12.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Puke 57,476 2014-12-17 2014-12-18 24621550012014 Elektricitet 2155001 bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 lik energji elektrike nentor 2014 kont.F 092515.F092516,F092517.F092518,F092520,F092523,F093536,F093540 F093941,F092522 F092521
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Puke 51,390 2014-12-17 2014-12-18 24521550012014 Elektricitet 2155001 bashkia fushe arrez puke kodi 2155001lidhje kontrate sa lik prevent lidhjes 90.91 dt.16.12.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 190,000 2014-12-10 2014-12-11 23521550012014 Grant per femije te lindur bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 shperb lindje 2014 gj civile sipas listes
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 2,602,345 2014-12-04 2014-12-04 23421550012014 Pagese paaftesie bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 ndihma ekonomike paaftesi teteor dhjetor 2013 nentor 2014 vkb .26 dt.25.11.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 115,776 2014-12-03 2014-12-03 23321550012014 Paga baze bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 paga muaji nentor 2014 sipas listes
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 85,833 2014-12-03 2014-12-03 23121550012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 paga muaji nentor 2014 sipas listes
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 50,714 2014-12-03 2014-12-03 23221550012014 Paga baze bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 paga muaji nentor 2014 sipas listes
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) HASTOÇI Puke 113,910 2014-11-25 2014-11-26 21021550012014/1 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 2155001 bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 clirim garancie per sistemim asfaltim rrugeve te fshatit f arrez pv kolaudimi 26.09.2012
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) HASTOÇI Puke 1,173,377 2014-11-25 2014-11-26 21021550012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 2155001 bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 clirim garancie per sistemim asfaltim rrugeve te fshatit f arrez pv kolaudimi 26.09.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) ALBTELEKOM SH.A. Puke 36,604 2014-11-13 2014-11-14 21821550012014 Sherbime telefonike 2155001 b. fushe arrez puke kodi 2155001 shp.tel NR.KLIENTIT 310001890811 FAT.718845996 dt.31.10.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Puke 121,953 2014-11-13 2014-11-14 21721550012014 Elektricitet 2155001 b.Fushe arrez puke kodi 2155001 energji dif viti .2012.TETOR 2014 kontrate f092515.f092518.F092520,F092521,F092522,F092523,F093536,F093540 ,F093941
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 2,651,745 2014-11-13 2014-11-14 21921550012014 Pagese paaftesie bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 ndihma ekonomike paaftesi tetor 2014 vkb.25 dt.30.10.2014
  Bashkia Fushe-Arrez (3330) D I E Z E L A Puke 810,000 2014-11-11 2014-11-14 20921550012014 Karburant dhe vaj 2155001 bashkia fushe arrez puke kodi 2155001 blerje nafte fat.395 dt.06.11.2014