Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) All All 66,664,349.00 214 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) NAIRE XHUMARI Lushnje 57,400 2014-12-19 2014-12-29 26921290102014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 2129010 Nd. Pasurise Publike lik.blerje rroba pune fat.190291 dt.03.02.2010,ur.prok.nr.21 dt.03.02.2010
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 490,000 2014-12-18 2014-12-19 26121290102014 Elektricitet 2129010 Nd.Pasurise Publike Sa xhirojme per likujd energjie sipas listes derguar CEZ per 20 fatura te muajit nentor 2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) BOSHNJAKU. B Lushnje 3,000,000 2014-12-17 2014-12-18 27021290102014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 2129010 Nd. Pasurise Publike blerje pllaka trotuari fat.16508616 dt.31.10.2014,kontr.nr.79 dt.18.08.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) GENTIAN HORIETI Lushnje 50,860 2014-12-12 2014-12-17 26321290102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2129010 Nd. Pasurise Publike matriale ndertimi fat.88083901 dt.18.07.2013 up.prok.64 dt.18.07.2013
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) NUSHI / LUSHNJE Lushnje 207,907 2014-12-11 2014-12-17 26221290102014 Karburant dhe vaj 2129010 Nd. Pasurise Publike blerje gazoili fat.17554525 dt.05.11.2014,kontr.nr.52 dt.14.05.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) HEST Lushnje 172,375 2014-12-12 2014-12-17 26621290102014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2129010 Nd. Pasurise Publike matriale vegla pune fat.14245949 dt.26.08.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) VISRA 2007 Lushnje 137,826 2014-12-12 2014-12-17 260121290102014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2129010 Nd. Pasurise Publike blerje ushqimesh fat.13886471 dt.30.09.2014 kont.55 dt.15.05.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) VISRA 2007 Lushnje 362,174 2014-12-12 2014-12-17 260/1121290102014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2129010 Nd. Pasurise Publike blerje ushqimesh fat.138864731 dt.31.10.2014 kont.55 dt.15.05.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) VIKTOR LAMAJ Lushnje 10,000 2014-12-15 2014-12-17 26821290102014 Sherbime te tjera 2129010 Nd. Pasurise Publike riparim frigoriferi proc.verbal emergjence nr.4 dt.12.12.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) GENTIAN HORIETI Lushnje 152,942 2014-12-12 2014-12-16 26421290102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2129010 Nd. Pasurise Publike matriale ndertimi fat.88083900 dt.18.07.2013 up.prok.63 dt.15.07.2013
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) MEGATEK Lushnje 58,500 2014-12-12 2014-12-16 26521290102014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2129010 Nd. Pasurise Publike matriale elektrike fat.109155327 dt.19.09.2013 up.prok.83 dt.17.09.2013
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 192 2014-12-12 2014-12-15 26721290102014 Posta dhe sherbimi korrier 2129010 ND.PASURISE PUBLIKE shpenzime postare fat.nr.628 seria 16484574 dt.30.11.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) VISRA 2007 Lushnje 2,000 2014-12-04 2014-12-05 253/121290102014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2129010 Nd. Pasurise Publike blerje ushqimesh fat.13886459 dt.01.05.2014 kont.1185 dt.31.03.2014
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 80,812 2014-12-01 2014-12-02 25421290102014 Shtese page per vjetersi ne pune 2129010 ND.PASURISE PUBLIKE paga nentor 2014simbas listes
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 220,692 2014-12-01 2014-12-02 25221290102014 Shtese page per funksionin 2129010 Nd. Pasurise publike paga nentor 2014 simbas listes
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 1,671,310 2014-12-01 2014-12-02 25121290102014 Shtese page per funksionin 2129010 ND.PASURISE PUBLIKE paga nentor 2014 simbas listes
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 68,255 2014-12-01 2014-12-02 25321290102014 Shtese page per funksionin 2129010 ND.PASURISE PUBLIKE paga nentor 2014 simbas listes
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) AUTOMOTIV Lushnje 14,700 2014-11-19 2014-11-21 2491290102014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2129010 Nd.Pasurise kthim 5% garanci per blerje shtylla
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) AGOIL BA Lushnje 85,224 2014-11-20 2014-11-21 2461290102014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2129010 Nd.Pasurise publike blerje gazi i lengshem fat.11900762 dt.31.10.2014 ur.prok.02. dt.19.02.2014.
  Ndermarrja e Pasurive PNdermarrja e Pasurive Publike Lushnje (0922) SHKELQIM SENKA Lushnje 79,600 2014-11-21 2014-11-21 25021290102014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj ND.Pasuris publike lushnje blerje matriale fat.2779021 dt.12.02.2010 up.nr.27 dt.12.02.2010