Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Kultura Dhe Sporti (0217) All All 2,821,750.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Kultura Dhe Sporti (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 1,110 2014-12-11 2014-12-12 12321240102014 Uje pagese uji nentor 2014 qendra kulturore kod.2124010 nr.kontrate 12360433
  Kultura Dhe Sporti (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 14,422 2014-12-11 2014-12-12 12421240102014 Sherbime telefonike pagese telefononi nentor 2014 qendra kulturore kod.2124010 fat.7168957416 nr.klient 310001830656
  Kultura Dhe Sporti (0217) ALPHA BANK -- ALBANIA Kuçove 5,320 2014-12-11 2014-12-12 12521240102014 Udhetim i brendshem pagese per dieta qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) ALPHA BANK -- ALBANIA Kuçove 2,700 2014-12-11 2014-12-12 12121240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagese per aktivivtet kulturor qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) DEGA TATIMEVE KUCOVE Kuçove 18,000 2014-12-02 2014-12-03 12221240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative tatim pagese per aktivitet kulturor qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 38,700 2014-12-02 2014-12-03 12021240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagese per aktivitet kulturor qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) ALPHA BANK -- ALBANIA Kuçove 109,090 2014-12-01 2014-12-02 11721240102014 Shtese page per vjetersi ne pune pagese paga qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 6,300 2014-12-02 2014-12-02 11921240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagese per aktivitet kulturor qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 114,300 2014-12-02 2014-12-02 11821240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagese per aktivitet kulturor qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) ARTAN TOLI Kuçove 19,400 2014-11-27 2014-11-27 11621240102014 Shpenz. per rritjen e AQT - krijim fondi biblioteke shpenzime per blerje librash qendra kulturore kod.2124010 fat.7593620
  Kultura Dhe Sporti (0217) SAFET MERKO Kuçove 1,100 2014-11-27 2014-11-27 11521240102014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim shpenzime per materiale qendra kulturore kod.2124010 fat.7222323
  Kultura Dhe Sporti (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 1,110 2014-11-14 2014-11-17 11221240102014 Uje pagese uji tetor 2014 qendra kulturore kod.2124010 nr.kontrate12360433
  Kultura Dhe Sporti (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 17,509 2014-11-14 2014-11-17 11221240102014 Sherbime telefonike pagese telefononi tetor 2014 qendra kulturore kod.2124010 fat.718807138
  Kultura Dhe Sporti (0217) ALPHA BANK -- ALBANIA Kuçove 109,968 2014-11-03 2014-11-03 10621240102014 Shtese page per vjetersi ne pune pagese paga qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 34,200 2014-10-21 2014-10-21 10521240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagesa per aktivitet qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 190,800 2014-10-21 2014-10-21 10221240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagesa per aktivitet qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) DEGA TATIMEVE KUCOVE Kuçove 32,600 2014-10-21 2014-10-21 10321240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagesa tatimi per aktivitet qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 68,400 2014-10-21 2014-10-21 10421240102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative pagesa per aktivitet qendra kulturore kod.2124010
  Kultura Dhe Sporti (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 1,110 2014-10-17 2014-10-20 10021240102014 Uje pagese uji shtator 2014 qendra kulturore kod.2124010 kontrata12360433
  Kultura Dhe Sporti (0217) MINELLA CERRA Kuçove 6,995 2014-10-17 2014-10-20 10121240102014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim shpenzime per materiale pastrimi qendra kulturore kod.2124010 fat.15114202