Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) All All 39,937,007.00 545 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) DEGA TATIMEVE KUCOVE Kuçove 10,600 2014-12-30 2014-12-31 68521240092014 Paga baze shpenzime per tatim argetimi qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 2,000 2014-12-30 2014-12-31 68021240092014 Sherbime te tjera shpenzime per kthim kuote qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 238,680 2014-12-30 2014-12-31 68221240092014 Udhetim i brendshem shpenzime per dieta qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,600 2014-12-30 2014-12-31 68121240092014 Sherbime te tjera shpenzime per kthim kuote qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) DEGA TATIMEVE KUCOVE Kuçove 8,400 2014-12-30 2014-12-31 68421240092014 Shpenzime per honorare shpenzime per tatim honorare qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 95,400 2014-12-30 2014-12-31 68421240092014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin shpenzime per argetim qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 75,600 2014-12-30 2014-12-31 68321240092014 Shpenzime per honorare shpenzime per honorare qendra ekonomike arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 12,412 2014-12-23 2014-12-23 67921240092014 Elektricitet 2124009 pagese energjie muaji nentor 2014 qendra ekonomike arsimit kod.2124009 kod.klient.BE1DO20061089175 fat.618659168
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 901 2014-12-22 2014-12-23 67821240092014 Elektricitet 2124009 pagese energjie muaji nentor 2014 qendra ekon. arsimit kod.2124009 kod.klient BE1D020139086269 fat.618649896
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 12,330 2014-12-19 2014-12-22 66521240092014 Elektricitet 2124009 fat. energj. nr 618649921 dt 30.11.2014 kontr. nr be 1d020164086266 kodi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 340 2014-12-19 2014-12-22 66721240092014 Elektricitet 2124009 fat. nr 619116726 dt 10.12.2014 kontr. nr be 1d 020162086270 kodi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 13,053 2014-12-19 2014-12-22 66121240092014 Elektricitet 2124009 fat. energj. nr 618649818 dt 30.11.2014 kontr. nr be1d020122086264 kdi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 4,004 2014-12-19 2014-12-22 65821240092014 Elektricitet 2124009 fat. energj. nentor 2014 nr 618649896 kontr. nr be 1 d0201139086269
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 4,552 2014-12-19 2014-12-22 67121240092014 Elektricitet 2124009 fat energj. nr 618649898 dt 30.11.2014 kontr. nr be1d020139086255
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 7,979 2014-12-19 2014-12-22 65921240092014 Elektricitet 2124009 fat. energjie. nr 618649925 kontrat be1d0201166086259 dt 30.11.2014 kodi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 4,602 2014-12-19 2014-12-22 67721240092014 Elektricitet 2124009 fat energj. nr618649822 dt 30.11.2014 kontr . nr be1d020123086257
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 14,548 2014-12-19 2014-12-22 67521240092014 Elektricitet 2124009 fat. energj.nr 618648771 dt 30.11.2014 kontr nr be1d1300227086261
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 3,292 2014-12-19 2014-12-22 67221240092014 Elektricitet 2124009 fat energj. nr 619116608 dt 10.12.2014 kontr/. nr be1d020126086260
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 13,590 2014-12-19 2014-12-22 66821240092014 Elektricitet 2124009 fat. nr 618649808 dt 30.11.2014 kontr. nr be 1d 020117086268 kodi 2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) M. B. KURTI Kuçove 19,920 2014-12-19 2014-12-22 66221240092014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat pagese per ushqime fat nr 10344818 dt 17.12.2014 kodi 2124009