Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) All All 32,000,470.00 315 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 131,140 2014-12-30 2014-12-31 39221240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie muaji qershor 2014 ndermarja komunale kod.2124004kod.klient.BE1D020161089578 nr.fat 613206176
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) AQIF MARRA Kuçove 49,000 2014-12-30 2014-12-31 39421240042014 Kancelari shpenzime per kancelari ndermarja komunale kod.2124004 fat.7682166
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 149,049 2014-12-30 2014-12-31 39121240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie muaji maj 2014 ndermarja komunale kod.2124004kod.klient.BE1D020161089578 nr.fat 612029298
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 35,000 2014-12-30 2014-12-31 39521240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie muaji gusht 2014 ndermarja komunale kod.2124004kod.klient.BE1D020161089578 nr.fat 615562014
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 109,283 2014-12-30 2014-12-31 39021240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie muaji mars 2014 ndermarja komunale kod.2124004kod.klient.BE1D020070089637 nr.fat 609685825
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 135,508 2014-12-30 2014-12-31 39321240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie muaji korrik 2014 ndermarja komunale kod.2124004kod.klient.BE1D020161089578 nr.fat 614383593
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) PETRIT HYSI Kuçove 18,000 2014-12-22 2014-12-23 38921240042014 Shpenz. per rritjen e AQT - lulishtet shpenzime per lulishte ndermarja komunale kod.2124004 fat.12647427
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) FLED Kuçove 132,420 2014-12-18 2014-12-19 38821240042014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj shpenz. per mirmb . e rrugeve kodi 2124004 fat. nr 17043575 dt 18.12.2014 kontr. dt 24.07.214 kodi 2124004
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 4,929 2014-12-17 2014-12-17 35821240042014 Sherbime telefonike pagese telefoni nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 fat.718959757
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 604 2014-12-17 2014-12-17 37021240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020162086335 fat.618649916
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 18,614 2014-12-17 2014-12-17 36421240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020118090556 fat.618649814
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 34,826 2014-12-17 2014-12-17 36121240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020063090269 fat.618436453
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 22,382 2014-12-17 2014-12-17 37721240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020174090270 fat.618759387
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 340 2014-12-17 2014-12-17 36621240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020118090557 fat.618649032
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 19,703 2014-12-17 2014-12-17 36021240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020166090360 fat.618232932
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 3,611 2014-12-17 2014-12-17 38121240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020102090847fat.619115783
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 6,047 2014-12-17 2014-12-17 38021240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020070089637fat.619116609
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 13,893 2014-12-17 2014-12-17 36521240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020120090555 fat.618649816
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 47,039 2014-12-17 2014-12-17 36321240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020116087874 fat.618649066
  Nd-ja Komunale Banesa (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 22,938 2014-12-17 2014-12-17 37821240042014 Elektricitet 2124004 pagese energjie nentor 2014 ndermarja komunale kod.2124004 kod.klient.BE1D020125090361fat.618855112