Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Kruje (0716) All All 272,001,419.00 928 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kruje (0716) K A C D E D J A Kruje 237,528 2014-12-30 2014-12-31 100121230012014 Garanci bankare te vitit te meparshem,Te Dala BASHKIA KRUJE LIK 5% GARANCI PUNIMESH AKT I MARJES NE DOREZIM DT 22.09.2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 76,322 2014-12-29 2014-12-30 98821230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 618649878 KODI I KLIENTIT DUOM070021071944
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 98421230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116656 KODI I KLIENTIT DUOM070001071569 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) REGLI SH.P.K Kruje 4,453,085 2014-12-29 2014-12-30 99921230012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KRUJE LIK I FAT NR762 NR SERIAL 17837763 DT 26.12.2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 98521230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116671 KODI I KLIENTIT DUOM070021071948 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 5,476 2014-12-29 2014-12-30 99821230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619117028 KODI I KLIENTIT DUOM130084076477 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 99621230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116670 KODI I KLIENTITI DUOM070021071945 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 99421230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116659 KODI I KLIENTIT DUOM070017072093 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 5,644 2014-12-29 2014-12-30 99121230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116680 KODI I KLIENTIT DUOM070044076485 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 806 2014-12-29 2014-12-30 99521230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116658 KODI I KLIENTIT DUOM 07005071613 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 3,460 2014-12-29 2014-12-30 99221230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116657 KODI I KLIENTIT DUOM070005071614 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 98621230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116668 KODI I KLIENTIT DUOM070020076024 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 6,971 2014-12-29 2014-12-30 98321230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 618649857 ME NR KODIN E KLIENTIT DUOM070004071570 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 99721230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 69116665 KODI I KLIENTIT DUOM070019072353 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 99321230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116662 KODI I KLIENTIT DUOM070019072096 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 340 2014-12-29 2014-12-30 99021230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116676 KODI I KLIENTIT DUOM070023071567 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 940 2014-12-29 2014-12-30 98921230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 619116661 KODI I KLIENTIT DUOM070019076468 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 20,982 2014-12-29 2014-12-30 98721230012014 Elektricitet 2123001 BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 618649881 KODI I KLIENTIT DUOM070043108112 NENTOR 2014
  Bashkia Kruje (0716) BAMI Kruje 4,681,968 2014-12-26 2014-12-29 96121230012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KRUJE LIK I FATURES ME NR 93 NR SERIAL 85629018 DT 22.12.2014
  Bashkia Kruje (0716) BANKA E TIRANES Kruje 1,110,000 2014-12-26 2014-12-29 98221230012014 Ndihme ekonomike BASHKIA KRUJE SHPERBLIME SIPAS VKM NR 861 DT 17.12.2014 PER INVALID DHE FAMILJET QE MARIN NDIHME EKONOMIKE