Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) All All 1,304,397.00 32 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 4,793 2014-12-23 2014-12-24 9621220212014 Sherbime telefonike NJESIA E MENAXH.BANESAVE ME QELLIM SOCIAL TELEFON KLIENTI 310001758410 FAT 718903642
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 9,594 2014-12-15 2014-12-16 9021220212014 Kancelari NJESIA E MENAXHIMIT TE BANESAVE SOCIALE KANCALARI FAT 1005 DATE 01.12.2014
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 31,598 2014-12-02 2014-12-03 8921220212014 Shtese page per funksionin NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA NENTOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 56,202 2014-12-02 2014-12-03 8821220212014 Paga baze NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA NENTOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 3,948 2014-11-17 2014-11-18 8721220212014 Sherbime telefonike NJES.MENAXH.BANESAVE KL 310001758410 TELEFON TETOR FAT.718765317
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 56,202 2014-11-03 2014-11-04 8021220212014 Paga baze NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA TETOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 31,598 2014-11-03 2014-11-04 8121220212014 Paga baze NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA TETOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 4,595 2014-10-08 2014-10-09 7421220212014 Sherbime telefonike NJES MENAXH BANESAVE KL 310001758410 FAT 718409840,718597483 DT 30.09.2014
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 31,598 2014-10-03 2014-10-03 7021220212014 Paga baze NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA MUAJI SHTATOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 55,989 2014-10-03 2014-10-03 6921220212014 Shtese page per vjetersi ne pune NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA MUAJI SHTATOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 31,598 2014-09-03 2014-09-03 6821220212014 Shtese page per vjetersi ne pune NJES MENAXHIMIT TE BANESAVE ME QELLIM SOCIAL 2122021 PAGA MUAJI GUSHT
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 55,989 2014-09-03 2014-09-03 6721220212014 Paga baze NJES MENAXHIMIT TE BANESAVE ME QELLIM SOCIAL 2122021 PAGA MUAJI GUSHT
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,250 2014-08-15 2014-08-18 6621220212014 Sherbime telefonike NJES MENAXH BANESAVE KL 310001758410 FAT 718217885 DT 31.07.2014 TELEFON KORRIK
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 55,989 2014-08-01 2014-08-01 5921220212014 Shtese page per funksionin NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA KORRIK
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 31,598 2014-08-01 2014-08-01 6021220212014 Paga baze NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA KORRIK
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,249 2014-07-15 2014-07-16 5721220212014 Sherbime telefonike NJES MENAXH BANESAVE KL 310001758410 FAT 718021674 DT 30.06.2014 TELEFON QERSHOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ANSIG Korçe 30,000 2014-07-15 2014-07-15 5221220212014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme NJES MENAXH BANESAVE FAT 212 DT 03.04.2014 SIGURIM PASURIE
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 31,598 2014-07-02 2014-07-02 5121220212014 Shtese page per funksionin NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA QERSHOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 55,989 2014-07-02 2014-07-02 5021220212014 Paga baze NJES MENAXH BANESAVE 2122021 PAGA QERSHOR
  Njesia e Administrimit te Banesave Sociale (1515) ANSIG Korçe 49,200 2014-06-24 2014-06-25 4921220212014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme NJES MENAXH BANESAVE FAT 212 DT 3.04.2014 SIGURIM PASURIE