Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Libohove (1111) All All 28,307,994.00 245 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Libohove (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 192,000 2014-12-26 2014-12-29 31421160012014 Pagese paaftesie 2116001 BASHKI LIBOHOVE SHPERBLIM PAK DHE NDIHME EK, LISTE PAGESE
  Bashkia Libohove (1111) DU&KO Gjirokaster 215,343 2014-12-22 2014-12-24 29921160012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2116001 BASHKI LIBOHOVE PASTRIM DHE MIREM VAREZE FAT NR 69 DT 16.12.2014 NR SER 10421990 KONTR DT 22.04.2014 SIT PUNIMESH
  Bashkia Libohove (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 33,480 2014-12-18 2014-12-24 30921160012014 Kancelari 2116001 BASHKI LIBOHOVE KANCELARI FAT NR 173 DT 16.12.2014 NR SER 17692404 UP NR 103 DT 10.12.2014 FTES OFERTE VLERES PERF PV DT 15.12.2014
  Bashkia Libohove (1111) TERA MARBLE Gjirokaster 6,480 2014-12-18 2014-12-24 30721160012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2116001 BASHKI LIBOHOVE MATERIAL FAT NR 38 DT 12.12.2014 NR SER 08206791 UP NR 102 DT 09.12.2014 PV DT 12.12.2014
  Bashkia Libohove (1111) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Gjirokaster 70,680 2014-12-18 2014-12-24 31121160012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2116001 BASHKI LIBOHOVE KALENDAR 2015 FAT NR B676 DT 11.12.2014 NR SER 184404519 UP NR 100 DT 09.12.2014 FTES OFERTE VLERES PERF
  Bashkia Libohove (1111) ARBEN BRINJA Gjirokaster 40,000 2014-12-18 2014-12-24 30621160012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2116001 BASHKI LIBOHOVE MATERIALE FAT NR 22 DT 12.12.2014 NR SER 5946872 FH NR 57 DT 12.12.2014 UP NR 101 DT 09.12.2014
  Bashkia Libohove (1111) DU&KO Gjirokaster 43,373 2014-12-22 2014-12-24 30021160012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2116001 BASHKI LIBOHOVE GJELBERIM FAT NR 69 DT 16.12.2014 NR SER 10421990 KONTR DT 22.04.2014 SIT PUNIMESH
  Bashkia Libohove (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,015 2014-12-18 2014-12-19 31021160012014 Sherbime telefonike 2116001 BASHKI LIBOHOVE TELEFON TETOR 2014 NR KL 310001916725 NR 088122091
  Bashkia Libohove (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 3,000 2014-12-18 2014-12-19 30821160012014 Sherbime telefonike 2116001 BASHKI LIBOHOVE TELEFON TETOR 2014 NR KL 310001916725 NR 088122091
  Bashkia Libohove (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 35,270 2014-12-16 2014-12-16 30521160012014 Elektricitet 2116001 BASHKI LIBOHOVE ENERGJI NENTOR 2014 KONTR N66104-103-161-100-096-093-099-160-091
  Bashkia Libohove (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 9,000 2014-12-16 2014-12-16 30221160012014 Sherbime te tjera 2116001 BASHKI LIBOHOVE SHERBIME LISTE PAGESE
  Bashkia Libohove (1111) FLADY PETROLEUM Gjirokaster 13,555 2014-12-16 2014-12-16 30421160012014 Karburant dhe vaj 2116001 BASHKI LIBOHOVE KARBURANT FAT NR 526 DT 04.12.2014 NR SER 1582792 UP NR 98 DT 01.12.2014 FTES OFERT VLERES PERF
  Bashkia Libohove (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 1,000 2014-12-16 2014-12-16 30321160012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2116001 BASHKI LIBOHOVE TATIM NE BURIM
  Bashkia Libohove (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 80,000 2014-12-11 2014-12-12 28621160012014 Grant per femije te lindur 2116001 BASHKI LIBOHOVE TERHEQJE ME ÇEK 00311103 SHPERBLIM LINDJE NGA DIANA BRINJA NR 300879235
  Bashkia Libohove (1111) ARJANA ÇOMO Gjirokaster 58,000 2014-12-11 2014-12-12 30121160012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2116001 BASHKI LIBOHOVE MIREMBAJTJE FAT NR 22 DT 11.12.2014 NR SER 6997073 UP NR 99 DT 04.12.2014 FTES OFERTE VLERES PERF NJOFT OPERAT
  Bashkia Libohove (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 29,780 2014-12-11 2014-12-12 28721160012014 Udhetim i brendshem 2116001 BASHKI LIBOHOVE DIETA LISTE PAGESE
  Bashkia Libohove (1111) DU&KO Gjirokaster 43,373 2014-12-11 2014-12-12 29221160012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2116001 BASHKI LIBOHOVE GJELBERIM FAT NR 62 DT 02.12.2014 NR SER 10421973 KONTR DT 22.04.2014 SIT PUNIMESH DT 01.11-30.11.2014
  Bashkia Libohove (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 11,790 2014-12-11 2014-12-12 28521160012014 Sherbime te tjera 2116001 BASHKI LIBOHOVE PAGESA PER FAT NR 12-15 DT 27.11.2014 NR SER 11512387-390PAAFTESI DHJETOR 2014
  Bashkia Libohove (1111) DU&KO Gjirokaster 215,343 2014-12-11 2014-12-12 29121160012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2116001 BASHKI LIBOHOVE PASTRIM DHE MIREM VAREZE FAT NR 62 DT 02.12.2014 NR SER 10421973 KONTR DT 22.04.2014 SIT PUNIMESH DT 01.11-30.11.2014
  Bashkia Libohove (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,056,640 2014-12-11 2014-12-12 29821160012014 Ndihme ekonomike 2116001 BASHKI LIBOHOVE PAAFTESI DHJETOR 2014