Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) All All 47,000,000.00 51 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 3,476,865 2014-12-31 2014-12-31 5121120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2112006 Sh.a ujesjelles Patos kod klienti FI1E150158138570 fat. 607350159 Janar 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) MURATI D Fier 466,800 2014-12-30 2014-12-31 5021120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 materiale per riparime rrjeti
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) J O R D I L SH.A. Fier 461,040 2014-12-23 2014-12-23 4421120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 materiale per riparime rrjeti
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) FRIENDS TRAVEL AGENCY Fier 474,000 2014-12-17 2014-12-17 4321120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 materiale
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) J O R D I L SH.A. Fier 468,000 2014-12-15 2014-12-16 4121120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 riparim rrjeti
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) HEKURAN VELIAJ Fier 395,000 2014-12-15 2014-12-16 3921120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 materiale
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) J O R D I L SH.A. Fier 476,502 2014-12-15 2014-12-16 4021120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 materiale
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) MURATI D Fier 234,000 2014-12-15 2014-12-16 4221120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 materiale
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 48,167 2014-12-15 2014-12-15 3821120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion tatim page Nentor 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 183,513 2014-12-15 2014-12-15 4321120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion sigurime te prapambetura sipas deklerimeve
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 899,743 2014-12-15 2014-12-15 3721120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion sigurime Nentor 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) MIQESIA SH.P.K. Fier 301,440 2014-12-12 2014-12-12 3521120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion per klor
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) MIQESIA SH.P.K. Fier 52,752 2014-12-12 2014-12-12 3621120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion per klor
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) MIQESIA SH.P.K. Fier 301,440 2014-12-12 2014-12-12 3421120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion per klor
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) MIQESIA SH.P.K. Fier 97,968 2014-12-05 2014-12-05 2421120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion per klor
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) BANKA E TIRANES Fier 4,146,222 2014-12-05 2014-12-05 3321120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem Sh.a ujesjelles Patos 2112006 subvecion per paga
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 3,585 2014-11-26 2014-11-27 3121120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2112006 Sh.a ujesjelles Patos klienti FI1C150021130400 fat. 615063994 Gusht 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 4,723 2014-11-26 2014-11-26 2921120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2112006 Sh.a ujesjelles Patos klienti FI1C150021130400 fat. 612837968 Qershor 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 3,240 2014-11-26 2014-11-26 3021120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2112006 Sh.a ujesjelles Patos klienti FI1C150021130400 fat. 613922962 Korrik 2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 4,666,184 2014-11-26 2014-11-26 2821120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2112006 Sh.a ujesjelles Patos klienti FI1E050158138570 fat. 610759736 Prill 2014