Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Te qendrojme se bashku (3535) All All 13,841,120.00 87 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Te qendrojme se bashku (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 17,774 2014-12-22 2014-12-26 10721011582014 Elektricitet 2101158 Qend soc te qend bashke kont G030099256400, fat 619120924 nentor 2014
  Te qendrojme se bashku (3535) KOMBINAT - SERVIS Tirane 27,000 2014-12-22 2014-12-26 11021011582014 Shpenzime te tjera transporti 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik srevis automjeti up 14 dt 10.12.14 ftese oferte 10.12.14 fat 162 dt 16.12.14 sr 11273463
  Te qendrojme se bashku (3535) ELVIRA GOGA Tirane 106,608 2014-12-22 2014-12-23 11121011582014 Shpenzime per pritje e percjellje 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik mar per ptije up 16 dt 10.12.14 ftese oferte 10.12.14 fat 279 +280 dt 15.12.14 sr 19208822+19208823+ fh 11 dt 15.12.14
  Te qendrojme se bashku (3535) "SHPRESA" SHPK Tirane 100,207 2014-12-22 2014-12-23 10921011582014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik ushqime fat 642 dt 15.12.14 sr 18250305 fh 15.12.2014, ko ne vazh 96 dt 26.06.14
  Te qendrojme se bashku (3535) "SHPRESA" SHPK Tirane 190,393 2014-12-22 2014-12-23 10821011582014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik ushqime fat 639 dt 05.12.14 sr 18250386 fh 11 dt 05.12.14ko ne vazh 96 dt 26.06.14
  Te qendrojme se bashku (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 80,100 2014-12-22 2014-12-23 11221011582014 Kancelari Qend te qendrojme se bashku kanceleri up 15 dt 11.12.14 ftese oferte 15.12.14 fat 165 dt 17.12.14 sr 19203018 fh 12 dt 17.12.14
  Te qendrojme se bashku (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 13,232 2014-12-18 2014-12-19 10621011582014 Elektricitet 2101158 Q Soc Te Qend se bashku KONT TR1G030100136244 FAT 618633404 DT 29.11.2014
  Te qendrojme se bashku (3535) ALI VESELI Tirane 17,000 2014-12-11 2014-12-16 10121011582014 Shpenzime per pritje e percjellje 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik PRITJE UP 10 DT 11.11.14 PV 25.11.14 FAT 36 DT 26.11.14 SR 6299 FH 9 DT 26.11.14
  Te qendrojme se bashku (3535) 4 ALB Tirane 12,400 2014-12-15 2014-12-16 10521011582014 Sherbime te tjera Q Soc Te Qend se bashku lik internet ,urdh prok nr 1 dt 06.01.2014,njoft APP dt 07.01.2014,kontr dt n08.01.2014,fat 732 sr 17955700 dt 05.12.14
  Te qendrojme se bashku (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 17,220 2014-12-15 2014-12-16 10421011582014 Uje 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik uje netor 2014 kont 359512 fat 1411 359512 dt 28.11.14
  Te qendrojme se bashku (3535) ALI VESELI Tirane 31,400 2014-12-11 2014-12-12 10221011582014 Shpenzime per pritje e percjellje 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik PRITJE UP 13 DT 24.11.14 FTESE OFERTE 26.11.14 FAT 6 SR 6440 DT 27.11.14 DH 10 DT 27.11.2014
  Te qendrojme se bashku (3535) KOMBINAT - SERVIS Tirane 13,080 2014-12-11 2014-12-12 10321011582014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik SERVIS MJETI UP 12 DT 11.11.14 FTESE OFERTE 11.11.14 NJOF FIT FAT 149 DT 11.11.14 SR 11273450
  Te qendrojme se bashku (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 788,127 2014-12-01 2014-12-01 9821011582014 Shtese page per vjetersi ne pune 2101158 Q Soc Te Qend se bashku PAGA NENTOR 2014 PLAN 23 FAKT 23 LISTEPGESA PERKATESE
  Te qendrojme se bashku (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 17,220 2014-11-19 2014-11-20 9621011582014 Uje 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik uje kont 359512 dt 28.10.14
  Te qendrojme se bashku (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 194,172 2014-11-19 2014-11-20 9721011582014 Elektricitet 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik energji fat 139718368 kon 136244
  Te qendrojme se bashku (3535) ALI VESELI Tirane 78,900 2014-11-19 2014-11-20 9521011582014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik mat pastrimi up 10 dt 11.11.14 fat 31 sr 6285+6286 dt 17.11.14 fh 8 dt 17.11.2014
  Te qendrojme se bashku (3535) "SHPRESA" SHPK Tirane 230,476 2014-11-19 2014-11-20 9421011582014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2101158 Q Soc Te Qend se bashku lik USHQIM UP 70 DT 29.05.14 KONT 96 DT 26.06.14 NJIOF FIT 26.06.2014 NR 94 Fat 557 dt 01.11.14 sr 18250305 pfh 01.11.14
  Te qendrojme se bashku (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 2,730 2014-11-19 2014-11-19 9321011582014 Shpenzime te tjera transporti 2101158 Q Soc Te Qend se bashku shpenzime transporti up 12 dt 12.11.2014 pv 3+ dt 12.11.2014 urdher 5 dt 12.11.14 fat 1313 sr 16497333 dt 13.11.2014
  Te qendrojme se bashku (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 749,197 2014-11-03 2014-11-03 8921011582014 Shtese page per vjetersi ne pune 2101158 Q Soc Te Qend se bashku paga tetor 2014 plan23 fakt 22
  Te qendrojme se bashku (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 36,342 2014-11-03 2014-11-03 9021011582014 Paga baze 2101158 Q Soc Te Qend se bashku paga tetor 2014 plan 23 fakt 1