Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Tirana (3535) All All 264,479,193.00 66 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Tirana (3535) TOMORR SPAHIU Tirane 7,694 2014-12-30 2014-12-31 120321010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA TIRANE KONT1589 DT 22.02.11 FAT 1222145 DT 23.12.11 SHKRESA 737/3 DT 23.05.12
  Bashkia Tirana (3535) TOMORR SPAHIU Tirane 78,879 2014-12-30 2014-12-31 120121010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane KOLAUDIM SHKRESA 737/2 DT 23.05.12 FAT 12222144 DT 23.12.11 KONT 9913 DT 29.12.10 PV KOLAUD 05.10.11
  Bashkia Tirana (3535) SOTIR MANTHO (L11317004C) Tirane 72,392 2014-12-30 2014-12-31 119821010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA TIRANE KONT 9915/1 DT 29.12.10 FAT 0062048 DT 25.01.11 PV KOLAD 16.05.11
  Bashkia Tirana (3535) SOTIR MANTHO (L11317004C) Tirane 35,846 2014-12-30 2014-12-31 120221010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA TIRANE KONT 9683/1 DT 20.12.10 FAT 0014089 DT 22.12.11 SHKRESA 1535 DT 23.05.12
  Bashkia Tirana (3535) TOMORR SPAHIU Tirane 86,621 2014-12-30 2014-12-31 120421010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane KOLAUDIM SHKRESA 588 DT 20.04.11 FAT 1222143 DT 14.04.11 KONT 9691/1 DT 20.12.2010
  Bashkia Tirana (3535) SOTIR MANTHO (L11317004C) Tirane 7,631 2014-12-30 2014-12-31 119921010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane mbikeqyrje ndertim kophste shkresa 955 dt 20.07.2011 fat 0062050 dt 21.02.11 kon 1513 dt 18.02.11 pv 16.05.2011
  Bashkia Tirana (3535) TOMORR SPAHIU Tirane 226,230 2014-12-30 2014-12-31 119621010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA TIRANE KONT 986 DT 20.04..1 FAT 12222142 DT 15.03.11 KONT 652/1 DT 22.01.10
  Bashkia Tirana (3535) SOTIR MANTHO (L11317004C) Tirane 332,170 2014-12-30 2014-12-31 119721010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA TIRANE KONT 87/1 DT 07.01.2010 FAT 0014088 DT 22.12.11 SHKRESA 1534 DT 23.05.12
  Bashkia Tirana (3535) ERGI Tirane 20,000,000 2014-12-30 2014-12-31 130821010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane sit perfundimtar Ahmet gashi ko 113/5 dt 17.12.2012 sit perf 17.12.13 fat 13558034+13558027 + 13558044 dt 31.05.14 + 28.02.2014 + 22.05.14
  Bashkia Tirana (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 63,619 2014-12-29 2014-12-30 120621010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane KOLAUDIM NDERTIM KOPSHI FAT 70142842 DT 28.04.11 KONT 9917/1 DT 29.12.10 PV 21.04.11
  Bashkia Tirana (3535) FANI SMO. Tirane 71,150 2014-12-29 2014-12-30 120521010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane MBIKQYRES KOPSHTI SAUK FAT 83622154 DT 03.05.11 KONT 9695/1 DT 20.12.2010
  Bashkia Tirana (3535) HATIKA - A Tirane 360,000 2014-12-29 2014-12-30 94021010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane MBIKEQYRJE RIK KOPSHTI KONT 11290/1 DT 30.12.09 FAT 87474902 DT 22.04.11
  Bashkia Tirana (3535) COMPANY RIVIERA 2008 Tirane 3,695,482 2014-12-23 2014-12-26 1131121010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane sit perf rikon kopshi 14 pjesor ko ne vazhd 57/6 dt 10.06.13 fat 16551348 dt 04.11.14 pv koladu 17.07.14
  Bashkia Tirana (3535) LIQENI VII SH.A Tirane 5,130,251 2014-12-23 2014-12-24 124421010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane sit perf kopshi 40 ko 25/6 dt 21.05.13 sit 11.04.14 fat 143333260 dt 17.04.14 pv kolad 02.09.14
  Bashkia Tirana (3535) ERGI Tirane 5,000,000 2014-12-23 2014-12-24 124521010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane ndertim shkolla ahmet gashi shkresa 3362/21 dt 11.03.14 sit 09.03.14 ko 7772/3 dt 13.09.13 fat 13558029 dt 04.03.14
  Bashkia Tirana (3535) SENKA Tirane 7,327,579 2014-12-23 2014-12-24 124921010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane sit perf kopshti 29 shkresa 4055/3 dt 11.12.14 ko 10/6 dt 13.05.13 fat 14368809 dt 18.11.14 pv 14.03.14 akt kolaudim 18.04.14
  Bashkia Tirana (3535) THEOS Tirane 851,647 2014-12-10 2014-12-11 101121010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane ndertim kopsht cerdhe sit perf shkresa 962 dt 20.07.11 fat 0092822 dt 29.03.11 pv kloa 16.05.11 kont ne vazhd 9939 dt 30.12.2010
  Bashkia Tirana (3535) INFRAKONSULT Tirane 96,000 2014-11-17 2014-11-18 97821010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane mbikq rikons cerdhe 47 kont 11443/1 dt 05.09.14 kont 64/17 dt 29.10.12 fat 02970469 dt 04.08.2014
  Bashkia Tirana (3535) INFRAKONSULT Tirane 483,990 2014-11-17 2014-11-18 96921010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane mbik cerdhja nr 47 faza 2 shkresa 1144/1 dt 05.09.14 kont 33/18 dt 05.06.13 fat 02970468 dt 04.08.14
  Bashkia Tirana (3535) "KARL GEGA KONSTRUKSION" Tirane 3,128,497 2014-11-11 2014-11-12 98821010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane RIKON SHKOLLA IBRAHIM BRAHJA KONT NE VAZ\HD 18/6 DT 13.05.13 SIT 25.03.2014 FAT 1017397 DT 07.06.2014