Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) All All 9,444,811.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) VODAFONE ALBANIA Diber 4,952 2014-12-30 2014-12-31 11710940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014lik.vodaf nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 5,298 2014-12-30 2014-12-31 11810940142014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI 1094014posta nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) MURATI D Diber 331,200 2014-12-22 2014-12-23 11210940142014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre ALUIZNI 1094014blerje paisje zyre fat nr 126 date 16.12.14
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) YLBER CANI Diber 141,480 2014-12-22 2014-12-23 11110940142014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre ALUIZNI 1094014blerje kompjuteri fat nr 127 date 17.12.14
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 11,147 2014-12-17 2014-12-18 103 10940142014 Sherbime te tjera ALUIZNI 1094014sig shend punedhenes
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 97,150 2014-12-17 2014-12-18 101 10940142014 Sherbime te tjera ALUIZNI 1094014sig shoq punedhenes
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 10,400 2014-12-17 2014-12-18 10310940142014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe ALUIZNI 1094014sig shend punemarres
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 58,118 2014-12-17 2014-12-18 10110940142014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe ALUIZNI 1094014sig shoq punemarres
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 40,526 2014-12-17 2014-12-18 10210940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014tatim page nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) RIDJAN REXHEPI Diber 350,000 2014-12-16 2014-12-17 10610940142014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre ALUIZNI 1094014 BLERJE PAISJE ZYRE FAT NR 21 DATE 10.12.14
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) KASTRIOT VORFI Diber 329,800 2014-12-15 2014-12-16 10510940142014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre ALUIZNI 1094014blerje kompjuterike fat nr 631 date 01.12.14
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) KASTRIOT VORFI Diber 68,200 2014-12-15 2014-12-15 10910940142014 Kancelari ALUIZNI 109401kancelari fat nr 80 date 12.12.14
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALPHA BANK -- ALBANIA Diber 13,200 2014-12-15 2014-12-15 10810940142014 Udhetim i brendshem ALUIZNI 1094014djeta dhjetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 6,500 2014-12-15 2014-12-15 10710940142014 Udhetim i brendshem ALUIZNI 1094014djeta dhjetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 3,000 2014-12-15 2014-12-15 11010940142014 Sherbime telefonike ALUIZNI 1094014telefon nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 5,298 2014-12-11 2014-12-11 10410940142014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI 1094014 POSTA NENTOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 32,515 2014-12-05 2014-12-05 10010940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 paga neto nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) ALPHA BANK -- ALBANIA Diber 403,254 2014-12-05 2014-12-05 9810940142014 Shtese page per funksionin ALUIZNI 1094014 paga neto nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 69,531 2014-12-05 2014-12-05 9910940142014 Paga baze ALUIZNI 1094014 paga neto nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) YLBER CANI Diber 197,880 2014-12-03 2014-12-03 9710940142014 Kancelari ALUIZNI 1094014 kancelari fat nr 117 date 27.11.14