Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) All All 27,256,451.00 134 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 44,023 2014-12-30 2014-12-31 19710940052014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Detyrime e gjoba Nipt K63311204P484032;K63311204P48405X;K63311204P484047;Aluizni Valmira Beqiri nr.I45513078I
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) PLUS COMMUNICATION Elbasan 46,892 2014-12-30 2014-12-31 19010940052014 Te tjera paga me kontrate Telefon Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 235,756 2014-12-30 2014-12-31 19810940052014 Kontribute per sigurime shoqerore Sig.Shoq.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DILAVER TERZIU Elbasan 9,800 2014-12-31 2014-12-31 18610940052014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Mirm.paisje Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 26,719 2014-12-30 2014-12-31 19510940052014 Kontribute per sigurime shendetesore Sig.Shendetsore.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 26,719 2014-12-30 2014-12-31 PT19210940052014 Te tjera paga me kontrate Sig.Shendetsore.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 149,312 2014-12-30 2014-12-31 19110940052014 Te tjera paga me kontrate Sig.Shoq.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 95,408 2014-12-30 2014-12-31 19410940052014 Te tjera paga me kontrate Tatim page Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484024 Aluizni
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Elbasan 1,253,375 2014-12-30 2014-12-31 18910940052014 Te tjera paga me kontrate Paga Kontrate Aluizni Valmira Beqiri nr.I45513078I
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) ERZEN LITA Elbasan 29,040 2014-12-30 2014-12-30 18810940052014 Kancelari Kanceleri Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) PETRIT LIKA Elbasan 10,000 2014-12-30 2014-12-30 19610940052014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Paisje Zyre Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) TUFIK KURTI Elbasan 22,920 2014-12-29 2014-12-29 18710940052014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre PAISJE ZYRE ALUIZNI
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 23,580 2014-12-26 2014-12-29 18210940052014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Mirm.objekti Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DION SECURITY Elbasan 28,000 2014-12-26 2014-12-29 18510940052014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Roje Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) PETRIT LIKA Elbasan 467,040 2014-12-29 2014-12-29 18010940052014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre PAISJE ZYRE ALUIZNI
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) PC STORE Elbasan 22,680 2014-12-26 2014-12-29 17910940052014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Paisje kompjuterike Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) AGFA / ELBASAN Elbasan 85,560 2014-12-26 2014-12-29 18110940052014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Mirmbajtje objekti Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) HARD & SOFT PROFESSIONAL Elbasan 9,432 2014-12-26 2014-12-29 18410940052014 Kancelari Kanceleri Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) HARD & SOFT PROFESSIONAL Elbasan 33,000 2014-12-26 2014-12-29 17810940052014 Kancelari Kanceleri Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) KELMEND DALIPI Elbasan 9,200 2014-12-26 2014-12-29 18710940052014 Sherbime te printimit dhe publikimit Shpenzime printimi Aluizni Elbasan