Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) All All 46,062,455,201.00 291 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 256,000,000 2014-12-30 2014-12-30 29910250962014 Te tjera transferime korrente 1025096 I .SIG . SHOQERORE transferta te tjera individeve, shkresa 299/12 dt 30.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 260,000,000 2014-12-29 2014-12-29 29810250962014 Te tjera transferime korrente 1025096 I .SIG . SHOQERORE SUBVENSION SHK NR 298/12 dt 29.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 260,000,000 2014-12-26 2014-12-26 29710250962014 Te tjera transferime korrente 1025096 I .SIG . SHOQERORE transferta te tjera individeve, shkresa 297/12 dt 26.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 260,000,000 2014-12-23 2014-12-24 29510250962014 Te tjera transferime korrente 1025096 I .SIG . SHOQERORE transferta te tjera individeve, shkresa 295/12 dt 23.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 260,000,000 2014-12-24 2014-12-24 29610250962014 Te tjera transferime korrente 1025096 I .SIG . SHOQERORE transferta te tjera korrente individeve,shkresa 296/12 dt 24.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 314,000,000 2014-12-16 2014-12-17 29410250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 294/12 dt 16.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 40,000,000 2014-12-12 2014-12-12 29310250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE SUBVENSION SHK NR 293/12 dt 12.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 290,000,000 2014-12-12 2014-12-12 29210250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 292/12 dt 12.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 90,000,000 2014-12-12 2014-12-12 29110250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE SUBVENSION SHK NR 291/12 dt 12.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 270,000,000 2014-12-11 2014-12-11 28910250962014 Transferim, kompensim per pensionistet per diferenca çmimi 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 289/12 dt 11.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 130,000,000 2014-12-11 2014-12-11 28810250962014 Transferim, kompensim per pensionistet per diferenca çmimi 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 288/12 dt 11.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 20,000,000 2014-12-11 2014-12-11 29010250962014 Transferim, kompensim per pensionistet per diferenca çmimi 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 290/12 dt 11.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 30,000,000 2014-12-10 2014-12-10 28710250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 285/12 dt 10.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 120,000,000 2014-12-10 2014-12-10 28510250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 285/12 dt 10.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 270,000,000 2014-12-10 2014-12-10 28610250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, shkresa 286/12 dt 10.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 120,000,000 2014-12-09 2014-12-09 28210250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE SUBVENSION SHK NR 282/12 dt 09.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 270,000,000 2014-12-09 2014-12-09 28310250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE SUBVENSION SHK NR 283/12 dt 9.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 30,000,000 2014-12-09 2014-12-09 28410250962014 Transferime per diference kontributi per fermeret 1025096 I .SIG . SHOQERORE subvension, Shkres nr 284/12 dt 09.12.2014
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 120,000,000 2014-12-05 2014-12-05 27910250962014 Transferim, kompensim per pensionistet per diferenca çmimi 1025096 I .SIG . SHOQERORE Kompesime, per pensionistet per diferenca cmimesh,Shkres 279/12 dt 5.12.14
  Instituti i Sigurimeve Shoqerore (3535) INSTITUTI SIGURIMEVE SHOQERORE Tirane 270,000,000 2014-12-05 2014-12-05 28010250962014 Transferim, kompensim per pensionistet per diferenca çmimi 1025096 I .SIG . SHOQERORE Kompesime, shkresa 280/12 dt 5.12.14