Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) All All 44,092,346.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 10,418 2014-12-26 2014-12-29 13610250572014 Kontribute per sigurime shoqerore ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER gjobe sig shoq k56705029v47x01w
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) ERMIRA MHILLI Shkoder 21,525 2014-12-29 2014-12-29 13910250572014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER VEND GJYQ ADMIN 08.01.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 44,099 2014-12-29 2014-12-29 14010250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT.AKT MARVESHJE(2007- 2014) KONTRATA A30131
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 1,220 2014-12-24 2014-12-24 13810250572014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER DIETA 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 13,990 2014-12-24 2014-12-24 13710250572014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER DIETA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) "MIRI" SH.P.K Shkoder 111,252 2014-12-17 2014-12-17 13310250572014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 18665309 dt 10.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 39,146,190 2014-12-17 2014-12-17 13410250572014 Pagese paaftesie ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER nd ekon paaftesi 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 7,813 2014-12-15 2014-12-15 13310250572014 Sherbime telefonike ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 175686445 dt 11.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) HANS SMAJAJ(L46328001A) Shkoder 34,000 2014-12-05 2014-12-09 12710250572014 Sherbime te printimit dhe publikimit ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 7177960
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) JUELDA MOLLA Shkoder 27,900 2014-12-05 2014-12-05 12610250572014 Sherbime te printimit dhe publikimit 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 7579987 DT 01.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 5,342 2014-12-05 2014-12-05 12310250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT.618651366 2014 KONTRATA A30131
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 14,508 2014-12-05 2014-12-05 12410250572014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 11523742 DT 30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) "K.M.KONTRUKSION" Shkoder 101,520 2014-12-05 2014-12-05 12510250572014 Sherbime te tjera 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 18011914 DT 04.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 228,684 2014-12-02 2014-12-02 12210250572014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 62,887 2014-12-02 2014-12-02 12110250572014 Shtese page per vjetersi ne pune ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) ENDRIT ULIGAJ Shkoder 69,480 2014-11-24 2014-11-24 11910250572014 Kancelari ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER, FAT. 17282931-930 DT 10.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 9,900 2014-11-24 2014-11-24 11810250572014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT 7104207 dt 28.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 4,334 2014-11-21 2014-11-21 11910250572014 Elektricitet 1025057 ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT 617930910 dt 31.10.2014 2014 KONTRATA A30131
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 8,441 2014-11-14 2014-11-17 11510250572014 Sherbime telefonike ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 17568628 DT. 07.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 16,182 2014-11-14 2014-11-17 11410250572014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL SHKODER FAT. 16487137 DT. 31.10.2014