Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) All All 3,556,676.00 69 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 48,160 2014-12-22 2014-12-23 94310250482014 Udhetim i brendshem Zyra e Sherbimit Social 1025048,pagese per dieta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) JUELDA MOLLA Berat 65,000 2014-12-22 2014-12-23 9310250482014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Zyra e Sherbimit Social 1025048,likujdim fature nr 31.dt.18.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 3,410 2014-12-22 2014-12-23 91310250482014 Elektricitet 1025048 Zyra e Sherbimit Social 1025048,likujdim kontrate a-015235 fatura 618650022 dt.30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,000 2014-12-22 2014-12-23 92310250482014 Sherbime telefonike Zyra e Sherbimit Social 1025048,likujdim klienti 310001905180 dt.30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 6,858 2014-12-05 2014-12-05 8610250482014 Posta dhe sherbimi korrier zyra e sherbimit socila berat lik fat nentor 2014 posta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 936 2014-12-05 2014-12-05 8710250482014 Uje zyra e sherbimit socila berat kontrata 4133002 lik fat nentor 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 238,259 2014-12-01 2014-12-01 8510250482014 Shtese page per vjetersi ne pune zyra e sherbimit social berat pagat nentor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 10,300 2014-11-21 2014-11-24 8410250482014 Udhetim i brendshem zyra e sherbimit social berat djeta sherbimi
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,000 2014-11-21 2014-11-21 8310250482014 Sherbime telefonike zyra e sherbimit social berat klienti 310001905180 lik fat tetor 2014 telefon
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 3,326 2014-11-21 2014-11-21 8210250482014 Elektricitet 1025048 zyra e sherbimit social berat klientiBE1A120046015235 lik fat tetor 2014 energji elektrike
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,980 2014-11-14 2014-11-17 8010250482014 Uje zyra e sherbimit socil berat kontrata 4133002 lik fat tetor 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 7,002 2014-11-14 2014-11-17 8110250482014 Posta dhe sherbimi korrier zyra e sherbimit socil berat lik fat tetor 2014 posta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 241,654 2014-11-03 2014-11-03 7710250482014 Paga baze zyra e sherbimit social berat pagat e punonjesve berat tetor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 1,965 2014-10-21 2014-10-22 7610250482014 Elektricitet 1025048 Zyra e Kujdesit Social 1025048,likujdim kontrate a15235,fatura dt.01.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,000 2014-10-21 2014-10-22 7510250482014 Sherbime telefonike Zyra e Kujdesit Social 1025048,likujdim klienti 310001905180,fatura dt.30.09.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 1,746 2014-10-14 2014-10-14 7410250482014 Posta dhe sherbimi korrier zyra e sherbimit social berat lik fat shtator 2014 posta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 22,300 2014-10-14 2014-10-14 7010250482014 Udhetim i brendshem zyra e shrbimit social berat pagese djeta sherbimi
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 414 2014-10-14 2014-10-14 7310250482014 Uje zyra e sherbimit social berat kontrata 4133002 lik fat shtator 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 66,400 2014-10-03 2014-10-06 6910250482014 Udhetim i brendshem zyra e sherbimit social berat pagese djeta sherbimi
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 237,834 2014-10-01 2014-10-01 6810250482014 Shtese page per vjetersi ne pune zyra e sherbimi social pagat shtator 2014