Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ISKSH/FSDKSH (3535) All All 8,650,500,000.00 52 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 16,084,000 2014-12-24 2014-12-26 5210130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, financim trajtim shendetsor shkrese 4791 dt. 23.12.2014 VKM 849/850/852/853/854/855&856 dt. 17.12.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 33,300,000 2014-12-19 2014-12-19 5110130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, financim trajtim shendetsor VKM 308 dt. 21.05.2014 shkrese 4717 dt. 17.12.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 110,000,000 2014-12-11 2014-12-11 5110130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, Terheqje kontribut muaji dhjetor 2014 shkrese 4604 dt. 10.12.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 19,271,000 2014-12-09 2014-12-10 5010130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, KONTRIBUT PER TRAJTIM SHENDETSOR JASHTE VENDIT SHKRESE 4541 DT. 05.12.2014 VKM 787/788/789/790/791/792/8793/795/796 DT.19.11.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 1,250,000 2014-12-04 2014-12-05 4910130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, KONTRIBUT PER TRAJTIM SHENDETSOR JASHTE VENDIT SHKRESE 4423/1 dt. 03.12.2014 VKM 794 dt. 19.11.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 3,100,000 2014-12-04 2014-12-05 4810130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, KONTRIBUT PER TRAJTIM SHENDETSOR JASHTE VENDIT SHKRESE 3996/1 dt. 03.12.2014 VKM 680 dt. 15.10.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 815,000 2014-11-25 2014-11-25 4710130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, KONTRIBUT PER TRAJTIM SHENDETSOR JASHTE VENDIT SHKRESE 3995/1 dt. 24.11.2014 vendim 679 dt. 15.10.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 1,680,000 2014-11-24 2014-11-24 4610130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604, KONTRIBUT PER TRAJTIM SHENDETSOR JASHTE VENDIT DHKRESE 4356 DT. 17.11.2014 VKM 681 DT.15.10.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 225,000,000 2014-11-13 2014-11-14 4510130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond NENTOR 2014,shkresa NR.4239 DT. 06.11.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 100,000,000 2014-10-07 2014-10-07 4310130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond TETOR 2014,shkresa NR.3843 DT. 03.10.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 200,000,000 2014-10-07 2014-10-07 4110130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond TETOR 2014,shkresa NR.3843 DT. 03.10.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 200,000,000 2014-10-07 2014-10-07 4210130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond TETOR 2014,shkresa NR.3843 DT. 03.10.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 200,000,000 2014-10-07 2014-10-07 4410130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond TETOR 2014,shkresa NR.3843 DT. 03.10.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 280,000,000 2014-09-04 2014-09-05 4010130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond SHTATOR 2014,shkresa NR.3493 DT.03.09.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 90,000,000 2014-09-04 2014-09-05 3910130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond SHTATOR 2014,shkresa NR.3493 DT.03.09.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 230,000,000 2014-09-04 2014-09-05 3810130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond SHTATOR 2014,shkresa NR.3493 DT.03.09.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 130,000,000 2014-08-12 2014-08-13 3610130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond gusht 2014,shkresa NR.3205 DT.31.07.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 230,000,000 2014-08-12 2014-08-13 3710130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond gusht 2014,shkresa NR.3205 DT.31.07.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 80,000,000 2014-08-12 2014-08-13 3510130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond gusht 2014,shkresa NR.3205 DT.31.07.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 100,000,000 2014-07-11 2014-07-11 3010130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond KORRIK 2014,NR. DT. 30.06.2014