Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Tropoje (1836) All All 114,749,537.00 306 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Tropoje (1836) MESSER ALBAGASS SH.P.K Tropoje 86,400 2014-12-30 2014-12-31 38110130872014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Sherbimi Spitalor riparim ventil situcion dt 26.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) O.ES. DISTRIMED Tropoje 2,688 2014-12-30 2014-12-31 38710130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor riparim ilace ft nr 1292 dt 26.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) ALDOSCH - FARMA Tropoje 33,822 2014-12-30 2014-12-31 38810130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi spitalor ilace ft 2506 dt 29.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) VALMIR NIKOÇI Tropoje 374,930 2014-12-29 2014-12-30 37010130872014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Sherbimi Spitalor Tropoje ushqime up 117 dt 03.12.14 ft 19.20.21 dt 21.03.2014 fh nr 86.88.90.91.92.93.94.95.96
  Sp. Tropoje (1836) FLORFARMA Tropoje 19,320 2014-12-29 2014-12-30 37710130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi SPitalor Tropoje shtese kontrate dt 23.12.14 ft 223 dt 23.12.14 fh 98 dt 26.12.14
  Sp. Tropoje (1836) T R I M E D Tropoje 130,498 2014-12-29 2014-12-30 37610130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace shtese kontrate 23.12.14 fh nr 100 dt 26.12.2014 ft nr 654 dt 24.12.14
  Sp. Tropoje (1836) HAKI HOXHAJ Tropoje 81,000 2014-12-29 2014-12-30 38410130872014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Sherbimi Spitalor Tropoje materilae pastrimi up 234 dt 15.12.2014 fh n 14 dt 26.12.2014 ft 31 dt 26.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) OMEGA PHARMA GROUP Tropoje 4,186 2014-12-29 2014-12-30 38310130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace shtese kontrate dt 23.12.2014 ft nr 240232 dt 22.12.204 fh nr 102 dt 26.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) EDNA - FARMA Tropoje 40,770 2014-12-29 2014-12-30 38010130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor tropoje ilace shtese kontrate dt 23.12.2014 ft 913 dt 24.12.14 fh nr 101 dt 26.12.14
  Sp. Tropoje (1836) TREZHNJEVA Tropoje 385,600 2014-12-29 2014-12-30 38210130872014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Sherbimi Spitalor Tropoje sherbim sig dhe ruajte up 37 dt 37.03.2014 kontrate dt 01.04.2014 ft nr 261 dt 26.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) HAKI HOXHAJ Tropoje 44,000 2014-12-29 2014-12-30 36510130872014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Sherbimi Spitalor Tropoje materilae elektrike up nr 21 dt 08.12.2014 fh nr 13 dt 18.12.2014 ft 29.30 dt 18.12.14
  Sp. Tropoje (1836) MEGAPHARMA Tropoje 54,279 2014-12-29 2014-12-30 37510130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace shtese kontrate 22.12.14 ft 39857 dt 22.12.14 fh 96 dt 23.12.14
  Sp. Tropoje (1836) AVNI MUJA Tropoje 9,850 2014-12-29 2014-12-30 36410130872014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Sherbimi Spitalor Tropoje materiale elktrike up 16/1 dt 06.11.2014 fh nr 12 dt 6.11.14 ft 8 dt 6.11.14
  Sp. Tropoje (1836) HIDROTECH Tropoje 12,000 2014-12-29 2014-12-30 38610130872014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore Sherbimi Spitalor Tropoje kolaudim per rik sis te oksigjenir=t dhe te ngrohjes up n 19/1 dt 03.12.2014 ft nr 29 dt 09.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) M E D I C A M E N T A Tropoje 27,965 2014-12-29 2014-12-30 37910130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace shtese kontrate dt 23.12.2014 ft 7221 dt 23.12.14 fh 99 dt 26.12.14
  Sp. Tropoje (1836) SAMI ISUFI "BESIMI" Tropoje 41,000 2014-12-29 2014-12-30 38510130872014 Kancelari Sherbimi Spitalor Tropoje kancelari up nr 25 dt 16.12.2014 ft 31.33.32 dt 29.12.2014 fh nr 15 dt 29.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) INCOMED Tropoje 12,635 2014-12-29 2014-12-30 37810130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace shtese kontrate dt 23.12.14 ft 2845 dt 24.12.14 fh nr 97 dt 26.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) ALEKS DOCI Tropoje 51,600 2014-12-23 2014-12-24 36810130872014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore Sherbimi Spitalor Tropoje supervizion per rik sistemit te oksigjenit dhe te ngrohjes up 19 dt 03.12.2014 kontrate dt 09.12.2014 ft nr 7 dt 09.12.2014
  Sp. Tropoje (1836) ALBTELEKOM SH.A. Tropoje 11,747 2014-12-23 2014-12-24 37210130872014 Sherbime telefonike Sherbimi Spitalor Tropoje tel tetor 2014
  Sp. Tropoje (1836) VERA NEZAJ Tropoje 12,000 2014-12-23 2014-12-24 36610130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje materilae mjeksore up nr 23 dt 9.12.14 ft 210 dt 10.12.14 fh nr 95 dt 10.12.14