Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Kucove (0217) All All 66,628,839.00 338 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 70,300 2014-12-29 2014-12-29 42610130742014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna shpenzime per ekzekutimin e vendimeve gjyqesore spitali kucove kod.1013074 vendimi 277 dt 11.03.2014
  Sp. Kucove (0217) VINIPHARMA Kuçove 2,420 2014-12-29 2014-12-29 42510130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.124400918
  Sp. Kucove (0217) EUROMED Kuçove 10,186 2014-12-29 2014-12-29 42610130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.13791787
  Sp. Kucove (0217) ALBA MEDIC Kuçove 29,820 2014-12-23 2014-12-24 38410130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.40642305
  Sp. Kucove (0217) IMI - FARMA Kuçove 116,345 2014-12-23 2014-12-24 42410130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.09702398
  Sp. Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 204,409 2014-12-22 2014-12-23 42310130742014 Elektricitet 1013074 pagese energjie nentor 2014 spitali kucove kod.1013074 kod.klient.BE1D020127086373 fat.619116610
  Sp. Kucove (0217) PETER PHARMA Kuçove 347,222 2014-12-22 2014-12-23 42110130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.13308029
  Sp. Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 21,184 2014-12-22 2014-12-23 42210130742014 Elektricitet 1013074 pagese energjie nentor 2014 spitali kucove kod.1013074 kod.klient.BE1D020122086374 fat.618649819
  Sp. Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 77,380 2014-12-18 2014-12-19 42010130742014 Udhetim i brendshem dieta dialize spitali kv kodi 1013074 nentor 2014
  Sp. Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 23,680 2014-12-18 2014-12-19 41910130742014 Udhetim i brendshem dieta personeli spitali kv kodi 1013074 kucove
  Sp. Kucove (0217) AGIM XHAMALLATI Kuçove 8,000 2014-12-17 2014-12-18 41310130742014 Pjese kembimi, goma dhe bateri shpenzime per pjese kembimi spitali kucove kod.1013074 fat.7222352
  Sp. Kucove (0217) LULJETA HATIJA Kuçove 36,435 2014-12-17 2014-12-18 41810130742014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat shpenzime per ushqime spitali kucove kod.1013074 fat.5816800
  Sp. Kucove (0217) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kuçove 17,616 2014-12-17 2014-12-18 41510130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per oksigjen spitali kucove kod.1013074 fat.13364709
  Sp. Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 29,256 2014-12-17 2014-12-18 41710130742014 Uje shpenzime per uje nentor 2014 spitali kucove kod.1013074 nr.kontrate 12360413,12360412,12360411
  Sp. Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 2,640 2014-12-17 2014-12-18 41610130742014 Posta dhe sherbimi korrier shpenzime poste nentor 2014 spitali kucove kod.1013074 fat.16489892
  Sp. Kucove (0217) ALDOSCH - FARMA Kuçove 95,353 2014-12-17 2014-12-18 40010130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.35994583
  Sp. Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 24,584 2014-12-17 2014-12-18 41410130742014 Sherbime telefonike shpenzime per telefon nentor 2014 spitali kucove kod.1013074 fat.718957474 nr.klient.310001871741
  Sp. Kucove (0217) MONTAL Kuçove 67,200 2014-12-17 2014-12-18 39510130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.39192091
  Sp. Kucove (0217) M E D I C A M E N T A Kuçove 229,920 2014-12-16 2014-12-16 38910130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.40754608
  Sp. Kucove (0217) MONTAL Kuçove 39,100 2014-12-15 2014-12-15 38810130742014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shpenzime per medikamente spitali kucove kod.1013074 fat.37234158