Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) All All 128,212,393.00 237 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) P.A.B. SH. A. Berat 5,181 2014-12-30 2014-12-31 361010042014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH drejtoria e tatimeveve berat rimbursim TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 5,286 2014-12-16 2014-12-30 2311010042014 Uje drejtoria e atatimeve berat kontrat 3135002 lik fat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) AQIF MARRA Berat 8,100 2014-12-29 2014-12-30 2431010042 Blerje dokumentacioni drejtoria e tatimeve berat lik fat dhjetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 60,278 2014-12-16 2014-12-30 2361010042014 Elektricitet 1010042 drejtoria e tatimeve berat kliebti BE1A1200100115181 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) UJESJELLESI COROVODE Berat 1,920 2014-12-16 2014-12-30 2321010042014 Uje dtejtoria e tatimeve berat lik fat nentor 2014 uje
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Berat 1,960 2014-12-26 2014-12-29 2421010042014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni drejtori e tatimeve berat lik fat dhjetor 2014 kolaudim makine
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) VODAFONE ALBANIA Berat 3,178 2014-12-18 2014-12-19 23910100422014 Paga baze drejtoria e tatimeve berat nr i abonantit 22454508953 lik fat dhjetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 1,000 2014-12-18 2014-12-19 2401010042014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni drejtoria e tatimeve berat lik fat dhjetor 2014 gjobe
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,160 2014-12-16 2014-12-17 2351010042014 Sherbime telefonike drejtoria e atatimeve berat klienti 310001877175 lik fat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,949 2014-12-16 2014-12-17 2341010042014 Sherbime telefonike drejtoria e atatimeve berat klienti310001831082 lik fat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 940 2014-12-16 2014-12-17 23710100422014 Elektricitet 1010042 drejtoria e tatimeve berat kliebti BE1D020118086245 lik fat nentor 2014 energji elektrike
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 11,364 2014-12-16 2014-12-17 2331010042014 Sherbime telefonike drejtoria e atatimeve berat klienti 310001919704 lik fat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) HATIJA Berat 4,141,866 2014-12-11 2014-12-12 351010042014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit drejtoria e atimeve berat rimbursim TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 69,668 2014-11-12 2014-12-03 19810100422014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni drejtoeia e tatimeve berat lik akt-rakordimi nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 44,804 2014-11-12 2014-12-03 20010100422014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni drejtoria e tatimeve berat lik fat tetor 2014 taksa transporti
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 84,921 2014-11-12 2014-12-03 19910100420014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni drejtoria e tatimeve berat lik fat tetor 2014 taksa transporti
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,681,341 2014-12-01 2014-12-02 2211010042014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi drejtoria e tatimeve berat pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 544,783 2014-12-01 2014-12-02 2221010042014 Paga baze drejtoria e tatimeve berat pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Berat 10,000 2014-12-01 2014-12-02 22410100422014 Paga baze Drejtoria e Tatimeve 1010042,pagese per debitor Artan Spahiu per fondin Besa
  Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 72,801 2014-12-01 2014-12-02 22310100422014 Paga baze Drejtoria e Tatimeve 1010042,pagat Nentor 2014