Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) All All 3,217,893.00 62 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-12-17 2014-12-17 120 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 72,000 2014-12-12 2014-12-15 119 1010024 2014 Kancelari PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ALBTELEKOM SH.A. Mallakaster 8,429 2014-12-12 2014-12-12 118 1010024 2014 Sherbime telefonike PAGESE PER ALBTELEKOMIN NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 146,200 2014-12-01 2014-12-01 112 1010024 2014 Shtese page per funksionin PAGESE PER PAGA PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) NERI Mallakaster 22,440 2014-12-01 2014-12-01 111 1010024 2014 Karburant dhe vaj PAGESE PER NERI NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) DINO OSMËNAJ Mallakaster 39,800 2014-11-25 2014-11-26 108 1010024 2014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj PAGESE PER DINO OSMENAJ NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) DINO OSMËNAJ Mallakaster 6,500 2014-11-21 2014-11-24 109 1010024 2014 Karburant dhe vaj PAGESE PER DINO OSMENAJ NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) DINO OSMËNAJ Mallakaster 9,900 2014-11-21 2014-11-24 110 1010024 2014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj PAGESE PER DINO OSMENAJ NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-11-18 2014-11-19 107 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ALBTELEKOM SH.A. Mallakaster 12,167 2014-11-12 2014-11-13 101 1010024 2014 Sherbime telefonike PAGESE PER ALBTELEKOMIN FATURA TETOR 2014 NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 149,256 2014-11-03 2014-11-03 100 1010024 2014 Shtesa page te tjera PAGESE PER PAGA TETOR 2014 PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-10-22 2014-10-23 99 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) HAIR SILAJ Mallakaster 180,000 2014-10-14 2014-10-14 92 1010024 2014 Kancelari PAGESE PER HAIR SILAJ NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ALBTELEKOM SH.A. Mallakaster 9,594 2014-10-14 2014-10-14 93 1010024 2014 Sherbime telefonike PAGESE PER ALBTELEKOMIN FATURA E MUAJIT SHTATOR 2014 NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) HAIR SILAJ Mallakaster 28,500 2014-10-14 2014-10-14 91 1010024 2014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim PAGESE PER HAIR SILAJ NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 145,987 2014-10-01 2014-10-01 90 1010024 2014 Paga baze PAGESE PER PAGA PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-09-18 2014-09-18 89 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ALBTELEKOM SH.A. Mallakaster 9,039 2014-09-15 2014-09-15 88 1010024 2014 Sherbime telefonike PAGESE PER ALBTELEKOMIN FATURA E GUSHT 2014 NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 145,987 2014-09-01 2014-09-01 82 1010024 2014 Paga baze PAGESE PER PAGA GUSHT PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-08-18 2014-08-18 81 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER