Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Korce (1515) All All 17,460,007.00 128 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-12-30 2014-12-30 19710100152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PER PULLA GJYKATA E RRETHIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 6,000 2014-12-22 2014-12-23 19410100152014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE MATERIALE ZYRE LIK FAT NR.1096 DT.19.12.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-12-22 2014-12-23 19310100152014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME GJYQSORE PULLA PER GJYKATEN E APELIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) VASKE GAQI Korçe 23,400 2014-12-18 2014-12-19 19210100152014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE MIREMBAJTJE CENTRALI TEL LIK FAT NR.438 DT.17.12.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 16,000 2014-12-18 2014-12-19 19110100152014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE ABONIM GAZETA ZYRTARE LIK FAT NR.2 DT.17.12.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) PROMO PRINT Korçe 88,560 2014-12-11 2014-12-12 18410100152014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DEGA E THESARIT KORCE MATERIALE ZYRE LIK FAT NR.188 DT.10.12.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) SUPPORT - 07 SH.P.K Korçe 30,000 2014-12-11 2014-12-11 18010100152014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DEGA E THESARIT KORCE MATERIALE FAT.09 DT 05.12.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 6,480 2014-12-09 2014-12-10 18210100152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DEGA E THESARIT KORCE POSTARE FAT.1268 DT 30.11.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 20,630 2014-12-09 2014-12-10 17910100152014 Kompensime speciale te tjera - Ndihme ekonomike 1010015 DEGA E THESARIT KORCE ENERGJI NENTOR KR0A060008028935
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 6,924 2014-12-04 2014-12-09 17810100152014 Ndihme ekonomike DEGA E THESARIT KORCE DIETA SHERBIMI SIPAS BORDEROSE
  Dega e Thesarit Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 520 2014-12-01 2014-12-01 17610100152014 Elektricitet 1010015 DEGA E THESARIT KORCE KAMAT VONESE PER KONTRATEN 28935 SHKURT 2013
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 435,761 2014-12-01 2014-12-01 17410100152014 Sherbime telefonike DEGA E THESARIT KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1010015
  Dega e Thesarit Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 64 2014-12-01 2014-12-01 17710100152014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 1010015 DEGA E THESARIT KORCE KAMAT VONESE PER KONTRATEN 28935 SHKURT 2012
  Dega e Thesarit Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 4,212 2014-11-24 2014-11-27 17210100152014 Elektricitet DEGA E THESARIT KORCE BLERJE KANCELARI LIIK FAT NR.954 DT.19.11.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 5,315 2014-11-18 2014-11-19 17010100152014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT 31.10.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) "TABAKU-2010" Korçe 470,448 2014-11-12 2014-11-13 16410100152014 Shpenzime per honorare DEGA E THESARIT KORCE VENDIM GJYQI BURGIM I PADREJTE APELIT NR.232 DT.08.07.2014 PER KLEITOS DRAMOLLI
  Dega e Thesarit Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 14,649 2014-11-10 2014-11-11 16310100152014 Shpenzime gjyqesore 1010015 DEGA E THESARIT KORCE ENERGJI KLIENTI NR.KR0A060008028935 FAT NR.616984591 DT 20.10.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,672 2014-11-04 2014-11-05 16210100152014 Sherbime te tjera DEGA E THESARIT KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1135 DT.31.10.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 476,116 2014-11-03 2014-11-03 16010100152014 Ndihme ekonomike DEGA E THESARIT KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1010015
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-10-23 2014-10-24 15810100152014 Paga baze DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PULLA PER GJYKATEN E RRETHIT KORCE