Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Durres (0707) All All 11,228,560.00 99 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Durres (0707) BANKA E TIRANES Durres 1,000 2014-12-26 2014-12-29 16110100072014 Sherbime te tjera PAGUAR ANKIMIME SIPAS LISTPAGESES /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) SHKELQIM QENDRO Durres 189,600 2014-12-24 2014-12-26 16010100072014 Kancelari KANCELARI/DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) SADIKU SH.P.K. Durres 62,400 2014-12-19 2014-12-22 15910100072014 Sherbime te tjera TABELA DURALI /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 10,000 2014-12-17 2014-12-18 15710100072014 Sherbime te tjera GJOBE PER VONESE DEKLARATE QERSHOR 2012SIPAS UP.K51703506Q47S02X /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 10,000 2014-12-17 2014-12-18 15810100072014 Sherbime te tjera GJOBE PER VONESE DEKLARATE QERSHOR 2012SIPAS UP.K51703506Q47S01Z /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) SHKELQIM QENDRO Durres 96,000 2014-12-16 2014-12-16 14910100072014 Sherbime te tjera RIPARIM FOTOKOPJE /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 22,010 2014-12-16 2014-12-16 15510100072014 Sherbime telefonike TELEFON NENTOR PER KL. 310001705626 /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) ELONA DUMA Durres 9,500 2014-12-12 2014-12-15 14810100072014 Sherbime te tjera BL. ZBUKURIME V.RI /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 1,320 2014-12-11 2014-12-12 14610100072014 Uje UJE NENTOR /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 29,182 2014-12-09 2014-12-10 14510100072014 Elektricitet ENERGJI MUAJI NENTOR /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 3,816 2014-12-02 2014-12-02 14410100072014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA POSTA NENTOR SIPAS FAT 554 /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) BANKA E TIRANES Durres 152,712 2014-12-01 2014-12-01 14310100072014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA NENTOR SIPAS LISTPAGESES /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 319,020 2014-12-01 2014-12-01 14210100072014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe PAGA NENTOR SIPAS LISTPAGESES /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 97,157 2014-12-01 2014-12-01 14110100072014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA NENTOR SIPAS LISTPAGESES /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 1,596 2014-11-27 2014-11-27 14010100072014 Elektricitet ENERGJI MUAJI TETOR /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 24,323 2014-11-18 2014-11-19 13910100072014 Sherbime telefonike TELEFON MUAJI TETOR PER KL 310001705626 /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) EDMIR MYFTARI(K81604502M) Durres 230,000 2014-11-12 2014-11-12 13310100072014 Sherbime te tjera RIPARIM TUALETI EMERGJENCE /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 1,320 2014-11-11 2014-11-11 13210100072014 Uje UJI TETOR /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) ALBERT DOKU Durres 8,000 2014-11-05 2014-11-05 13110100072014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BL. REZISTENCA /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/
  Dega e Thesarit Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,940 2014-11-04 2014-11-04 12710100072014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA TETOR /DEGA E THESARIT DURRES /KOD 1010007 / TDO 0707/