Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 631,229,369.00 258 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) RSM COMPANY Tirane 7,137,384 2014-09-19 2014-09-19 20810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW kont WL REC 54-2 dt 15.05.2014 fat nr 25.08.2014 sr 03282808
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 12,678,711 2014-09-17 2014-09-18 19510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2014,fat nr 14 dt 31.07.2014 sr 0122099
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 6,340,858 2014-09-17 2014-09-18 19610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW Kont WL REC 46 dt 18.04.2011,fat nr 16 dt 19.08.2014 sr 00122099
  Ndermarrja Komunale Divjake (0922) / Agjencia e Sherbimeve Komunale (0922) NDERMARJE KOMUNALE DIVJAKE Lushnje 324,502 2014-09-16 2014-09-17 3521470032014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve ND./JA KOMUNALE DIVJAKE 2147003 SA XHIROJME PER MBULIM ME PLLAKA BETONI TE KUB SHESHI SIPAS DOKUMENTACIONIT KORRIK,GUSHT 2014 (PER SUBJEKTIN LUNDRA)
  Komuna Vithkuq (1515) ALDOK Korçe 305,053 2014-09-10 2014-09-11 14224980012014. Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOMUNA VITHKUQ RIKONS.KUZ LAGJE SARAQ,LAGJE GREKAS FAT.17 DT 26.08.14
  Bashkia Sarande (3731) FLONDI KONSTRUKSION Sarande 478,020 2014-09-05 2014-09-08 35721380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve PERMIRESIMI I PERFORMANCES DHE RRITJA E KAPACITETEVE TE PLAZHEVE PUBLIKE NGA BASHKIA
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 1,457,770 2014-09-08 2014-09-08 20310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim BMZ NO 2010,65721,fat nr 11 dt 18.8.14,sr 11719811
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,758,407 2014-09-08 2014-09-08 20110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim C25851/WBSI 2013,fat nr 08 dt 14.08.2014 sr 11719808
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 1,457,152 2014-09-08 2014-09-08 20210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim BMZ NO 2010,65721,fat nr 10 dt 18.8.14,sr 11719810
  Bashkia Sarande (3731) SAVRIKAL Sarande 682,746 2014-09-03 2014-09-03 36721380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve RIKONSTRUKSION I LINJES SE UJESJELLESIT HOTEL PANORAMA - KANALI I CUKES NGA BASHKIA
  Bashkia Sarande (3731) EREDA Sarande 526,397 2014-09-02 2014-09-02 35821380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve VENDOSJE KANGJELLA NGA BASHKIA
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) N.T.P EUROKOS-DEGA NE SHQIPERI Tirane 7,980,182 2014-08-28 2014-08-28 13810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit .rimbursim TVSH ,projekt furnizim me uji kontr dt 28.4.2014, seri 69879932 dt 4.6.2014
  Komuna Shenkoll (2020) FREDERIK SHIROKA Lezhe 48,530 2014-08-22 2014-08-25 11425710012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOM SHENKOLL LIK FAT.09 DT.21.08.2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Rreshen (2026) ''K.A.E.XH.'' SH.P.K. Mirdite 9,499,691 2014-08-20 2014-08-25 621330052014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve ujsjellsi mirdite per sit nr 12 per furnizim me uji te zonave rurale Rreshen SHTESE KONTRATE
  Komuna Carcove (1128) DHEMBELI/P Permet 480,000 2014-08-25 2014-08-25 1992690012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve K.KU. ZHEPE K.CARSHOVE
  Bashkia Sarande (3731) FLONDI KONSTRUKSION Sarande 1,989,585 2014-08-20 2014-08-25 35121380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve SISTEMIM I SHETITORES ZONA MUZEALE - SPIRANCA DHE PASTRIMI I LIMANIT NGA BASHKIA
  Spitali Elbasan (0808) ELBER Elbasan 37,990 2014-08-22 2014-08-22 39610130162014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Spitali Civil Elbasan Zevendesim Matesi Uji
  Bashkia Sarande (3731) FLONDI KONSTRUKSION Sarande 456,000 2014-08-20 2014-08-21 35421380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve REHABILITIM I KUB-VE DHE KUZ-VE LAGJIA NR 4 NGA BASHKIA LIKUJDIM FATURA NR 8 DT 12.08.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) WEISSGERBER&PARTNER Tirane 125,901 2014-08-21 2014-08-21 18110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH SUPERVIZION KNT 23.04.10 FAT 4 DT 29.07.2014 SR 15035854
  Komuna Selite (2026) ERIDION Mirdite 178,788 2014-08-18 2014-08-19 4926700012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve komuna selite per ndertim cezme publike