Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 158,380,188.00 333 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Prig (1515) RABIAN GEGA Korçe 85,700 2014-11-14 2014-11-17 18125030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri KOMUNA PIRG BLERJE KOMPJUTER DHE PRINTER LIK FAT NR.8 DT.16.10.2014
  Shkolla e Magjistratures (3535) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Tirane 389,900 2014-11-14 2014-11-17 24410550012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri SHKOLLA E MAGJISTRATURES BL. PAJISJE UP 31 DT 25.08.2014 PV 30.09.2014 FAT 5167 DT 22.10.2014 SERI 15036700 FH 12 DT 22.10.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Permbarimit (3535) PC STORE Tirane 437,880 2014-11-13 2014-11-13 14010140472014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri D.P.Permbarimit blerje kompjutera,up nr 8 dt 02.10.2014,fto dt 03.10.2014,njof fit 05.11.2014,fat nr 3093 dt 10.11.2014 sr 18116363 fh rn 2 dt 10.11.2014
  Gjykata e rrethit Lac (2019) SINTEZA CO Laç 700,712 2014-11-06 2014-11-12 15210290262014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1029026 KOD INST 1029026 GJYKATA KURBIN PAGUAR SHPENZIME PER PAISJE SERVERI KONTRATE DT 04.10.2014 UPROK NR 16 DT 01.07.2014 NJOFT KONTRATE DT 14.07.2014 FT NR 1859 SER NR 13681559 DT 10.10.2014
  Bashkia Tepelene (1134) MIRJAN NIÇO (L32002002V) Tepelene 50,040 2014-11-10 2014-11-10 364/21420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri FT NR 38/03.11.2014 BASHKI TEPELENE
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) PC STORE Tirane 43,200 2014-11-07 2014-11-10 62110040012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 231 MZHETS pajisje,up nr 453 dt 22.10.2014,ftese per oferte dt 23.10.2014,njoftim fit dt 23.10.2014,fat nr 2995 d 24.10.2014,seri 18116265,fh nr 21 dt 24.10.2014
  Komuna Lekbibaj (1836) DARDANIA T-11 Tropoje 220,000 2014-11-07 2014-11-07 12428220012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Komuna Lekbibaj Tropoje, likujdim paisje, UB 10 dt.19.8.2014, app 1.9.2014,ft. 43 dt.16.10.2014, fh 9 dt.16.10.2014
  Komuna Ostren (0603) 2AF COMPANI Bulqize 386,400 2014-11-06 2014-11-06 10123170012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri KOMUNA OSTREN (2317001) likujdim furnitorin 2AF COMPANI per PO nr.3865.
  N/Prefektura Sarande (3731) MIRJAN NIÇO (L32002002V) Sarande 65,040 2014-11-05 2014-11-06 17210160752014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri BLERJE PAJISJE KOMPJUKTERIKE NGA NENPREFEKTURA
  Bashkia Tirana (3535) ADRENALINE Tirane 185,928 2014-11-05 2014-11-06 94721010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Bashkia Tirane pajisje komp up 42 dt 14.11.13 pv 03.12.13 fat 07838492 dt 05.12.13 fh 61 dt 05.12.13 pv 13.12.13
  Gjykata Administrative e Apelit Tirane (3535) OMEGA & CO Tirane 201,600 2014-11-05 2014-11-06 10310290432014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Gjykata Ad Apelit Tirane Bl dollape up 798 dt 02.10.2014 fat 15837854 dt 10.10.2014 fh 22 dt 21.10.2014 pv 06.10.2014 amd 21.10.2014 njof fit 06.10.2014
  Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 3,601,680 2014-11-05 2014-11-06 31510280012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 602, Prokuroria Pergjithshme ,paije kompj ,up 5/1 d 13/5/14,kontr 2061/2 d 8/7/14,njf 16/6/14,fat 80767996 d 14/8/14,fh 10 d 14/8/14
  Bashkia Tirana (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 1,049,832 2014-11-05 2014-11-06 94621010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Bashkia Tirane blerje ups kont 7993/5 dt 11.11.13 urdher 12496 dt 05.12.13 pv kola 10.12.13 fat 80764129 dt 10.12.13 fh 66 dt 10.12.13 up 7993 dt 20.08.13 pv 23.09.13 njof fti 7993/4 dt 03.10.2013
  Galeria Kombetare e arteve (3535) FASTECH Tirane 81,360 2014-11-04 2014-11-05 15310120212014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012021 GALERIA blerje pajisje kompjuteri,up nr 310 dt 02.09.14 njof fit dt 05.09.14,kont nr 310/1 dt 05.09.14 fat nr 963 dt 09.09.14 sr 16153710,fh nr 13 dt 09.09.14
  Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) IT-PARTNERS Tirane 1,950,624 2014-11-04 2014-11-05 31410160572014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1016057,Qendra Komb.Pritese per Azilkerkues pagese kontrate 10.10.14, up 71 dt 1.10.14 ftesa dt 2.10.14, fituesi 121 dt 9.10.14, pv 09.10.14, fature 1026 dt 14.10.14 seri 17505074 fh 11 dt 14.10.14
  Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 678,133 2014-10-29 2014-10-30 10710870042014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DSIK bl pajisje aut . MPB DT 4.08.2014 PROT 2/15 KONTRATE 1928 DT 18.08.2014 FAT 80769064 DT 22.10.2014 FH 3 DT 22.10.2014 PV22.10.2014
  Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) SINTEZA CO Tirane 2,262,370 2014-10-29 2014-10-30 10510870042014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DSIK bl pajisje aut . MPB DT 31.07.2014 NR 2/10 KONTRATE 1927 DT 18.08.2014 FGAT 22.08.2014 SERI 13681197 FH 2 DT 7.10.2014 PV 95/1 DT 7.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 69,172 2014-10-29 2014-10-30 18010940022014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Drejt.Pergjith.Aluiznit blerje fotokopje up 2/4 23.04.2014 urdher 808 12.09.2014 fat 80769135 27.10.14 fh 46 27.10.14
  Komuna Qender (1514) YLLI TAFILI Kolonje 199,980 2014-10-29 2014-10-29 33324850012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 2485001 komuna qender erseke shpenz per rritjen e AQT-pjisje kompjuteri lik i fat nr 57 dt 29.10.2014,fh nr 37 dt 29.10.2014,up nr 74 dt 14.10.2014,up nr 77 dt 22.10.2014 dhe procesverbal mosrealizimi te procedures elektronike dt 29.10.2014
  Komuna Voskopoje (1515) ALEKO VASILLAQ MICO Korçe 64,000 2014-10-28 2014-10-29 13124960012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri K VOSKOPOJE FAT 14 DT 10.10.2014 PAISJE KOMPJUTRIKE