Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 631,229,369.00 258 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) WEISSGERBER&PARTNER Tirane 207,348 2014-10-13 2014-10-14 22810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin E FURNIZIMIT ME UJE KONT WS/LCB/2010/LOTI 2 FAT NR 6 DT 19.09.2014,SR 15035856
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 1,361,603 2014-10-13 2014-10-14 170110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin E FURNIZIMIT ME UJE KONT WL REC 87-1 DT 19.06.2013,FAT NR 12 DT 29.03.2014 SR 5054284
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 11,003,008 2014-10-13 2014-10-14 169110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87-1 dt 19.06.2013,fat nr 22 DT 30.06.2014 SR 5054294 SIT DT 30.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) N.T.P EUROKOS-DEGA NE SHQIPERI Tirane 6,440,339 2014-10-14 2014-10-14 18710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,KONT WL REC 54-1 DT 28.04.2014,FAT NR 20.08.2014 SR 69879938
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 4,725,500 2014-10-09 2014-10-10 13610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje,KONT VAZHDIM WL REC 83-1 DT 24.04.2014,FAT NR 7 DT 14.05.2014 SR 87283325
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DELIA GROUP Tirane 8,586,700 2014-10-09 2014-10-10 18210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW KONT WL REC 82 DT 15.04.2013 FAT NR 31.07.2014 SR 70173863 SIT 31.07.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DELIA GROUP Tirane 7,802,387 2014-10-08 2014-10-09 15710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW KONT WL REC 82 DT 15.04.2013 FAT NR 13 DT 10.06.2014 SR 70173859 SIT 10.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 6,192,600 2014-10-08 2014-10-08 17510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin re furnizimit me uje kfw kont wl rec 83-1 dt 24.04.2014,fat nr 21 dt 23.07.2014 sr 87283339
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Rreshen (2026) DEA-N CONSULTING STUDIO Mirdite 1,000,000 2014-10-06 2014-10-07 821330052014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve ujsjellsi miridte per mbikqyrje punimesh per kontrate per furnizim me uji i zonave rurale rreshen faza e dyte
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,677,683 2014-10-06 2014-10-06 21610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim C25851/WBSI 2013,fat nr 12 dt 08.09.2014,sr 11719813
  Bashkia Selenice (3737) DEA Vlore 480,000 2014-10-03 2014-10-06 15221590012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve SUPERVIZIMI I RJETIT TE BRENDSHEM TE UJESJELLESIT SELENICE BASHKIA SELENICE 2159001 NR.SERIAL I FATURES 00530321
  Bashkia Mamuras (2019) BAMI Laç 2,163,344 2014-09-24 2014-09-30 39021620012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve BASHKIA MAMUARRAS PAGUAR TVSH PER OBJEKTIN NDERTIM I KANALIZIMEVE TE UJRAVE TE ZEZA LOTI I I FUSHE MAMURRAS UP NR 14 NR 713 PROT DT 10.06.2014 FATURE NR 47 DT 22.09.2014 NR SERIE 85628170
  Drejtoria e pergjithshme per Kufirin dhe Migracionin (3535) / Departamenti per Kufirin dhe Migracionin (3535) "DENOLT" Tirane 2,264,532 2014-09-29 2014-09-30 86101609920141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve 1016099,Ap.Depart.per Kuf.Migracionin pagese kontrate 41/4 dt 30.06.14, u prok 41 dt 27.5.14, njoftim fit 41/3 dt 23.06.14, ft 10 dt 5.9.14 seri 11316310
  Bashkia Mamuras (2019) BAMI Laç 921,780 2014-09-24 2014-09-29 38921620012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve BASHKIA MAMUARRAS PAGUAR TVSH PER OBJEKTIN SISTEMIMI I PROSKES RRUGA STACIONI I TRENIT SIPAS PRUK NR 14 NR713 PROT DT 10.06.2014 FATURE NR 48 DT 22.09.2014 SERI NR 8562817
  Bashkia Sarande (3731) KRISTAQ KALI Sarande 50,000 2014-09-25 2014-09-26 40921380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve supervizim asfaltim &ndricim rruga B. Golemi (H.B- Peshkim i vjeter ), superv. rikonstr linjes ujesjell. H. Panorama -Kanali Cukes nga bashkia lik. fat nr 41 dt 15.09.2014
  Shkolla e Magjistratures (3535) MENI Tirane 109,582 2014-09-24 2014-09-25 22010550012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve SHKOLLA E MAGJISTRATURES RIKOSTRUKSIONRRJETI UP 576 DT 29.10.2013 KONTRATE 361/1 DT 30.12.2014 FAT 12 DT 23.01.2014 SERI 12700512 AKT KOL 15.01.2014 PV 15.01.2014
  Komuna Shupenze (0603) EGLAND(J96829419D) Bulqize 332,400 2014-09-23 2014-09-23 10423180012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOMUNA SHUPENZE (2318001) likujdim furnitorin EGLAND per PO numer 3794.
  Komuna Vithkuq (1515) SPIRO MIHAL KOTI Korçe 5,880 2014-09-22 2014-09-23 15524980012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOMUNA VITHKUQ SUPERVIZIM OBJEKTI RIKONS.KUZ LAGJE SARAQ, LAGJE GREKAS FSHATI VITHKUQ FAT.12 DT 19.09.14
  Bashkia Tirana (3535) EVEREST / MAT Tirane 14,803,082 2014-09-22 2014-09-22 78521010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve bashkia tiranerikualifikim urban vasil shanto kont ne vazhd 19/6 dt 13.0.13 sit 13.05.13-13.03.2014 fat 12044752 dt 02.07.14 pv koaludim 10.04.14
  Bashkia Sarande (3731) JODY-KOMPANY Sarande 1,156,188 2014-09-17 2014-09-19 37721380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve REHABILITIM SISTEMIT SHATERVANIT NE QENDER TE QYTETIT NGA BASHKIA