Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 158,380,188.00 333 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Vlore (3737) ENKELEDA MAHILAJ Vlore 82,000 2014-10-14 2014-10-15 49021460012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme KOMPJUTERA BASHKIA 2146001 FAT 41 DT 13.10.2014
  Sp. Berati (0202) IT GJERGJI KOMPJUTER Berat 381,600 2014-10-13 2014-10-14 55810130642014 Elektricitet spitali berat lik fat shtator 2014 pajisje kompjuteri
  Gjykata e rrethit Mat (0625) SINTEZA CO Mat 9,480 2014-10-13 2014-10-14 17810290302014 Posta dhe sherbimi korrier Gjykata Mat (1029030) Lik. Bl. Paisje Kompjuteri (UPS). Fat.Nr.1839 Dt.08.10.2014. Urdh.Prok.Nr.20 Dt.01.10.2014
  Aparati i Ministrise se Brendshme (3535) SINTEZA CO Tirane 8,448,356 2014-10-13 2014-10-14 49210160012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1016001,Aparati Min.Brend.pagese blerje UPS, komjpj deskt, laptop, workstation,. kontr 886/14 dt 3.9.14, up 2/4 dt 23.4.14, fitues 2/7 dt 21.7.14, urdher 886/16 dt 5.9.14, ft 1629 dt 12.9.14 sr 13681329, fh 42 dt 12.9.14 shkrese nr 886/23
  Prefektura e qarkut Korce (1515) ALEKO VASILLAQ MICO Korçe 398,000 2014-10-10 2014-10-13 26010160672014 Kompensime speciale te tjera - Ndihme ekonomike PREFEKTURA KORCE FAT 23 DT 25.09.2014 PAISJE KOMPJUTERIKE,PRINTERA
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Gjirokaster (1111) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Gjirokaster 184,100 2014-10-08 2014-10-10 11410290452014 Elektricitet 1029045 GJYKATE ADMINISTRATIVE GJIROKASTER PAISJE ELEKTRONIKE FAT NR 4439 DT 15.09.2014 NJOFTIM BULTIN APP DT 22.09.2014 KONTR DT 15.09.2014 AKT KOLAUDIMI KONTR DT 15.09.2014
  Komuna Bucimas (1529) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Pogradec 234,000 2014-10-09 2014-10-10 22627000012014 Elektricitet 2700001 KOMUNA BUCIMAS LIK FAT= 15036787 DT 06.10.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 321,599 2014-10-08 2014-10-09 20510041312014 Paga baze - Sherbime telefonike 231 agjensia shqiptare e zhvillimit pajisje kompjuterike,up nr 230 dt 16.07.2014,njofti fit dt 18.07.2014,fat n serie 125452770 dt 24.07.2014,fh nr 9 dt 24.07.2014
  Komuna Dajc-Bregbune (3333) PC STORE Shkoder 466,800 2014-10-03 2014-10-03 14027670012014 Kompensim papunesie per personat e siguruar KOMUNA DAJC SHKODER FAT. 7180413 DT. 30.09.2014
  Prefektura e qarkut Durres (0707) ALBITAL - CANON Durres 455,520 2014-10-02 2014-10-02 26210160612014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK BLERJE KOMPJUTER FAT NR 628 DT 15.09.2014
  Agjensia e Prokurimit Publik (3535) SINTEZA CO Tirane 1,075,260 2014-09-29 2014-09-30 12110870012014 Paga baze - Paga me kontrate per kohe te kufizuar AGJENSIA PROK PUBLIK ,lik paisje kompiuterike,njoft lidhje kontr nga Min Brendshme,nr 2/12 dt 29.07.2014,kontr 9908,09,10 dt 11.09.2014,fat 1649 dt 15.09.2014 seri 13681349,fl hyr nr 23 dt 17.09.2014,proc verb dorez 15.09.2014 dt
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Tirane (3535) "M. LEZHA" Tirane 480,000 2014-09-29 2014-09-29 9610290482014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 231-Gyk.Admins.Shkall.Pare paisje up.5273/3 dt.11.04.2014 u.kvo5273/4 dt.11.04.2014 njof. fit.19.05.2014 kont.5273/24 dt.27.05.2014 fat. seria 04790092 nr.33 dt.15.07.2014 fh. nr.27 dt.15.07.2014 shkrese per sjellje me vonese te fatures
  Teatri Operas dhe Baletit (3535) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Tirane 359,998 2014-09-23 2014-09-24 29110120242014 Shtese page per funksionin 231 TOB kompjutera,up nr 77 dt 10.04.2014,ftese per oferte dt 15.07.2014,njofti fit dt 15.07.2014,fat nr 4408 dt 01.08.2014,seri 15036995,fh nr 93 dt 01.08.2014
  Komuna Xiber (0625) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Mat 71,997 2014-09-19 2014-09-22 15826550012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Xiber (2655001)Lik. Bl.Paisje Kompjuteri & Fotokopje. Fat.Nr.4145 Dt.25.08.2014. Urdh.Prok. Nr.6 Dt.05.08.2014
  Sherbimi i Kontrollit te Brendshem ne MB (3535) SINTEZA CO Tirane 453,747 2014-09-19 2014-09-22 15010161102014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 1016110,Sherbimi Kontrollit te Brend. pagese kontr 1613/2 dt 14.8.14, ft 1602 dt 9.9.14 sr 13681302, fh 65 dt 9.9.14
  Aparati i Ministrise se Brendshme (3535) SINTEZA CO Tirane 1,581,403 2014-09-19 2014-09-22 45110160012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1016001, Aparati Min.Brend pagese kontr 886/10 dt 2.9.14, up 2/4 dt 23.4.14, fitues 2/7 dt 21.7.14, ft 1557 dt 3.9.14 seri 13681257 fh 36/1 dt 3.9.14
  Rektorati i Universitetit te Mjekesise Tirane (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 3,559,920 2014-09-19 2014-09-22 12010111992014 Elektricitet Rektorati Univ.Mjeksise BL PAJISJE KONTRATE NE VAZHDIM 1505/8 DT 3.02.2014
  Gjykata e rrethit Diber (0606) FASTECH Diber 716,400 2014-09-18 2014-09-19 11310290142014 Sherbime telefonike GJYKATA DIBER lik fat nr 936 dt 1.09.14
  Komuna Milot (2019) PC STORE Laç 39,480 2014-09-15 2014-09-16 26125600012014 Elektricitet KOMUNA MILOT PAGUAR BLERJE PRINTERI FOTOKOPJUES SKANER UP NR 15 DT 25.07.2014 FOF DT 25.07.2014 FT 2172 DT 14.08.2014
  Aparati i Ministrise se Brendshme (3535) SINTEZA CO Tirane 1,594,680 2014-09-15 2014-09-16 41010160012014 Paga baze 1016001,Aparati Min.Brend.pagese kontrate nr 886/5 dt 22.08.14, up 2/4 dt 23.4.14, pv md 29.8.14, fituesi 2/7 dt 21.7.2014, ft 1533 dt 29.8.14 sr 13681233, fh 36 dt 29.8.14