Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 1,089,590,629.00 423 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 46,652 2014-11-10 2014-11-11 35410160232014 Karburant dhe vaj Dega e Rendir 1016023,pagese per ore shtese
  Drejtoria Arsimore Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 68,336,593 2014-11-11 2014-11-11 26010110332014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1011033 DREJTORIA ARSIMORE SHKODER, PAGA TETOR 2014
  Bashkia Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 81,265 2014-11-07 2014-11-07 1671030012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna BASHKIA BULQIZE (2103001) likujdim paga Q. K. R. Tetor 2014.
  Zyra Arsimore Malësia e Madhe (3323) RAIFFEISEN BANK SH.A M.Madhe 4,085,199 2014-11-07 2014-11-07 14510111242014 Elektricitet 1011124-Zyra Arsimore ( paga tetor 2014)Per.aut. Hane Smakaj ID 25112542
  Spitali Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 14,652,016 2014-11-04 2014-11-05 24710130152014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SpitaliPAGA BAZE TETOR 2014
  Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 11,578,460 2014-11-04 2014-11-05 41210111292014 Subvencion per te nxitur punesimin (Shpenzime Korente) 1011129 UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI SHKODER PAGE TETOR 2014
  Sp. Tepelene (1134) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tepelene 202,633 2014-11-04 2014-11-05 152/10130862014 Udhetim jashte shtetit PAGA SPITALI TEP
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 566,235 2014-11-04 2014-11-04 28621090142014 Elektricitet Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 2,111,020 2014-11-03 2014-11-04 37810160622014 Sherbime telefonike Prefektura paga Anida Cirakolli nr,145522053C
  Gjykata e rrethit Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 91,621 2014-11-03 2014-11-04 27210290172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Gjykata 1029017 pagat tetor 2014
  Gjykata e rrethit Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 2,684,508 2014-11-03 2014-11-04 22910290232014 Uje GJYKATA E RRETHIT KORCE PAGAT TETOR KOD INSTITUCIONI 1029023
  Prokuroria e rrethit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 2,646,785 2014-11-03 2014-11-04 18910280132014 Shtese page per funksionin PROKURORIA E RRETHIT KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1028013
  Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 182,118 2014-11-03 2014-11-04 11510280172014 Posta dhe sherbimi korrier PROKURORIA LEZHE PAG PAGA TETOR 2014
  Prokuroria e rrethit Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 164,035 2014-11-03 2014-11-04 19610280192014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1028019 Prokuroria e RR.Gjyqsor LU, Sa xhirojme ne llogari per likujdim te pagave sipas listepageses se muajit Tetor 2014
  Zyra Arsimore Peqin (0827) BANKA KOMBETARE TREGTARE Peqin 195,273 2014-11-03 2014-11-04 29910111022014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Paga nga Zyra Arsimore per muajin tetor 2014 sipas listpasave
  Qendra e Zhvillimit Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 64,383 2014-11-04 2014-11-04 15721410372014 Elektricitet QENDRA E ZHVILLIMIT SHKODER PAGE TETOR 2014
  Qendra e Zhvillimit Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 1,563,217 2014-11-04 2014-11-04 15421410372014 Elektricitet QENDRA E ZHVILLIMIT SHKODER PAGE TETOR 2014
  Shkolla Pyjore Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 1,111,793 2014-11-04 2014-11-04 7410110582014 Udhetim i brendshem SHKOLLA PYJORE SHKODER PAGA TETOR 2014
  Zyra Arsimore Kamez (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 6,836,034 2014-11-03 2014-11-04 21410111592014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj ZYRA ARSIMORE KAMEZ paga tetor 2014,list pagese 2014,np 185
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 33,669 2014-11-03 2014-11-04 60210100012014 Udhetim i brendshem Min.Fin.pagat tetor 2014 liste pagese per muajin tetor 2014 nr.faktik i punonj. per Pro Credit Bank 1