Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 8,513,689,004.00 6,017 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kajan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 347,686 2014-12-09 2014-12-09 16323880012014 Shtese page per gradat ushtarake Komuna Kajan paga Murat Bezati G00901009S
  Komuna Labinot Fushe (0808) BANKA KOMBETARE E GREQISE Elbasan 480,813 2014-12-05 2014-12-09 23923920012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Komuna Labinot-Fushe paga mehmet baroti
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 375,316 2014-12-05 2014-12-09 39221110012014 Paga baze PAGA NENTOR 2014 BASHKIA FIER
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 45,181 2014-12-09 2014-12-09 29110110182014 Kancelari 1011018 paga muaji nentor-2014 Dr.Arsimore Kukes
  Sp. Laç (2019) RAIFFEISEN BANK SH.A Laç 987,360 2014-12-04 2014-12-09 35810130752014 Uje SPITALI LAC PAGUAR PAGAT E NENTORIT 2014
  Komuna Gradisht (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 577,682 2014-12-05 2014-12-09 17326090012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 2609001 Komuna Gradisht, Sa xhirojme ne llogari per likujd. paga te punonjesve sipas listepageses se muajit Nentor 2014
  Zyra Arsimore Malësia e Madhe (3323) RAIFFEISEN BANK SH.A M.Madhe 4,046,028 2014-12-05 2014-12-09 16310111242014 Shpenzime per honorare 1011124-Zyra Arsimore ( paga nentor 2014)Per.aut. Hane Smakaj ID 25112542
  Komuna Hekal (0924) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Mallakaster 41,831 2014-12-05 2014-12-09 182 2636001 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore PAGA PER KOMUNEN HEKAL MALLAKASTER
  Komuna Hekal (0924) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Mallakaster 881,800 2014-12-05 2014-12-09 181 2636001 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore PAGA PER KOMUNEN HEKAL MALLAKASTER
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 3,240,867 2014-12-05 2014-12-09 55421360012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK PAGAT NENTOR 2014 NR PUN = 106 KON=2
  Qendra Ekonomike Kultures (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 821,851 2014-12-05 2014-12-09 23621410132014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna dega ekonomike kultures paga 28punonjes
  Komuna Potom (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 33,492 2014-12-05 2014-12-09 18927410012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2741001 PAGA List-pagese nentor/2014 Komuna Potom
  Spitali Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 146,132 2014-12-09 2014-12-09 50610130242014 Udhetim i brendshem 1013024 SPITALI PAGA NGA TE ARDHURAT
  Komuna Lumas (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 209,940 2014-12-04 2014-12-05 21423050012014 Sherbime te tjera - Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur - Shtese page per funksionin komuna lumas berat pagat nentor 2014
  Komuna Proger (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 470,054 2014-12-04 2014-12-05 27623380012014 Pagese paaftesie KOMUNA PROGER BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI NENTOR 2014
  Dega Rajonale e Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit, Pyjeve dhe Ujerave Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 432,755 2014-12-05 2014-12-05 6110260642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DR INSP M P U DIBER lik paga e shtesa nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 3,111,391 2014-12-04 2014-12-05 24410100472014 Subvencion per te nxitur punesimin (Shpenzime Korente) TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK PAGE PER ARBEN BUZANI SIPAS BORDEROSE NR.LLOG.11086070
  Nd-ja Sherbimeve Komunale (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 10,708,402 2014-12-04 2014-12-05 29621070132014 Udhetim i brendshem 0707 ND/JA SHERBIMIT KOMUNAL PAGA NENTOR 2014
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 396,150 2014-12-05 2014-12-05 39810110082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat - Shpenzime per honorare - Udhetim i brendshem PAGA DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Nd-ja Ruget Rurale (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 2,915,327 2014-12-05 2014-12-05 14420480192014 Shpenzime per pritje e percjellje PAGA MIRM.RRUGE RURALE EDLIRA PRECA I359030368I