Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 1,089,590,629.00 423 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 5,004,895 2014-12-17 2014-12-18 46510160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare shtator 2013-shtator 2014, u ministri 319 dt 4.8.14, vkm 463 dt 16.6.2011, shkresa drejt pergj 2727/3,4,5 dt 19.11.2014, liste pagese
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 20,509,381 2014-12-16 2014-12-18 44210160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare dhjetor 2012-gusht 2013, vkm 463 16.6.2011, urdher min 319 dt 4.8.11, shkrese dp 4521/1.2.3.4, dt 9.12.14, 7430/1 dt 20.11.14, nr 2727/1 dt 19.11.14, 2727/2 dt 19.11.14
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 16,444,502 2014-12-16 2014-12-18 44510160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare dhjetor 2012-gusht 2013, vkm 463 16.6.2011, urdher min 319 dt 4.8.11, shkrese dp 4521/1.2.3.4, dt 9.12.14, 7430/1 dt 20.11.14, nr 2727/1 dt 19.11.14, 2727/2 dt 19.11.14
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,826,527 2014-12-17 2014-12-18 46210160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare shtator 2013-shtator 2014, u ministri 319 dt 4.8.14, vkm 463 dt 16.6.2011, shkresa drejt pergj 2727/3,4,5 dt 19.11.2014, liste pagese
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,395,341 2014-12-16 2014-12-18 44410160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare dhjetor 2012-gusht 2013, vkm 463 16.6.2011, urdher min 319 dt 4.8.11, shkrese dp 4521/1.2.3.4, dt 9.12.14, 7430/1 dt 20.11.14, nr 2727/1 dt 19.11.14, 2727/2 dt 19.11.14
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 7,626,530 2014-12-16 2014-12-18 44310160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare dhjetor 2012-gusht 2013, vkm 463 16.6.2011, urdher min 319 dt 4.8.11, shkrese dp 4521/1.2.3.4, dt 9.12.14, 7430/1 dt 20.11.14, nr 2727/1 dt 19.11.14, 2727/2 dt 19.11.14
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 2,827,485 2014-12-17 2014-12-18 46410160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare shtator 2013-shtator 2014, u ministri 319 dt 4.8.14, vkm 463 dt 16.6.2011, shkresa drejt pergj 2727/3,4,5 dt 19.11.2014, liste pagese
  Zyra Arsimore Bulqizë (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 20,228,415 2014-12-17 2014-12-17 14110110902014 Shtese page per pune jashte orarit ZYRA ARSIMORE(1011090) likujdim paga Nentor 2014 (AB).
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 560,449 2014-12-16 2014-12-17 32821090142014 Shtese page per pune jashte orarit Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 130,766 2014-12-16 2014-12-17 45210160282014 Shtese page per pune jashte orarit 1016028 KOMIS POLICISE PAGE PER PUNE JASHTE ORARIT VITI 2014 TEPELENE
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 572,860 2014-12-16 2014-12-17 452 10160282014 Shtese page per pune jashte orarit 1016028 KOMIS POLICISE TATIM NE BURIM
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 557,195 2014-12-16 2014-12-17 45110160282014 Shtese page per pune jashte orarit 1016028 KOMIS POLICISE PAGE PER PUNE JASHTE ORARIT VITI 2014 TEPELENE
  Drejtoria Vendore e Policise Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 3,458,537 2014-12-17 2014-12-17 33210160222014 Shtese page per pune jashte orarit ORE JASHTE ORARIT D.RENDIT 1016022
  Drejtoria Vendore e Policise Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 154,914 2014-12-17 2014-12-17 33310160222014 Shtese page per pune jashte orarit ORE JASHTE ORARIT D.RENDIT 1016022
  Shkolla e "Rakip Kryeziu", Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 181,800 2014-12-15 2014-12-16 6010111042014 Shtese page per pune jashte orarit Shkolla Rakip Kryeziu 1011104 paga nentor 2014
  Gjykata e rrethit Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 141,500 2014-12-15 2014-12-16 15610290342014 Shtese page per pune jashte orarit gjykata puke kodi 1029034 paga gadishmeri nentor 2014 sipas listes
  Drejtoria Vendore e Policise Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 152,465 2014-12-15 2014-12-15 22910160242014 Shtese page per pune jashte orarit KOM POLICISE lik paga shtese sipas shk nr 4123/4dt 21.11.14
  Drejtoria Vendore e Policise Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 527,692 2014-12-15 2014-12-15 56910160272014 Shtese page per pune jashte orarit D Policise Fier 1016027te prapambetura ore pune jasht orarit
  Drejtoria Vendore e Policise Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 26,838 2014-12-15 2014-12-15 57110160272014 Shtese page per pune jashte orarit D Policise Fier 1016027te prapambetura ore pune jasht orarit
  Drejtoria Vendore e Policise Fier (0909) BANKA E TIRANES Fier 31,387 2014-12-15 2014-12-15 57010160272014 Shtese page per pune jashte orarit D Policise Fier 1016027te prapambetura ore pune jasht orarit