Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All NELSA All 21,081,835.00 69 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 21,504 2014-09-29 2014-09-30 24910130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (mish viçi) V'14.Fat.Nr.367 Dt.29.08.2014 Kontr.Nr.206Prot Dt.17.04.2014 Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 179,412 2014-09-22 2014-09-23 21910130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (Bulmet) V'14.Fat.Nr.363 Dt.31.07.2014 Kontr.Nr.30/2 Dt.15.07.2014 Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 91,519 2014-09-22 2014-09-23 22010130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (Perime) V'14.Fat.Nr.362 Dt.31.07.2014 Kontr.Nr.30/1 Dt.15.07.2014 Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 53,760 2014-09-18 2014-09-19 21010130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (mish vici) V'14. Fat.Nr.41 Dt.30.05.2014Kontr.Nr.206Prot Dt.17.04.2014 Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 33,600 2014-09-18 2014-09-19 21210130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (mish vici) V'14. Fat.Nr.364 Dt.31.07.2014 Kontr.Nr.206Prot Dt.17.04.2014 Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 94,080 2014-09-18 2014-09-19 20910130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (mish vici) V'14.Fat.Nr.33 Dt.30.04.2014 Kontr.Nr.206Prot Dt.17.04.2014 Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 26,880 2014-09-18 2014-09-19 21110130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (mish vici) V'14. Fat.Nr.352 Dt.30.06.2014 Kontr.Nr.206Prot Dt.17.04.2014 Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 7,200 2014-09-11 2014-09-12 37421320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Mish Vici Fat.Nr.369 Dt.29.08.2014 Kontr. Nr.407 Prot. Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 7,200 2014-08-28 2014-08-29 34921320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Mish Vici.Fat.Nr.359 Dt.31.07.2014 Kontr. Nr.407 Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 19,843 2014-08-28 2014-08-29 35021320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Bylmet.Fat.Nr.360 Dt.31.07.2014 Kontr. Nr.410 Dt.21.03.2014.
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 600,000 2014-08-20 2014-08-21 105101609120141 Shpenz. per rritjen e AQT - rezerva te tjera 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl oriz,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 9 d 16/6/14,fat 45 d 27/6/14 s 88605345,fh 16 d 27/6/14
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 470,400 2014-08-20 2014-08-21 103101609120141 Shpenz. per rritjen e AQT - rezerva te tjera 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl makarona,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 7 d 13/6/14,fta 44 d 25/6/14 s 88605344,fh 15 d 26/6/14
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 702,000 2014-08-20 2014-08-21 104101609120141 Shpenz. per rritjen e AQT - rezerva te tjera 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl miell,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 6 d 13/6/14,fat 50 d 2/7/14 s 88605350,fh 17 d 2/7/14
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 1,094,400 2014-08-20 2014-08-21 102101609120141 Shpenz. per rritjen e AQT - rezerva te tjera 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl konserva,,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 11 d 27/6/14,fat 358 d 17/7/14 s 88605358,fh 20 d 17/7/14
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 470,400 2014-08-06 2014-08-07 10310160912014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl makarona,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 7 d 13/6/14,fta 44 d 25/6/14 s 88605344,fh 15 d 26/6/14
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 600,000 2014-08-06 2014-08-07 10510160912014 Shpenz. per rritjen e AQT - rezerva te tjera 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl oriz,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 9 d 16/6/14,fat 45 d 27/6/14 s 88605345,fh 16 d 27/6/14
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 1,094,400 2014-08-06 2014-08-07 10210160912014 Shpenz. per rritjen e AQT - rezerva te tjera 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl konserva,,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 11 d 27/6/14,fat 358 d 17/7/14 s 88605358,fh 20 d 17/7/14
  Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) NELSA Tirane 702,000 2014-08-06 2014-08-07 10410160912014 Shpenz. per rritjen e AQT - rezerva te tjera 231,Drejt Pergjith Rez Materiale Shtet bl miell,up 1 d 30/4/14,njf 16/6/14,kon 6 d 13/6/14,fat 50 d 2/7/14 s 88605350,fh 17 d 2/7/14
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 18,720 2014-07-22 2014-07-22 31021320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Bylmeti Fat.Nr.351 Dt.30.06.2014 Kontr. Nr.410 Dt.21.03.2014.
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 389,674 2014-07-17 2014-07-17 6021410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej cerdheve likuj fat nr 88605347 dt 30.06.2014