Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) AVDOLLI - SHPK Tirane 58,379 2014-11-25 2014-11-25 361108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 279dt 22.09.2014,vendim KPP 515/2014 dt 11.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) LINDA-80 Tirane 80,120 2014-11-24 2014-11-25 29410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 230,dt 04.08.2014,vendim KPP 413/2014 dt 23.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "2 AT" Tirane 638,419 2014-11-24 2014-11-24 359108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 304,dt 17.10.2014,vendim KPP 557/2014 dt 07.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NOVATECH STUDIO Tirane 15,432 2014-11-24 2014-11-24 358108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 303,dt 13.10.2014,vendim KPP 554/2014 dt 03.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "LEKA" Tirane 7,500 2014-11-24 2014-11-24 344108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 291,dt 3.10.2014,vendim KPP 538/2014 dt 23.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 196,079 2014-11-04 2014-11-05 342108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ekU brend nr 289 ,292,294,296,dt 29.09.2014deri 06.10.20104,,vendim nr 533,540,542,543 dt 18.09.2014 deri 24.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ECOGEN Tirane 1,160,000 2014-10-30 2014-10-31 339110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardg 466,urdh brendsh 298 dt 06.10.2014,Vendim KPP 547/2014 dt 26.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) S I G U R I A Tirane 74,406 2014-10-31 2014-10-31 34511087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardh 466,urdh brendsh 295 dt 06.10.2014,Vendim KPP 542/2014 dt 24.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 22,773 2014-10-31 2014-10-31 34611087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardg 466,urdh brendsh 293 dt 03.10.2014,Vendim KPP 540/2014 dt 23.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TREZHNJEVA Tirane 5,159 2014-10-31 2014-10-31 34311087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardh 466,urdh brendsh 290 dt 29.09.2014,Vendim KPP 533/2014 dt 18.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) KORSEL SHPK Tirane 75,000 2014-10-30 2014-10-31 32411087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardg 466,urdh brendsh 298 dt 06.10.2014,Vendim KPP 547/2014 dt 26.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) M. B. KURTI Tirane 14,584 2014-10-31 2014-10-31 34811087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardh 466,urdh brendsh 305 dt 17.10.2014,Vendim KPP 559/2014 dt 07.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALBPRINT Tirane 7,215 2014-10-31 2014-10-31 34911087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardh 466,urdh brendsh 301 dt 10.10.2014,Vendim KPP 548/2014 dt 30.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TONI-SECURITY Tirane 18,471 2014-10-31 2014-10-31 34711087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim te ardh 466,urdh brendsh 297 dt 06.10.2014,Vendim KPP 546/2014 dt 26.09.2014
  Prokuroria e Krimeve te Renda (3535) ERIOLA FERAIZI Tirane 8,000 2014-10-24 2014-10-28 13310280312014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466,Prok per krime te Renda KTHIM SEK,URDHR 1473 D 17/6/14,
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 49,819 2014-10-10 2014-10-14 32210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, kthim te ardhurave,urdher brend 274 dt 12.09.2014,Vendim KPP nr 500/2014 dt 02.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) FIRDEUS SECURITY Tirane 14,168 2014-10-10 2014-10-14 33010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, kthim te ardhurave,urdher brend 282 dt 25.09.2014,Vendim KPP nr 521/2014 dt 15.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) IGMA Tirane 72,810 2014-10-13 2014-10-14 32110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, kthim te ardhurave,urdher brend 278 dt 22.09.2014,Vendim KPP nr 509/2014 dt 11.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TOP LINE shpk Tirane 702,209 2014-10-10 2014-10-13 32910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, kthim te ardhurave,urdher brend 281 dt 22.09.2014,Vendim KPP nr 519/2014 dt 12.09.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 56,395 2014-10-10 2014-10-13 32710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, kthim te ardhurave,urdher brend 269 dt 12.09.2014,Vendim KPP nr 490/2014 dt 1.09.2014