Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 158,380,188.00 333 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Prefektura e qarkut Tirane (3535) SINTEZA CO Tirane 109,718 2014-12-26 2014-12-26 31110160722014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Prefektura e Qarkut Tirane pagese blerje paije kontr 6691/1 dt 8.8.14, autorizim 60/7 dt 10.12.14, up60 dt 13.10.14, ft 2412 dt 22.12.14, sr 13679612 fh 33 dt 22.12.14,
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Gjirokaster (1111) ELEKTRO-SHTEPIAKE NOVI Gjirokaster 75,000 2014-12-23 2014-12-24 15710290452014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1029045 GJYKATE ADMINISTRATIVE GJIROKASTER KONDICIONER FAT NR 252 DT 19.12.2014 PV AKT KOLAUDIMI
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 3,000 2014-12-23 2014-12-24 18610940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094011paisje kompjuterike ft76dt15.12...2014 seria 7116607 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,000 2014-12-23 2014-12-24 18710940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094011paisje kompjuterike ft75dt15.12...2014 seria 7116607 Aluizni Kukes
  Prefektura e qarkut Shkoder (3333) MIRJAN NIÇO (L32002002V) Shkoder 434,400 2014-12-23 2014-12-24 27110160712014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri PREFEKTURA SHKODER fature nr 17513297 DT 15.12.2014
  Komuna Leshnje (0232) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Skrapar 38,400 2014-12-23 2014-12-24 17227420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 2742001 Skrapar;Komuna Leshnje;Fature nr.4837/15036970 dt 14.10.2014 ur-prok 06 dt 23.06.2014
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) FASTECH Tirane 394,800 2014-12-22 2014-12-24 14910910012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 231 Kom.per mbro nga diskriminimi ,spenzim centrali,up 164 d 4/11/14,kontr 1060 d 9/12/14,fat 1340 d 12/12/14 s 18444642
  Autoriteti Shteteror per Informacionin Gjeohapsinor (ASIG) (3535) / Autoriteti Shteteror Gjeohapsinor (ASIG) (3535) SINTEZA CO Tirane 86,896 2014-12-23 2014-12-24 8910870132014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ASIG printera up 13.10.14 njf 4.12.2014 fat 22.12.2014 fh 22.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Vlore (1), Vlore (2) + Sarande (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 66,700 2014-12-23 2014-12-24 18710940092014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri PAISJE KOMPJUTERIKE ALUIZNI 1094009
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) ATLANTIK 3 Fier 146,400 2014-12-22 2014-12-23 16910250432014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri D R F P P Fier 1025043 likujdim fature
  Bashkia Erseke (1514) MIRSIE ARIZAJ Kolonje 148,990 2014-12-22 2014-12-23 56921200012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 2120001 bashkia erseke shpenz per rritjen e AQT-pajisje kompjuterike,lik i fta nr 56 dt 15.12.2014,fh nr 215 dt 15.12.2014,up nr 72 dt 27.11.2014
  Muzeu "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Kruje (0716) ALI VESELI Kruje 27,000 2014-12-19 2014-12-23 18810120162014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri sa lik fat nr 26 dt 18.12.2014 nga muzeu kruje
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) TECHNOSOFT Shkoder 420,000 2014-12-22 2014-12-23 20610940072014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri aluizmi likuj fat nr 16728579 dt 16.12.2014
  Qendra Kombetare e veprimtarive Folklorike (3535) PC STORE Tirane 405,600 2014-12-23 2014-12-23 20110120122014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012012 QKVF 602 Blerje paisje komp.UP97 dt.02.12.14 ftese oferte 747/1 dt.02.12.14 nj.fituesi 3770 dt.17.12.14 fh 15 dt.19.12.14
  ALUIZNI-Tirana (2) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 123,120 2014-12-23 2014-12-23 6910940272014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ALUIZNI TIRANA 2 blerje paisje informatike fature 125455030 fh 15 19.12.2014 up 44 03.12.2014 ftese per of njoft fit 09.12.2014 fat 18919005 fh 13 09.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) GLORI PROJEKT Durres 476,400 2014-12-19 2014-12-22 10910940042014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/BL
  Instituti i Monumenteve te Kultures (3535) PC STORE Tirane 55,800 2014-12-19 2014-12-22 30310120602014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri MK 1012060, IMK, up 1989 dt.16.12.14 ftese 17.12.14 ft.3769 dt.17.12.14 seri 18923839 fh 17 dt.17.12.14 pcv marrje dorezim 17.12.14
  Drejtoria Rajonale Kombetare e Kultures Korce (1515) EURO INFORM Korçe 445,080 2014-12-18 2014-12-19 18010120052014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DREJTORIA RAJONALE E KULTURES KOMBETARE KORCE BLERE PAJISJE KOMPIUTERI FAT.NR.392 DT,12.12.2014
  Aparati Zyres Admin.Buxh.Gjyqesor (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 760,200 2014-12-18 2014-12-19 20810290012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ZABGJ Lik server up 14 dt 19.08.2014 njoft fit 14/9 dt 01.10.2014 kontr 539 dt 14.10.2014 fat 1163 dt 12.12.2014 fh 8 dt 12.12.2014
  ALUIZNI-Tirana (2) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 337,440 2014-12-17 2014-12-19 6610940272014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ALUIZNI TIRANA 2 paisje informatike fat 125454777 fh 12 05.12.2014