Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All NELSA All 21,081,835.00 69 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 184,832 2014-11-20 2014-11-21 51321320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Bylmetra.Fat.Nr.384 Dt.31.10.2014 Kontr. Furniz. Nr.410 Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 60,000 2014-11-20 2014-11-21 51521320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Mishi.Fat.Nr.384 Dt.31.10.2014 Kontr. Furniz. Nr.407 Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 40,000 2014-11-20 2014-11-21 51421320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Bylmetra.Fat.Nr.384 Dt.31.10.2014 Kontr. Furniz. Nr.410 Dt.21.03.2014.
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 316,946 2014-11-17 2014-11-17 9721410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DREJTORIA E ÇERDHEVE FAT. 88605388 DT. 03.11.2014
  Bashkia Prenjas (0821) NELSA Librazhd 205,068 2014-11-10 2014-11-11 46121530012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDUAR USHQIME PER KOPSHTIN SIPAS FATURES NR 390 DATE 31.10.2014.
  Bashkia Prenjas (0821) NELSA Librazhd 82,613 2014-11-10 2014-11-11 46221530012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM USHQIME PER KOPSHTINSIPAS FATURES NR 389 DATE 31.10.2014.
  Shtepia e te moshuarve Fier (0909) NELSA Fier 153,180 2014-11-05 2014-11-06 1521110202014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Shtepia e te moshuareve Fier 2111020 ushqime
  Shtepia e te moshuarve Fier (0909) NELSA Fier 200,797 2014-11-05 2014-11-06 1511110202014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Shtepia e te moshuareve Fier 2111020 ushqime
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 126,840 2014-10-27 2014-10-28 44421320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Qumesht & Nenprod. e tij Fat.Nr.376 Dt.30.09.2014 Kontr. Furniz. Nr.410 Prot. Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 86,400 2014-10-27 2014-10-28 44521320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Mishi Fat.Nr.376 Dt.30.09.2014 Kontr. Furniz. Nr.407 Prot. Dt.21.03.2014.
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 37,632 2014-10-14 2014-10-15 27310130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Mish Vici). Fat.Nr.377 Dt.30.09.2014. Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14 Kontr.Nr.206 Prot Dt.17.04.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 43,700 2014-10-14 2014-10-15 27210130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Bulmet). Lik.Pjesor i Fat.Nr.378 Dt.30.09.2014. Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/2 Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 45,186 2014-10-14 2014-10-15 27510130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Perime). Fat.Nr.379 Dt.30.09.2014. Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/1 Prot Dt.15.07.14
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 610,217 2014-10-15 2014-10-15 8621410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141031 drej cerdheve ft 88605374/5 dt 30.09.2014
  Bashkia Prenjas (0821) NELSA Librazhd 654,623 2014-10-07 2014-10-07 38821530012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDUAR USHQIME PER KOPSHTIN,FATURA NR 355,356 DATE 30.06.2014,FATURA NR 380,381 DATE 30.09.2014
  Bashkia Prenjas (0821) NELSA Librazhd 235,121 2014-10-07 2014-10-07 38921530012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM USHQIMI PER CERDHEN,PER FATUREN NR 372,373 DATE 16.09.2014.
  Shtepia e te moshuarve Fier (0909) NELSA Fier 30,600 2014-10-02 2014-10-03 16121110202014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Shtepia e te moshuareve Fier 2111020 ushqime
  Shtepia e te moshuarve Fier (0909) NELSA Fier 242,040 2014-10-02 2014-10-02 14921110202014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Shtepia e te moshuareve Fier 2111020 ushqime
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 76,888 2014-09-29 2014-09-30 24810130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (Bulmet) V'14.Fat.Nr.366 Dt.29.08.2014 Kontr.Nr.30/2 Dt.15.07.2014 Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 38,354 2014-09-29 2014-09-30 25010130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per Mencat (Perime) V'14.Fat.Nr.368 Dt.29.08.2014 Kontr.Nr.30/1 Dt.15.07.2014 Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14.