Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ERVIN SADIKU All 5,115,521.00 61 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Durres (0707) ERVIN SADIKU Durres 410,400 2014-10-28 2014-10-29 49521070012014 Pajisje, materiale dhe sherbime ushtarake 2107001 BASHKIA DURRES blerje uniforma dhe veshje te tjera per policine bashkiake LIK FAT NR 11 DT 06.10.2014
  Qendra Lira (0202) ERVIN SADIKU Berat 23,880 2014-10-28 2014-10-28 10621020202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Lira 2102020 likujdim fature nr 25.dt.23.10.2014
  Komuna Kashar (3535) ERVIN SADIKU Tirane 190,800 2014-10-23 2014-10-24 34128090012014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Komuna Kashar Lik bl uniforma up 36 dt 02.10.2014 pv 07.10.2014 fat 18 dt 14.10.2014 fh 42 dt 14.10.2014
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-10-22 2014-10-23 99 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Enti Shteteror i Farnave dhe fidanave (3535) ERVIN SADIKU Tirane 9,600 2014-10-14 2014-10-15 10210050402014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik Enti i Farerave blerje perparese pune laboratori, u.p. nr 18 dt 07.10.2014, f.ofert,08.10.14,vleresim perf.08.10.14,fat.nr 16 dt 10.10.2014, seri 16690767f.hyrje nr 11 dt 10.10.2014
  Komuna Otllak (0202) ERVIN SADIKU Berat 34,680 2014-10-07 2014-10-07 23123040012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Otllak 2304001,likujdim fature dt.15.09.2014
  Drejtoria e Pyjeve Tirane (3535) ERVIN SADIKU Tirane 40,680 2014-09-26 2014-09-29 8310260032014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim drejtoria e sherbimit pyjor mat up 6.8.2014 fo 6.8.2014 fat 11.8.2014 fh 12.8.2014
  Paraburgimi Berat (0202) ERVIN SADIKU Berat 51,600 2014-09-25 2014-09-26 9110140512014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Paraburgimi per Ervin sadikun pastrim materjale 1014051
  N/Prefektura Kavaje (3513) ERVIN SADIKU Kavaje 71,880 2014-09-24 2014-09-25 10710160732014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim NENPREFEKTURA LIKUJDIM FAT NR 10 DT 23.09.2014
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-09-18 2014-09-18 89 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) ERVIN SADIKU Kuçove 26,280 2014-09-11 2014-09-11 31521240092014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme materiale te ndryshme fat. nr 16690754 dt 21.08.2014 kodi 2124009
  Bashkia Polican (0232) ERVIN SADIKU Skrapar 30,600 2014-09-09 2014-09-10 19521400012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Skrapar;Bashkia Poliçan;Fature nr.02(16690752);U-Prokurim nr.51 dt.14/08/2014
  Bashkia Polican (0232) ERVIN SADIKU Skrapar 138,000 2014-08-28 2014-08-29 19021400012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Skrapar;Bashkia Poliçan;Fature nr.45(14204097);Kontrate nr.756/15 Prot. dt.11/08/2014
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-08-18 2014-08-18 81 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Bashkia Gjirokaster (1111) ERVIN SADIKU Gjirokaster 326,400 2014-07-22 2014-07-23 22821150012014 Pajisje per perdorim policor 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , blerje rroba per policine,, fatura nr 36 dt 20.06.2014, seria 14204088
  Zyra e Punes Skrapar (0232) ERVIN SADIKU Skrapar 27,600 2014-07-17 2014-07-18 8210250322014 Kancelari Skrapar;Zyra e Punes;Fature nr.37(14204089)dt.20.06.2014;U-Prokurim nr.02 dt.12.06.2014
  Komuna Otllak (0202) ERVIN SADIKU Berat 82,800 2014-07-14 2014-07-17 22423040012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Otllak 2304001,likujdim fatura dt.10.07.2014.2014
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-07-15 2014-07-16 73 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU NGA DEGA E THESARIT MALLAKASTER
  Spitali Lushnje (0922) ERVIN SADIKU Lushnje 119,880 2014-07-11 2014-07-14 25310130222014 Kancelari SPITALI LUSHNJE 1013022 SA XHIROJME PER LIK.DETYRIME PER BL.KANCELARI SIPAS FATURES QERSHOR 2014
  Qendra Lira (0202) ERVIN SADIKU Berat 31,800 2014-07-07 2014-07-09 6721020202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Lira 2102020 likujdim fature nr 18.dt.16.05.2014