Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 1,089,590,629.00 423 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Liceu Jordan Misja (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 7,420 2014-12-24 2014-12-26 10610110612014 Shtese page per pune jashte orarit 602 Shkolla Artistike "Jordan Misja" tat ore mbi norme urdh 22.12.2014 bord 22.12.2014 udhz44dt 16.10.2014
  Drejtoria e Perqasjes Juridike Nderkombetare (3535) BANKA CREDINS Tirane 21,664 2014-12-26 2014-12-26 10610160882014 Shtese page per pune jashte orarit Drejt Perq Jurid. Nderk.paga pune jashte orarit urdher tit 46 dt 24.12.14, liste pagese
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 527,035 2014-12-24 2014-12-26 48710160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare , urdher min 319 dt 4.8.011, shkrese 7375 dhe 7875 dt 23.12.14, vkm 463 dt 16.6.2011 liste pagese
  Drejtoria Vendore e Policise Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 7,938 2014-12-24 2014-12-26 48610160202014 Shtese page per pune jashte orarit 1016020,Drejtoria e Policise Qarkut Tirane pagese ore suplementare , urdher min 319 dt 4.8.011, shkrese 7375 dhe 7875 dt 23.12.14, vkm 463 dt 16.6.2011 liste pagese
  Bashkia Delvine (3704) RAIFFEISEN BANK SH.A Delvine 1,213,516 2014-12-22 2014-12-24 27421040012014 Shtese page per pune jashte orarit pagat e muajit nentor 2014 siaps listes per bashkine
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 42,401 2014-12-23 2014-12-24 16210290452014 Shtese page per pune jashte orarit 1029045 GJYKATE ADMINISTRATIVE GJIROKASTER ORE SHTESE VITI 2014 LISTE PAGESE
  Komisariati i Policise Kavaje (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 127,323 2014-12-23 2014-12-24 34110160382014 Shtese page per pune jashte orarit RENDI ORE SUPLEMENTARE JANAR-GUSHT 2014
  Komisariati i Policise Kavaje (3513) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kavaje 347,953 2014-12-23 2014-12-24 33910160382014 Shtese page per pune jashte orarit RENDI ORE SUPLEMENTARE JANAR-GUSHT 2014
  Komisariati i Policise Kavaje (3513) RAIFFEISEN BANK SH.A Kavaje 5,842,561 2014-12-23 2014-12-24 34210160382014 Shtese page per pune jashte orarit RENDI ORE SUPLEMENTARE DHE ORE NATE JANAR-GUSHT 2014
  Komisariati i Policise Kavaje (3513) BANKA CREDINS Kavaje 38,136 2014-12-23 2014-12-24 34010160382014 Shtese page per pune jashte orarit RENDI ORE SUPLEMENTARE JANAR-GUSHT 2014
  Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 307,089 2014-12-24 2014-12-24 21510161082014 Shtese page per pune jashte orarit ORE SUPLEMENTARE NGA KUFIRI
  Agjensia e Akreditimit (3535) / Agjencia e Sigurimit te Cilesise ne Arsimin e Larte (ASCAL) (3535) BANKA CREDINS Tirane 504,481 2014-12-23 2014-12-24 19410110532014 Shtese page per pune jashte orarit AGJENSIA E AKREDITIMIT TE ARSIMIT TE LARTE o j orari sh 22.12.2014 sh 19.12.2014
  Agjensia e Akreditimit (3535) / Agjencia e Sigurimit te Cilesise ne Arsimin e Larte (ASCAL) (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 234,724 2014-12-23 2014-12-24 19310110532014 Shtese page per pune jashte orarit AGJENSIA E AKREDITIMIT TE ARSIMIT TE LARTE o j orari sh 22.12.2014 sh 19.12.2014
  Liceu Jordan Misja (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 66,780 2014-12-23 2014-12-24 10510110612014 Shtese page per pune jashte orarit 602 Shkolla Artistike "Jordan Misja" ore mbi norme urdh 22.12.2014 bord 22.12.2014 udhz44dt 16.10.2014
  Drejtoria Vendore e Policise Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 1,129,549 2014-12-23 2014-12-23 29010161032014 Shtese page per pune jashte orarit 1016030 pagesa ore operacionale muaji nentor 2014 bordoroja
  Zyra Arsimore Sarandë (3731) DEGA TATIMEVE SARANDE Sarande 34,500 2014-12-22 2014-12-23 28310111332014 Shtese page per pune jashte orarit TATIM NGA ZYRA ARSIMORE
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 137,298 2014-12-22 2014-12-23 28710310012014 Shtese page per pune jashte orarit 600, ATSH-ja ORE SHTESE QERSH-NENTOR 2014, SHKRES MIN FIN 4539/1 D 10/4/14, URDHER 18/12/14
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) BANKA CREDINS Tirane 959,390 2014-12-22 2014-12-23 28610310012014 Shtese page per pune jashte orarit 600, ATSH-ja ORE SHTESE QERSH-NENTOR 2014, SHKRES MIN FIN 4539/1 D 10/4/14, URDHER 18/12/14
  Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 78,899 2014-12-19 2014-12-23 21910161072014 Shtese page per pune jashte orarit 1016107 KUFIRI ORE SUPLEMENTARE 2014
  Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 42,954 2014-12-19 2014-12-23 20910161072014 Shtese page per pune jashte orarit 1016107 KUFIRI ORE SUPLEMENTARE 2014