Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 39,240 2014-12-17 2014-12-18 389108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 322,dt 19.11.2014,vendim KPP 591/2014 dt 05.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BIOMETRIC ALBANIA Tirane 53,344 2014-12-17 2014-12-18 393108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 321dt 19.11.2014,vendim KPP 590/2014 dt 05.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TRINITY TRADE COMPANY Tirane 80,980 2014-12-17 2014-12-18 392108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 317,dt 10.11.2014,vendim KPP 581/2014 dt 30.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) " 2 L X " Tirane 5,159 2014-12-17 2014-12-18 395108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 320 dt 10.11.2014,vendim KPP 587/2014 dt 30.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "SSX" Tirane 7,000 2014-12-17 2014-12-18 397108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 326 dt 21.11.2014,vendim KPP 594/2014 dt 11.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MEGATEK Tirane 465,612 2014-12-17 2014-12-18 396108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 325 dt 19.11.2014,vendim KPP 593/2014 dt 06.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) RADIKA Tirane 6,950 2014-12-17 2014-12-18 394108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 318dt 10.11.2014,vendim KPP 583/2014 dt 30.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ERGES MAT Tirane 12,499 2014-12-17 2014-12-18 398108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 324 dt 19.11.2014,vendim KPP 592/2014 dt 05.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 15,266 2014-12-17 2014-12-18 391108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 319,dt 10.11.2014,vendim KPP 584/2014 dt 30.10.2014
  Prokuroria e rrethit TIrane (3535) JULIAN DRAZHI Tirane 13,700 2014-12-15 2014-12-16 20910280022014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Prokuroria e Rrethit Tirane ,KTHIM SEKUESTRO VENDIM 11/11/14,LIST PAGESE 2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) M & K 2001 Tirane 38,993 2014-12-05 2014-12-05 3321087010201041 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 314,dt 30.10.2014,vendim KPP 579/2014 dt 17.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 12,226 2014-12-03 2014-12-04 371108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 311,dt 30.10.2014,vendim KPP 575/2014 dt 16.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SH.R.S.F "SNAJPER SECURITY" SH.P.K Tirane 49,366 2014-12-03 2014-12-04 376108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 315,dt 30.10.2014,vendim KPP 579/2014 dt 17.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) GECI Tirane 693,714 2014-12-03 2014-12-04 374108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 312,dt 30.10.2014,vendim KPP 578/2014 dt 17.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TONI-SECURITY Tirane 49,366 2014-12-03 2014-12-04 375108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 314,dt 30.10.2014,vendim KPP 579/2014 dt 17.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) B360 Tirane 99,863 2014-12-03 2014-12-04 372108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 309,dt 30.10.2014,vendim KPP 568/2014 dt 10.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 2,188 2014-12-03 2014-12-04 370108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 308,dt 30.10.2014,vendim KPP 563/2014 dt 09.10.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 65,866 2014-12-03 2014-12-04 373108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 310,dt 30.10.2014,vendim KPP 573/2014 dt 15.10.2014
  Prokuroria e rrethit TIrane (3535) ALTIN RAMADAN SHEHU (I50601030L) Tirane 41,100 2014-11-26 2014-11-27 19210280022014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Prokuroria e Rrethit Tirane ,kthim sekuestro,vendim 19/9/14,
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) LYBESHARI Tirane 10,741 2014-11-24 2014-11-25 2821087010214 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 304,dt 17.10.2014,vendim KPP 230/2014 dt 04.08.2014